Şimdi Ara

windows 10 ile gelen bazı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 aydır Lenovo Z5070 i5 kullanıcısıyım. 2 gün önce laptopu güncelledim ve windows 10a güncellendi, pc açıldı yeni görüntü güzel ama artık parlaklık ayarı yapamıyorum fn tuşlarından parlaklığı kısamıyorum. Başka yollarıda denedim ama malesef hiç bir yerden değiştirilmiyor.. 5-6 saat giden batarya 3 saate düşmüş tam dolu haliyle en fazla 3 saat, bunda belki parlaklığın son ayarda olmasınında etkisi olabilir bilemiyorum. Diğer bir sorun ise ağustos ayında bile hiç ısınmayan laptopum şimdi yanıyor.. Bu nasıl iştir? nasıl bir güncellemedir? anlamadım..

Bu güncellemeleri elimizde ki pcnin içine edip tamamen yeni bir laptopa ihtiyaç duyalım diye yapılan birşey olduğunu düşünmeye başladım.. Daha önce de telefonumda böyle bir güncelleme sorunları yaşamıştım bir daha çok zor da kalmadığım sürece güncellemeyeceğim elimde ki tüm teknolojik aletleri. Şuanda elimdeki telefona gelen yeni sürüme bile geçmiyorum. korkuyorum arkadaş!! çok iyi giden bir bataryası var güncellediğim an 1 gün bile dolu kalmayacak eminim..

Şimdi bu sorun windows 10 a geçtikten sonra herkesin başına gelen bir sorun mu? Yoksa hallolur bir şey de ben mi bilmiyorum? Lütfen yardım edin..

• Kasım ayı içerisinde win10 geniş bir güncelleme alacak. O zaman win10 media creation tool ile usb den sıfır kurarsın, muhtemelen tüm o sorunların düzelir. Birde, lenovo sitesinden win10 sürücülrini yükle, belki sorunların sürücüler nedeniyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Kasım ayı içerisinde win10 geniş bir güncelleme alacak. O zaman win10 media creation tool ile usb den sıfır kurarsın, muhtemelen tüm o sorunların düzelir. Birde, lenovo sitesinden win10 sürücülrini yükle, belki sorunların sürücüler nedeniyledir.

Çok teşekkür ederim. Umarım sorunlar sürücü kaynaklıdır şimdi hemen deniyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By delete

Yaklaşık 6 aydır Lenovo Z5070 i5 kullanıcısıyım. 2 gün önce laptopu güncelledim ve windows 10a güncellendi, pc açıldı yeni görüntü güzel ama artık parlaklık ayarı yapamıyorum fn tuşlarından parlaklığı kısamıyorum. Başka yollarıda denedim ama malesef hiç bir yerden değiştirilmiyor.. 5-6 saat giden batarya 3 saate düşmüş tam dolu haliyle en fazla 3 saat, bunda belki parlaklığın son ayarda olmasınında etkisi olabilir bilemiyorum. Diğer bir sorun ise ağustos ayında bile hiç ısınmayan laptopum şimdi yanıyor.. Bu nasıl iştir? nasıl bir güncellemedir? anlamadım..

Bu güncellemeleri elimizde ki pcnin içine edip tamamen yeni bir laptopa ihtiyaç duyalım diye yapılan birşey olduğunu düşünmeye başladım.. Daha önce de telefonumda böyle bir güncelleme sorunları yaşamıştım bir daha çok zor da kalmadığım sürece güncellemeyeceğim elimde ki tüm teknolojik aletleri. Şuanda elimdeki telefona gelen yeni sürüme bile geçmiyorum. korkuyorum arkadaş!! çok iyi giden bir bataryası var güncellediğim an 1 gün bile dolu kalmayacak eminim..

Şimdi bu sorun windows 10 a geçtikten sonra herkesin başına gelen bir sorun mu? Yoksa hallolur bir şey de ben mi bilmiyorum? Lütfen yardım edin..

Dostum bende lenovo kullanıyorum.w10 ekran kartı driver guncellemelerini otomatik yapti 2 gun once.1 aydir w10 killaniyorum ancak ilk kez boyle bir sey yapti ve dedigin gibi ekran parlakligi sorunu yasadim.yapman gereken tek sey yedek hdd deki eski intel ve nvidia driverlarini kurman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.