Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

Benim merak ettiğim ve üstünde durduğum konu şu; acaba şimdi windows 10 u kursam tamamen bilgisayarı sıfırlayacak mı yoksa bana ait özel dosyalarım duracak mı? Edit: sorumun cevabını buldum, teşekkür ederim

Neymiş hocam cevabı?
    Ben de merak ediyorum açıkçası...
    Bir de 32 bit ten 64 bit e veri kaybetmeden geçmek mümkün mü acaba? Bunun cevabını bilen var mı? Mümkünse de imkan var mı?

Kurulum esnasında size soruyor sizin seçeneğinize göre ya dosyalarınızı saklıyor yada sıfırdan kurulum yapıyor.
  • embedded industry pro kullananlar için yöntem :

dosyayı download edin:http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab

indirdiğiniz dosyayı C:\temp dizini oluşturup içine atın.

cmd'yi admin olarak çalıştırın

aşağıdaki yazıyı kopyalayıp yapıştırın:
    DISM /Online /Add-Package /PackagePath:c:\temp\windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab

artık windows 10 yükseltme ikonu belirecektir.

• ben yüklemediğim sürece yüklenmez dimi bu kendi kendine yüklenmez heralde update de gelmiş gözüküyor
  • Arkadaşlar merhaba, benim Intel Q8300 işlemci desteklemesine rağmen rezervasyon aşamasında desteklemiyor yazıyordu. SSE 2,nx v.s işlemcimin özellikleri arasında. Bunları BİOS dan aktif etmek istedim ama seçenekleri bulamadım. Bana yardımcı olabilecek var mı?
  • sıfırdan kurulum yaparken lisansımızı kaybetmeyiz dimi bilgilendirebilir misiniz?

• Windows 10 güncellemesi gelmeyen arkadaşlarım windows güncelleme ekranını açsın güncellemeyi denetlesin ve o ekranı kapatmadan cmd yi yönetici olarak çalıştırsın ardından bu wuauclt.exe /updatenow kodu bir kere girip entere bassın sonra peşinden bir kere daha girip entere bassın ve açık olan pencerede güncellemenin başladığını göreceksiniz.

• Ofiste çalışıyorum. Dayanamadım eve gittim teamviewer açtım ofise geri döndüm. Buradan İso yu indirdim, yükseltmeyi de yapıyorum.
  • Sıfır kurulumda lisans gitme şansı var çünkü sen mevcut sürümden yükseltme yaparsan lisans anahtarın duracak sen sıfır kuruluma geçersen lisans anahtarı silinir elindeki lisans anahtarı 8.1 olduğu için key girsen dahi windows 10 kabul etmez ama şöyle yapabilirsin kurulumu yap yükseltme olarak windows 10 u al ardından windows ayarlarından sıfırlama yaparak orjinal ve sıfırdan kurulum yapılmış bir windows 10 a sahip olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

sıfırdan kurulum yaparken lisansımızı kaybetmeyiz dimi bilgilendirebilir misiniz?

• Windows 10 a güncellemenizi yükseltmenizi yapın ardından windows un içerisinde sıfırlama seçenekleri mevcuttur oradan sıfırlayabilirsiniz ve tamamen stabil ve temiz çalışır.

quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

şimdi temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?Windows 10 sıfırla dedğimde önyükleme bölümünde sanırsam 8.1 var.Nasıl formatlarım pcyi win10da

• http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

windows 10u buradan indirip temiz kurulum yapabilirsiniz.

En azından ben öyle yapacağım.
  • http : //www . Microsoft.com/en-us/software-download/windows10iso

bu adresteki hangi sürümü indirmek daha mantıklıdır? ben windows 10 single language türkçe x64 indiriyorum şu anda.

hangi sürümü indirmeli?
  • Touchpad uyumlu değil uyarısı veriyor arkadaşlar. Touchpad scroll'u çalışmıyor ve mouse ayarlarına giremiyorum hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevan

windows 10 un teknik önizleme sürümünde yer alan kullanıcının özel bilgilerini izleyen casus yazılım tam sürümde de yer alacak ve yükleyen kişi bunu güvenlik antlaşması kapsamında kabul etmiş olacak yani microsoftun hertürlü izleme hakkı olacak önceki windows versiyonlarına göre geliştirilmiş bir şekilde. donanım haber bu konuyu hiç görmedi bile, daha özel ve etraflıca araştırılmış haberler yapmalısınız insanlara yarar sağlamayı hedefliyorsanız eğer.
    detaylar için link:http://www.techworm.net/2014/10/microsofts-windows-10-permission-watch-every-move.html

Böyle olduğu belliydi zaten bilgisayar bostayken sürekli çalışıyor, bunu sadece fanin dönüşünden anlayabiliyorsunuz, işlemci kullanımında gözükmüyor... Sif bu yüzden kullanmiyorum windows 10 u, gözümuzun içine baka baka somuruyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Yeyyyyy!!! yüklendi win10:D

Merhaba,

Yükleme yaparken mevcut dosyalarınızı korudunuz mu yoksa sıfırdan kurulum mu yaptınız ?
  • Kelimenin tam anlamıyla harika. Gönül rahatlığıyla yükseltin herşey olgun ve kaliteli olmuş.

• rfuysen kullanıcısına yanıt
    Kurulu programlar dahil hiçbirşey silinmiyor. Normal güncellemeler gibi yeniden başlatıyor 10dk içinde yükseltiyor(SSD kullandığım için kısa sürmüş olabilir). Eski kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Hatta kendiniz masaüstü arka planı ayarladıysanız o bile değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Kurulu programlar dahil hiçbirşey silinmiyor. Normal güncellemeler gibi yeniden başlatıyor 10dk içinde yükseltiyor(SSD kullandığım için kısa sürmüş olabilir). Eski kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Hatta kendiniz masaüstü arka planı ayarladıysanız o bile değişmiyor.

Çok teşekkür ederim cevabınız için bende güncellemeyi yapıp kullanmaya başlayayım o zaman...
  • Yükledim win 10'u iyiymiş bir sıkıntı yok. Orijinal önceden rezerve ettirmiştim.

• Arkadaşlar Microsoft yeni bir sürüm. Yayınladımı yoksa build hala 10240mi ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfuysen kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim. Çok kullanışlı olmuş. Sadece bir oyunda denedim diğerlerinde nasıl olur bilmem ama 20-25 kadar fps artışı oldu. Android TV ile direkt cast yaptı aracı programa gerek kalmadan. Başka özelliklerini test edemedim :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.