Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben rezarvasyon yaptım ama şimdi güncellemek istemiyorum mesela kendi otomatikmi geçircek illa geçmek mi zorundayız
  • Aynen ne yaptıysam olmadı benimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

Ben rezarvasyon yaptım ama şimdi güncellemek istemiyorum mesela kendi otomatikmi geçircek illa geçmek mi zorundayız

Yazida iptal kismi yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

29 temmuz yaptım olmadı, 30 temmuz yaptım yine olmadı.
    Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler

burada ve yabancı forumlarda bu şekilde başlatanları gördüm, o yüzden öneride bulunmak istedim ama işe yaramamış :)
    güncelleştirmeleri denetle dedikten sonra her şey kurulu mu peki bilgisayarınızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrydaFriend -- 29 Temmuz 2015; 0:01:12 >

• Bende nerdeyse 10 senelik x-fi var. Sürücüler çalışıyor. Ayarları kaydetmek biraz zor oluyor ama bir kere kaydedince sorun çıkmıyor pek.
  • Bende yok o klasör. Tüm güncelleştirmeler tamam, yeniden başlatıldı. Gizli ve sistem dosyaları da görüntülenir halde.
  • güzel rehber olmuş hala xp kullanıyorum w10 a geçicem yakında zaten sistem gereksinimleri minumum un üstünde....

• PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    Bütün güncelleştirmeler yüklü. Neyse, yapacak bir şey yok, sıkıldım, ne zaman iner, o zaman yüklerim. Sağolasın.
  • Yüklemesi başlamayan arkadaşlar command prompt açın admin olarak ve wuauclt.exe /updatenow yazın bikaç saniye sonra download etmeye başlayacak.
  • earthfrost kullanıcısına yanıt
    Denedim, bu da olmadı. Komutu yazınca bir tepki vermesi gerekmiyor mu? Hiçbir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

Yüklemesi başlamayan arkadaşlar command prompt açın admin olarak ve wuauclt.exe /updatenow yazın bikaç saniye sonra download etmeye başlayacak.

150 mb lara takilmisti, bu kodu yazinca bir anda 3gb lara cikti.
  • Bu indirmeyi duraklatmamız imkansız dimi. $Windows.~BT klasöürü oluşmuş çatır çatır iniyor ama bi video izleyemiyoruz netten. Zaten 3mbit:(((

• 1-2 kere daha dene üstadım kesin başlar download yapmaya, windows update kısmında da yüklemeye başlayacaktır 2.5gb indiriliyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Bu indirmeyi duraklatmamız imkansız dimi. $Windows.~BT klasöürü oluşmuş çatır çatır iniyor ama bi video izleyemiyoruz netten. Zaten 3mbit:(((

sorma kardeş kotaya yakalandık
  • earthfrost kullanıcısına yanıt
    Çok denedim hiçbir şey olmuyor.
  • Bende ve 2 arkadaşımda çalıştı ama bilemiyorum valla :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: literaturca2

Çok denedim hiçbir şey olmuyor.

Muhtemelen bu klasördeki boyut artmis olmali. Birde orayi dene ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 29 Temmuz 2015; 1:02:35 >

• Bu gün 17:25 itibariyle arka planda inmiş

sürüm 10240

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morcin -- 29 Temmuz 2015; 1:05:52 >

• PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    İki gün bekleselerde kota sıfırlansa ölecekler sanki. Windows Update kısmında da görünmüyor ki duraklatsak yatıcağımız zaman başlatsak.
  • bende bi ara gözüktü sonra %99 daydı sonra başarısız oldu dedi daha göremedim

sanırım daha inmedi nedir acaba hatanın arka planı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decemst -- 29 Temmuz 2015; 1:06:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.