Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet öylese bile bizim için önemli değil çünkü devlette, microsoftta, programlarda hatta torjan veya korsan yazılımlarda zaten bilgi topluyor. Microsoft işletimini düzeltmek için de bilgi toplasa ne fark eder.

Tabi saklaman gereken pis işler yapmıyorsan!!
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Evet öylese bile bizim için önemli değil çünkü devlette, microsoftta, programlarda hatta torjan veya korsan yazılımlarda zaten bilgi topluyor. Microsoft işletimini düzeltmek için de bilgi toplasa ne fark eder.

Bilgi toplamak farkli sana su an yazdigim seyin direkt microsofta yollanmasi farkli Ben takmiyorum zatende okumadiginiz kullanici sozlesmesindeki maddeyi koyayim dedim.

quote:

“If you open a file, we may collect information about the file, the application used to open the file, and how long it takes any use [of] it for purposes such as improving performance, or [if you] enter text, we may collect typed characters, we may collect typed characters and use them for purposes such as improving autocomplete and spell check features,”

http://thehackernews.com/2014/10/download-Windows-10-keylogger.html

• denedim gayet güzel.... AppleFanboy'larını dinlemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kurdum 3dmark11 testi yaptım win7'ye gore islemciye 500 puan daha az verdi guya islemciyi daha iyi kullanıyormus 8.1 tabanlı olanlar.win7 forever.

Merhaba.
    Bugün sipariş ettiğim anakartım geliyor. Daha çok oyun oynayan birisiyim. Win. 8.1 kurmayı planlıyordum şu an 8 kullanıyorum. 7'nin işlemciyi daha iyi kullandığı doğru ise direk 7 kurabilirim tavsiyeleriniz var mı? Çünkü işlemci benim için önemli.
  • Tobiobito kullanıcısına yanıt
    yaw şu herifi saçma fanboylukları yüzünden engelledim millet alıntı yapıyor hala istemeden de olsa okuyorum
  • Hala TÜRKÇE dil güncellemesi gelmedi.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    8'in dil güncellemesi hiç gelmedi. Final sürümde çıktı diğer diller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

Bilgi toplamak farkli sana su an yazdigim seyin direkt microsofta yollanmasi farkli Ben takmiyorum zatende okumadiginiz kullanici sozlesmesindeki maddeyi koyayim dedim.

quote:

“If you open a file, we may collect information about the file, the application used to open the file, and how long it takes any use [of] it for purposes such as improving performance, or [if you] enter text, we may collect typed characters, we may collect typed characters and use them for purposes such as improving autocomplete and spell check features,”

Ben umursuyor olsaydım windows bile kullanmazdım. Microsoft'un eskiden msn mesajlaşmalarını kaydettiğini ne çabuk unuttunuz!

Korkacak birşeyleri çok olanlar bu tip şeylere daha çok takılır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

quote:

quote:

Ben umursuyor olsaydım windows bile kullanmazdım. Microsoft'un eskiden msn mesajlaşmalarını kaydettiğini ne çabuk unuttunuz!

Korkacak birşeyleri çok olanlar bu tip şeylere daha çok takılır

evet takiliyorum yabanci gizli servislere bilgi sattigimdan windowsta yazdiklarimin onlara gitmesi malesef piyasayi düsürüyor. hadi rast gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kurdum 3dmark11 testi yaptım win7'ye gore islemciye 500 puan daha az verdi guya islemciyi daha iyi kullanıyormus 8.1 tabanlı olanlar.win7 forever.

Merhaba.
    Bugün sipariş ettiğim anakartım geliyor. Daha çok oyun oynayan birisiyim. Win. 8.1 kurmayı planlıyordum şu an 8 kullanıyorum. 7'nin işlemciyi daha iyi kullandığı doğru ise direk 7 kurabilirim tavsiyeleriniz var mı? Çünkü işlemci benim için önemli.

oynadigin oyuna gore degisir mesela win10'da bf4 daha guzel calisiyor 8.1'de de ayni sekildedir.ben win7 ile 10'da cinebench testi de yaptim 7 daha iyi aliyor ama bilmiyorum olay oyun olunca 7 daha iyi olur mu?

• yeni birim oluşturup oraya kurdum bana 8 den hızlı geldi daha beta net birşey söylemek yanlış olur tam sürüm çıkınca herşey netleşir başlat menüsü iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Ekim 2014; 17:18:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Win 8 deki stabilite bundada varsa tadindan yenmez.
    Acer aspire 5520de win7,vista garip bir takilmalarla calisirken win 8 ve 8.1 gayet akiciydi.

Win7 çıktığı günden beri kullanırım bir kere takılma hata şu bu almadın.bence cihazda bir sıkıntı var.virüs programı bile kullanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Laptop eski cihaz vista starter zamanından kalma.
    Orda anlatmak istediğim düşük donanımlardaki performansı
    (Aero kapatma vs. gibi performans ayarları yapınca akıyor ama anlamı kalmıyor.)
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Ayarları kapatılmış win 10 kullanmak vista kullanmaktan iyi olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

denedim gayet güzel.... AppleFanboy'larını dinlemeyin

Hocam kullandiginiz HDD nin ustune mi kurdunuz yoksa baska bir Hardiske mi ?

• xp4ever...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pek niyetiniz yoksa bir sonraki betayı bekleyin, büyük ihtimal 8'de olduğu gibi 2-3 beta daha çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

denedim gayet güzel.... AppleFanboy'larını dinlemeyin

Kesinlikle çok iyi

• Cidden cok iyi kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.