Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Download i bitenler kurabiliyor mu su an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eDDiè kullanıcısına yanıt
    Ben de o klasör yok ki. Görev yöneticisinden de wifi performansını takip diyorum, indirilen hiçbir şey yok.
    edit: her ülke 12'den sonra kurmaya başlayabilecekmiş. Var mı kurabilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schlimazi -- 29 Temmuz 2015; 1:10:14 >
  • ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 29 Temmuz 2015; 14:48:25 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Bir kaç sorum olacak aydınlatırsanız sevinirim.

Öncelikle elimde 2011 çıkışlı saçma salak bir Casper Nirvana var. Orijinal Win7 yüklü. Öyle ki bu bilgisayarın driverlarını güncellemek ya çok zor yada güncelleyemiyorsunuz. Mesela ekran kartı çift ekran kartlı olduğu için güncelleyemiyorum gibi.

Geçenlerde sağ alt köşeye banada geldi Win10 uyarısı rezervasyon falan dedi büyük ihtimalle sabah iner veya indiririm.

1-Daha önce Win8.1'i yükledim fakat driverları yükleyemedim. Hatta driverlarının olduğu Cd'de Win7 için olduğu görülüyordu sonra tekrar Win7'ye geçtim. Şimdi 10 güncellemesi yaparsam yine aynı sorunlarla karşılar mıyım?

2-Eğer bu driver sorununu yaşarsam tekrar 7'ye dönmek için format mı atmam lazım?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip buradan.

(Geri Sayım 08:00!)W10 KRİTİK BİLGİLER - WİNDOWS 8.1 (ANA KONU) - İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/mpage_88/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Yüklemesi başlamayan arkadaşlar command prompt açın admin olarak ve wuauclt.exe /updatenow yazın bikaç saniye sonra download etmeye başlayacak.

Aynen hocam işe yaradı.
  • zeus razı olsun kardeş bende de işe yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bende nerdeyse 10 senelik x-fi var. Sürücüler çalışıyor. Ayarları kaydetmek biraz zor oluyor ama bir kere kaydedince sorun çıkmıyor pek.

Selam, x-fi titanium pci express kullanıyorum, kendisini tanıtırız bir şekilde de audio panel ve asio driverları çalışır mı asıl sorunum o. Amatör olarak müzik yazılımları(daw) ile uğraştığımdan asio sürücülerinin(creative asio) çalışması çok önemli benim için.
    Creative'e mail atmıştım kendi sürücülerinin ta ekimde yayınlanacağını söylediler. Bu da uzun bir süre. W 7/8.1 için olan sürücüleri bir şekilde tam fonksiyonlu yükleyebildiniz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sahin

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Creative ses kartımın sürücüleri geç çıkacağından masaüstü pcme malesef hemen yükleyemeyeceğim, fakat Surface Pro 3 tabletimi çıkar çıkmaz win 10 pro versiyonuna yükselteceğim.

Bende de surface pro 2 var guncellemeyı beklıyorum bızım ıcın bazı farklılıkları var klavye tak cıkar hamlelerinde heyecan ile bekliyorum.

Fakat burda herkes sonra nasıl format atarız dıye dusunuyorsa ben bu cıhazla daha cok dertlenmelıyım cunku sımdı ayarlardan wındowsu baştan kur - temız kurulum yap dıyorum oluyor win 10 ıle bu nasıl olacak hıcbır fıkrım yok ve dıger notebooklara gore ıso vs ile kurmakda daha zorlanırım gıbımı gelıyor zıra biosa gırmek bıle ayrı bu makınede

Selam, usb backup oluşturuyorsunuz. Fakat surface microsoftun kendi cihazı olduğundan windows keyi değil, cihazın seri numarası kullanılıyor. Bu seri numarası cihaz arkasında mevcut. Aşağıdaki site 8.1 için format ve temiz kurulumu açıklamış,
    windows 10da da aynı şekilde seri no ile yapılır sanırım.

http://www.howtogeek.com/208780/how-to-reload-windows-on-your-surface-pro-tablet/

• Benim merak ettiğim ve üstünde durduğum konu şu; acaba şimdi windows 10 u kursam tamamen bilgisayarı sıfırlayacak mı yoksa bana ait özel dosyalarım duracak mı?

Edit: sorumun cevabını buldum, teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rurqeten -- 29 Temmuz 2015; 3:27:16 >
  • Creative sound blaster harici ses kartı kullanıyorum laptopumda. Acaba onu olumsuz etkiler mi?

• Eğer Windows' unuzu kutuda aldı ve rezervasyon yaptırdı iseniz, mevcut anahtarınız Microsoft'un etkinleştirme sunucusuna kayıt edilmiştir. Kurulumda sorulan anahtar kısmına mevcut anahtarınızı giriniz.

Eğer Windows 7'niz bir bilgisayar ile geldi ise, kasadaki/dizüstü ise altındaki anahtarı girin.

Eğer Windows 8'iniz bir bilgisayar ile geldiyse (dizüstü de olabilir, masaüstü de) anahtarınız BIOS'a kayıtlıdır, anahtar otomatik olarak okunur, sorulmaz.

• 1- İnternete şu an bağlanamıyorum, nasıl yükseltme yapacağım?

Rezervasyonunuzu yaptırdıysanız 1 yıl içerisinde yükseltme yapmalısınız. Yükseltme ve indirmeyi yıl içinde herhangi bir zaman yapabilirsiniz.

2- Lisansım nasıl olacak?

Yükseltmeyi yaptıktan sonra, ömür boyu lisans ile 2025'e kadar ücretsiz güncelleme hakkına sahip olacaksınız.
    Windows 10'da Servis Paketi yerine, güncelleme paketleri düzenli olarak sunulacak ve ilk paket olan Redstone 'dan sonra işletim sisteminin adı sadece Windows olacak. 2025'ten sonra paketleri almak için para ile abone olmanız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost Yüklemesi başlamayan arkadaşlar command prompt açın admin olarak ve wuauclt.exe /updatenow yazın bikaç saniye sonra download etmeye başlayacak.
    Aynen hocam işe yaradı.

aynen hocam indiriyor,,,,,,,,lakin indirdikten sonra win 10, u usb ye atip temiz win 10 kurulumu yapililabiliyor mu ? ve nasil ?

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 29 Temmuz 2015; 9:46:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Pc bozuk. Win8 lisansim vardi. Guncellemeyi nasil alabilirim.

Lisans numaranızı kaybetmeyin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeym

1- İnternete şu an bağlanamıyorum, nasıl yükseltme yapacağım?

Rezervasyonunuzu yaptırdıysanız 1 yıl içerisinde yükseltme yapmalısınız. Yükseltme ve indirmeyi yıl içinde herhangi bir zaman yapabilirsiniz.

2- Lisansım nasıl olacak?

Yükseltmeyi yaptıktan sonra, ömür boyu lisans ile 2025'e kadar ücretsiz güncelleme hakkına sahip olacaksınız.
    Windows 10'da Servis Paketi yerine, güncelleme paketleri düzenli olarak sunulacak ve ilk paket olan Redstone 'dan sonra işletim sisteminin adı sadece Windows olacak. 2025'ten sonra paketleri almak için para ile abone olmanız gerekli.

2025 de çarşı karışacak hacı o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Merhaba arkadaşlar.

Bir kaç sorum olacak aydınlatırsanız sevinirim.

Öncelikle elimde 2011 çıkışlı saçma salak bir Casper Nirvana var. Orijinal Win7 yüklü. Öyle ki bu bilgisayarın driverlarını güncellemek ya çok zor yada güncelleyemiyorsunuz. Mesela ekran kartı çift ekran kartlı olduğu için güncelleyemiyorum gibi.

Geçenlerde sağ alt köşeye banada geldi Win10 uyarısı rezervasyon falan dedi büyük ihtimalle sabah iner veya indiririm.

1-Daha önce Win8.1'i yükledim fakat driverları yükleyemedim. Hatta driverlarının olduğu Cd'de Win7 için olduğu görülüyordu sonra tekrar Win7'ye geçtim. Şimdi 10 güncellemesi yaparsam yine aynı sorunlarla karşılar mıyım?

2-Eğer bu driver sorununu yaşarsam tekrar 7'ye dönmek için format mı atmam lazım?

Teşekkürler.

Sürücü güncelleyememeniz bence sizle ilgili.

Driverpack solution ile hepsini kurarsınız.

Birtek hotkey (yani fn tuşlarının) sürücülerini bulamayabilirsiniz o kadar.

• Yeyyyyy!!! yüklendi win10:D
  • Arkadaaşlar lisanslı win 8.1 pro sürümünü daha yeni kurabildim. Update lerini daha yeni yapabildim. Ama rezerve olayı bitti sanırım. Windows 10 yükseltmesi nasıl alabilirim? Mümkün mü?
  • Benim laptopta bir hareketlenme yok...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.