Şimdi Ara

windows 10 format sonrası d sürücüsü de silindi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

laptopumu windows 10 a yükseltmiştim. eski bir laptop olduğu için takılmalar oluyordu. bende temiz bir kullanım yapmak için format atayım dedim. daha önceki sürümlerde format atarken hiç sorun olmaz iken windows 10 da format attım ve kişisel dosyalarımın olduğu olduğu D sürücüsü de silinmiş.

her şey bir yana 1 yıldır yedeklemediğim fotoğraflarda silindi. bir kısmını telefondan dolayı bulutlarda ama radaki fotoğraflar yani anılar gitti.

bunları geri getirebilme şansım var mı lütfen yardım edin.

• recovery my files recuva gibi yazılımları dene birçoğunu kurtarırsın.

data kurtarmada en kolay resimler kurtuluyor.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. en kısa sürede deneyeceğim. telefonlardaki resimlerin bir kısmını bulut hesaplarında buldum. ama fotoğraf makinası ile çekilenler inşallah hal olur. sağol.
  • aynı şey benimde başıma gelmişti,yedeklemediğimden.. recuva gibi programlarla kaybettiklerimin yüzde 60 gibi bir oranını kurtarmıştım fakat tabi kurtaramadıklarımda oldu
    belki daha kapsamlı programlar vardır farklı yöntemler inşallah bilen arkadaşlar yardım ederler
  • Talking Dead kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim bu akşam deneyeceğim son 8 9 aylık fotoğrafları kurtarsam benim için yeterli dediğim gibi fotoğrafın bir kısmını Bulut hesaplarında kurtardım ama Fotoğraf makinesini çekilenler Maalesef şu anda yok umarım hallederim
    Noktalama işaretleri için kusura bakmayın Sesli klavyeden yazdığın için ilave edemiyorum Araba kullanırken zor oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alinaspetronas -- 12 Ekim 2015; 16:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinmemiş olabilir.
    disk yönetimine girip d: bölümü dediğin yer yerindeyse sürücü harfi ataması yaparak sorunu çözebilirsin.
  • _flintstone kullanıcısına yanıt
    D sürücüsü duruyor. Sistem ona da format atmış. Acemiligimize geldi windows 10. Neyse ki son dönem fotoğrafların bir kısmını hard diske kaydetmiştir. 6 aylık bir kaybım var. Bu gece uzun olacak gibi duruyor:))

• quote:

Orijinalden alıntı: alinaspetronas

D sürücüsü duruyor. Sistem ona da format atmış. Acemiligimize geldi windows 10. Neyse ki son dönem fotoğrafların bir kısmını hard diske kaydetmiştir. 6 aylık bir kaybım var. Bu gece uzun olacak gibi duruyor:))

recuva isminde bir kurtarma programı var. eminim çok büyük bir kısmını sorunsuz kurtaracaktır. onu dene
  • 3 gün sonra anca fırsat bulup işlem yapabildi.bilgi verip paylaşan herkese teşekkür ederim. Recuva ile kurtarma işlemi gerçekleşti. Fotoğraflar ve diğer herşey geri geldi. Tek sorun benim de sildigim fotoğraf ve videolar da geldi, hepsi bir arada ve ben yaklasik 4000 fotoğrafı tek tek ayıklamak zorundayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.