Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
6.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar win10 kurdum gayet akıcı ve güzel hoşuma gitti ama bitdefender çalışmıyor bu sürümde görev yöneticisinde acayip acayip bilinmedik şeyler de çalışıyor kurt düştü valla
  • Korsan kullanıp yükleyen var mı arkadaşlar? Can alıcı soru bence bu
  • Hocam yüklüyorum şuan %20 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydaa başlat çalıştır a update yazarak download etmeye başlamıştım fakat bi noktadan sonra hata veriyor ve yüklemiyor ?
  • F.Castro F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sonucunu mutlaka bildir. Yani çok sevinirim. Akşam eve geçince bakabileceğim bende.

Cevapla yaparak bildirirsen çok sevinirim, çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

bende bi ara gözüktü sonra %99 daydı sonra başarısız oldu dedi daha göremedim

sanırım daha inmedi nedir acaba hatanın arka planı
    Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler

bende de aynı sorun var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: neczer

quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

bende bi ara gözüktü sonra %99 daydı sonra başarısız oldu dedi daha göremedim

sanırım daha inmedi nedir acaba hatanın arka planı
    Windows 10 için geri sayım başladı, işte tüm yenilikler ve bilinmesi gerekenler

bende de aynı sorun var malesef

cözümü basit, internet ten -- windows update diagnostic-- programini indir tarat ,bu program güncelleme ile olan hatalari düzeltiyor ve akabinde tekrar baslat pc yi 2-3 kere, sonucda , calistir kismina wuauclt.exe /updatenow , yazin win 10 inmeye baslar bende böyle oldu en azindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 29 Temmuz 2015; 10:38:29 >

• Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum korsan için. Şimdiye kadar nasıl gözü kapalı kullandıysak öyle devam eder %50 oldu bakalım bitsin tekrar yazarım.

• şimdi temiz kurulum yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?Windows 10 sıfırla dedğimde önyükleme bölümünde sanırsam 8.1 var.Nasıl formatlarım pcyi win10da
  • Ben 2 adet orjinal win 8 keyim olmasına rağmen win8 in berbatlığından win 7 korsana dönmüştüm. Win 10 yapmak için önce orjinal keyle win 8 mi yüklemem gerekecek. Elimdeki key leri girerek direk 0 kurulum yapamazmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben 2 adet orjinal win 8 keyim olmasına rağmen win8 in berbatlığından win 7 korsana dönmüştüm. Win 10 yapmak için önce orjinal keyle win 8 mi yüklemem gerekecek. Elimdeki key leri girerek direk 0 kurulum yapamazmıyım.

Anahtarlar bilgisayar ile mi geldi yoksa kutulu mu?

Kutulu ise evet.

PC markalı ise zaten anahtar BIOS'a kayıtlı.
  • An itibariyle yüklemiş bulunmaktayım. Şahane görünüyor açıkçası. Korsan Kullanım için etkinleştirildi diyor yani bi sıkıntısı yok. Ucuza lisans bulsam tadından yenmeyecek

• günün sorusu ilacı çıktımı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknka

Benim laptopta bir hareketlenme yok...

• F.Castro F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam akşam bende yükleyeyim ya.
  • beyler ilaca falan gerek yok 8.1 de yaptıysanız 10a da öyle geçiyor. yalnız uygun fiyatlı lisans alın derim sonuçta elimizdeki son windows, yıl olmuş 2015 hala korsan kullanmayacak
  • Dün ortalama 25fps te oynadığım oyunu aynı ayarlardat 40-55fps arasında oynamaya başladım. Win10 baya etkili çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

Benim merak ettiğim ve üstünde durduğum konu şu; acaba şimdi windows 10 u kursam tamamen bilgisayarı sıfırlayacak mı yoksa bana ait özel dosyalarım duracak mı? Edit: sorumun cevabını buldum, teşekkür ederim

Neymiş hocam cevabı?
    Ben de merak ediyorum açıkçası...
    Bir de 32 bit ten 64 bit e veri kaybetmeden geçmek mümkün mü acaba? Bunun cevabını bilen var mı? Mümkünse de imkan var mı?

• Arkadaslar final.surumun gapi numarasi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni güncelledim bakalım nasıl olacak. Benim pc biraz eski olduğu için 7'de kasıyordu, güncellemeden sonra bakalım değişiklik olacak mı. Arayüzü falan güzel beğendim. İlk deneyimimde Edge tarayıcısında mouse pad scroll çalışmıyor yani sayfaya scroll ile aşağıya indiremedim. Sizde de böyle bir sorun var mı acaba, muhakkak bir ayarı vardır ama ben bulamadım. Güncelleyen herkese hayırlı olsun. Yeni bir deneyimle karşı karşıyayız bakalım nasıl olacak.

Edit: google inbox servisini kullananlara kötü haber. Edge inbox.google.com web sitene girmiyor. Tarayıcınız desteklemiyor diye ekran geliyor. İleride düzelecekmiş ama şu an için inbox servisi kullanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 29 Temmuz 2015; 12:52:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.