Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk çıktığı günden beri kullanıyorum gayet güzel beta olmasına rağmen tam sürümde dahada iyi olacaktır.

NOT:SSD ye kurulu sistem.
  • Oyunlarda problem çıkarıyor m aradaşlar ? Yeni oyunları yükleyip deneyen oldu mu acaba ?
  • Çok iyi..
    Bu sistem win7yi geçiçektir satışda ve kurulma sayısında..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    yeni ön izleme sürümü gelecekmiş yakında
    http://www.chip.com.tr/haber/windows-10-on-izleme-surumu-geliyor_50144.html
  • Yeni build sürümü çıkmış indirebilirsiniz arkadaşlar
  • microsoft ne apple ne baska bi işletim sistemı takar.

suan microsoftta dokunmatık ve androıd korkusu var.

dokunmatık pazarında cok gec kaldı.

androıd ıse alt yaapı beklıyo masaustu sıstemlere gelebılmek ıcın. yakın zamanda gorursunuz.

telefon tablet pazarı androıdde suan bı masaustu ve laptop kaldı mıcrosoftun korkusuda bu.
  • 10'un şu an için Türkçe dil seçeneği yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

notification center ve yeni pencere animasyonları gelmiş. kötü olan ise wifi ağa bağlanmak için saatin yanındaki simgeye tıklayınca bildiğimiz wifi penceresi yerine pc settings açılıyor

bu nedir arkadaş ya. önceki pencere animasyonları harika bir şeydi. şimdikiler hiç olmamış. hem uzun sürüyor hemde biçimsiz. bir çok şey son sürümde düzelecektir mesela wifi ye tıklayınca ayarların çıkması gibi ama ne biliyim ya. Microsoft çok saçmalamaya başladı. mac os un bildirim merkezine bak bizim bildirim merkezine bak. ben bu işide ellerine yüzlerine bulaştıracaklarını düşünmeye başladım.

satya düştük eline şu işi düzelt elin Mac ine dünya para saymayalım

• yenisi için link var mı? burdan indirmeye çalıştım ama sha-1 değeri eskisi ile aynı:

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-download?ocid=tp_site_downloadpage
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

10'un şu an için Türkçe dil seçeneği yok mu arkadaşlar ?

henüz Türkçe çıkmadı her zamanki gibi en son bize gelir aslında İngilizceyi de kurmayıp tepki vermek lazım
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende snap asistan özelliği çalışmaz oldu. örneğin 3 - 4 pencere açıkken pencerenin birini tutup sağa ya da sola yaslayınca otomatik olarak ekranın yarısına yayıyordu, geri kalan pencereleri de daha küçük boyutlarda hepsini gösteriyordu. siz onlardan hangisini seçerseniz onu da otomatik olarak ekranın diğer yarısına yerleştiriyordu. sizde nasıl çalışıyo mu ?
    bu özellik yeni yapıda kaybolmuş. 9841 çok daha iyidi bana göre, hiç sevmedim bu 9860 ı

ayrıca pencere animasyonunu bende sevmedim eskisi daha iyiydi sistemi yormuyordu. yeni animasyon sadece sistem yormaktan başka bişey değil.
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    yeni iso dosyası yayınlanmadı zaten. başlat / pc settings / update and recovery / preview builds yolunu izleyerek update yapacaksın. download new build diye seçenek çıkacak.
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    aynen öyleymiş. güncelleniyor bakalım
  • ZEUS__ kullanıcısına yanıt
    ben yeni pencere animasyonlarını hiç sevmedim. önceki çok daha iyiydi. linux gibi olmuş gerçekten ve bence çok yapay ve basit görünüyor böyle.
    ayrıca snap assist özelliği de yok. wifi ye bağlanmak istediğinizde zaten çıldırmamak elde değil. ben yüklediğime pişman oldum. 9841 versiyonu benim için mükemmeldi. eğer 9860 versiyonu gibi bi windows 10 çıkacaksa hiç çıkmkasın daha iyi. vistadan bile kötü şu haliyle.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Saol.

Peki başlat menüsündeki yazıların boyutunu büyütme şansımız var mı ? Tvde çok küçük kalıyor ve uzaktan okunması zor.
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    daha çok değişir animasyon vs. bu gördükleriniz daha %10u gibi bi açıklama yapılmıştı microsoft tarafından. gelecek tepkilere göre değişir animasyon vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Saol.

Peki başlat menüsündeki yazıların boyutunu büyütme şansımız var mı ? Tvde çok küçük kalıyor ve uzaktan okunması zor.

masaüstü sağ tık ekran çözünürlüğünü seç çıkan sayfada ilk resimdekini tıkla ve 2.ci resimdeki yerden menü yada yazıları büyütebilirsin başlat menüsündeki yazılarda büyürmü bilemem ama dene
    RESİM 1

RESİM 2

• ben bunu yükledim ama nasıl kaldırcaz geri win 7 ye dönmek isityorum yada win 10 a nasıl format atılır win 7 ye döndürmek için
  • webtekno48 W kullanıcısına yanıt
    Her zaman nasıl yapiyorsan öyle işte . Win7 cd ve usb ile format atıcan
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    O özelliği zaten kullanıyorum fakat başlat menüsünde bi işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.