Şimdi Ara

Windows 10 Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende windows 10 10130 güncellemesi yüklü ancak daha yeni bir versiyon gelmiyor. Güncelleme de windows defender güncellemesi var %0 da takılı kalıyor o da. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi ?

• Arama kutusuna disk temizleme yazıp onu çalıştır. Açılan pencerede "Sistem dosyalarını temizle"yi tıklayıp yeniden çalıştır. Açılan penceredeki tüm kutuları tıklayıp Ok de ve gereksiz tüm dosyaları sil. Ondan sonra güncellemeyi tekrar yap.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Sistem dosyalarını temizle diye bir seçenek yok sürücülerden C veya E yi temizle var
  • Şükrü1991 Ş kullanıcısına yanıt
    10130 sürümüne iso ile temiz geçiş yaptıysanız bu seçenek olmaz. Bu seçenek yeni build çıktığında eski buildden kalan alıntıları temizlemek için kullanılır.
    Benimde sanal makinede 10130 kurulu bana da gelmedi güncelleme.
    Ana PC'de de 10158 kurulu ona da 10159 gelmedi daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şükrü1991

Sistem dosyalarını temizle diye bir seçenek yok sürücülerden C veya E yi temizle var

"Disk Temizleme" programını aç C seçiliyken Tamam'ı tıkla açılan pencerede "sistem dosyalarını temizle"yi tıkla. Yeniden ilk pencere açılacak oradan C sürücüsünü seçip "Tamam"ı tıkla açılan penceredeki tüm kutucukları seçip Tamam'ı tıkla. Daha sonrada "Dosyaları Sil"i tıkla ve pencerenin kapanmasını bekle.
    Dediğiniz işlemleri gerçekleştirdim yeniden başlattım ancak hala güncelleme yok rezervasyon da gelmedi. Windows insider prewiew güncellemesi var hala onuda yapamıyor :)
  • Benim de diğer notebook'a 10162 yükseltmesi hala gelmedi. Microsoft hangi mantığa göre dağıtıyor, bilen yok herhalde.
    hızlı fast olarak ayarlamak için zaten giriş yapmak gerekiyor, birde microsfot hesabında ki alternatif mailine doğrula kodunu yollayıp doğrulamak gerek.. gerçekten bana da oldu, forumda çok rastladım yazanlar geldi diyor caps(görüntüler ekran görüntüleri)lerde atıyorlar ben saatlerce deniyordum bende yok. ama çok sonrasında mutlak geliyordu.. 10162 isoyu yayınlamışlar ondan da olabilir mi acaba diye düşünüyorumhttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso
  • 10162 iso dosyasını indirip kurdum. Bundan sonra gelir güncellemeler inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.