Şimdi Ara

Windows 10 ile ilgili hala bir sızıntı neden yok acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1 tanıtılmasına daha çok varken bir sürü sızıntı çıkmıştı ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakında çıkar pc ler için beta sürümü çıktı galiba tam haırlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürpriz yapacaklarmış ...

• En az 1.5 ay var gibi MR.H burda konu açarsa yaklaştı demektir.

• Sızacak birşey yok demek ki :) Bu arada Akıllı telefonlara windows 10 değil windows phone 10 olacak
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Hayır Windows 10. Tek sistem tek mağaza sloganı adı üstünde artık bilgisayar ve telefonlar tek sistem Windows 10.

• Ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam konuya bekleniyorsunuz :)

• Ben bazı yerlerde sızıntı fotolar görüyorumda doğrumudur orası tartışılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

En az 1.5 ay var gibi MR.H burda konu açarsa yaklaştı demektir.

Öncelikle teşekkürler. Ancak bu sefer böyle bir işle uğraşmayı düşünmüyorum. 8.1 konusunda birçok kişiye yardımcı olmaya çalışmama rağmen birçok insan ilk mesajı okumaktan aciz olan, sürekli madem yardımcı olmayacaksın konuyu başkasına devret diyen saçma sapan insanlarla uğraşmak istemiyorum.

Ancak Windows 10 ile ilgili sızıntı beklemenize gerek yok. Windows 10'a eklenen özellikler (çıkar .exe'yi, çıkar masaüstünü ve bilgisayar ortamına özel şeyleri) Windows 10 for Phones olarak karşımıza çıkacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumun için teşekkürler başkaları yüzünden bizi mahrum bırakmasan en azından benim ve benim gibilerin işine yarayan şeyler yapıyorsun başkalarını boşverip bidaha düşünsen.

• Adamlar sızıntı yapmaya utanıyorlar , eğer sisteme çok güvenselerdi şimdide reklama başlarlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 for phones altılı ganyanın sürpriz atı gibi. Çok şey de olabilir hiçbirşey de. Microsoftun geri bildirimleri ne derece değerlendirdiği, forumlarda kullanıcıların neler konuştuğunu ne derece takip edip kaale aldığına bağlı. El altından büyük şirketlerle hazırlık yapıp tam surum yayınlandığında herşeyi eksiksiz rakiplerine eş değer bir ekosistem de çıkabilir karşımıza veya 2. Blackberry vakası da olabilir. Sızıntı şu aşamada işleri sıkıntıya sokar. Hepimizin malumu çok fazla eksiği var Windows Phone 8.1in. Bu sebeple mevcut kullanıcılar aşırı sabırsızlanıp mevcut halden tamamen soğuyarak başka ekosistemlere kayabilir. Şahsen ben hayalkırıklığına uğramamak için beklentimi yüksek tutmuyorum. En nihayetinde bu güncelleme ile de beceremezlerse iş bilen düzgün bir firmanın ekosistemine geçer keyfime bakarım. Sonuçta altı ustu bir telefon. Kalp pili değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.