Şimdi Ara

Windows 10 hesap yönetimi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarda normalde microsoft e posta şifre ile oturum açıyordum ama kaldırmak istedim ayarlar biraz değişmiş başlat çubuğuna netplwiz yazıp ayarlardan şifreyi kaldırmak isterken yanlış birşeyler yaptım  Windows 10 hesap yönetimi sorunu bu kısımda gördüğünüz seçili olan normalde administrator hesabıymış ve aktif olmaması gerekiyor ben yanlışlıkla bunu aktif ettim şimdi eski haline çeviremiyorum hata veriyor resimde gördüğünüz hatayı veriyor  Windows 10 hesap yönetimi sorunu
    şimdi ne yapmam lazım bazı uygulamalar hata veriyor yönetici hesabında çalışmaz diye yardımlarınızı bekliyorum

• lacromain kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hata yok açılacak başka hesap olmadığından pasife alınamıyor Administratör olduğundan silemezsinde ana hesap gibi düşünzengi2 aktif ettiğinde onu pasife alabilirsin
  • dediğiniz gibi devre dışı bıraktım onu yalnız administrators yetkilendirmesini alınca uygulamalar açılmaya başladı ancak antivirüs bi uyarı verdiğinde elleme diyemiyorum yetkiniz yok diyor :D

ha birde ek olarak zencideki administrator yetkisini aldım onunla giriş yaptım ya şimdi diğer hesaba dokunamıyorum kendi elimle kendi yetkimi aldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacromain -- 22 Mayıs 2016; 2:57:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.