Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usb den yüklüyorum,en Son şöyle bir hata veriyor

Windows could NOT prepare THE Computer to Boot into the next Phase installations.to install Windows,reststart the installation.

Anlayamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stabilite bakımından daha ileriyi hedefleyen bir windows ürünü ile karşılaşmak hoş olur. Fakat öncelikle osx ile karşılaştırma yapar isek, ortada birçok faktör çıkacaktır. Dolayısı ile karşılaştırmayı sadece önceki sürümlerine yapmak daha doğru geliyor. Dolayısı ile insan osx ile karşılaştırmaktan alamıyor kendisini. osx gibi bir sistem gelse de rahatlasak diyemeyeceğimizden dolayı, inşallah final sürümü bomba gibi olur.
  • Windows 9 ne ara çıktı?
  • İnşallah win8 e bedava olayı doğrudur

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

Windows 9 ne ara çıktı?

Çıkmadı... MS Windows 8' den ne kadar hızlı uzaklaşırsak o kadar iyi oldu diye düşünerek windows 9' u pas geçip Windows 10' a geçiş yaptı...
  • Millet 9'u sorup durmuş. Windows 5 vardıda sanki.

• windows 9 isminin kullanılmama sebebi win 98 ve 95 sebebiyle programlarda kullanılan "win 9" satırı olduğunu söylüyorlar, şu şekilde olduğu gibi:
    if(version.StartsWith("Windows 9"))
    {
    /* 95 and 98 */
    }
    else
    {
    //Code
    }

https://searchcode.com/?q=if%28version%2Cstartswith%28%22windows+9%22%29

benim izlenimlerime gelince, win 8.1'dendaha yavaş açılıp çok daha yavaş kapanıyor. birde oyun oynarken alt + tab ile masaüstüne geri döndüğünüzde ekran kartı boşa çıkmıyor, aynı oyundaymış gibi çalışmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apulunas -- 5 Ekim 2014; 9:22:56 >

• Belirgin bir sorun yok ben upgrade kurdum hatta :) mis gibi kullanıyorum bu hali bile guzel seneye bu zaman akar bu sistem !
  • Merhaba,

2.güne giriyorum, olabildiğince yük altında çalışıyor sistem. Minimum kullanıma ( Web gezinti , multimedia vb ) ait ekran görüntüsü aşağıda.

Oyunlarda da herhangi bir problem yaşamadım, gayet stabil bu haliyle

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz!
    Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdarkekik -- 4 Ekim 2014; 23:52:45 >

• Sırf laf olsun diye işletim sistemi çıkartıyor microsoft, tabi kısmen MacosX da yapıyor ama genelde güvenlik ve uygulama yönetimiyle ilgili. 80'ler ile ilgil bir belgesel vardı izlemişsinizidir, Coca Cola çok yüksek miktarlarda satış yaparken yeni bir tat diye yeni coca colayi çıkartıyor, kimse beğenmiyor, bu sefer Coca Cola Classic diye eskiyi reklam edip sunuyor, bu sefer eskisinden de büyük bir ilgi topluyor, gülüyorlar :) Tabi bunları anlatırken insanların ne versen yiyeceklerini ima edercesine alaylı bir havayla söylüyorlar. Microsoft da aynı hesap, NT'den beri aldıkları yol belli.
  • Valla indirdik ama başlat çubuğundan başka bir değişiklik görmedik. Ben 8.1 den memnundum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Denedim. Her yeni Windows'ta olduğu gibi yine eskilerinden iyi.

Daha tam performans alınacak bir sürüm yayınlanmadan böyle bir kanıya nasıl varabildiniz? İşletim sistemine etkisi, driver uyumluluğu vb. gibi daha yığınla konu kesinleşmeden? Çoğu özellik 8.1 yaması gibi. Açıkçası yorumunuzu pek samimi bulmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 7 Ekim 2014; 15:20:47 >
  • windows 8.1 zaten 9du. 8+1=9
    windows 8.1 6.3 versiyon numarası ile zaten 9du. 6+3=9
    bu da 8.2 olacak ve versiyon numarası 6.4 olacak. windows 10 ve windows un 10. yıldönümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 7 Ekim 2014; 15:49:01 >
  • Win 10 kurduktan sonra internetten sürekli gelip giden paketler baş gösterdi. 3 günde 15 gb kadar kotamı yedi. Üstelik tekrar format atmama rağmen durum değişmedi.

Benzer bir durumla karşılaşan var mı?
  • yav benim win 10 sık sık çöküyor, pişman oldum, varmı eski işletim sistemini yüklemenin bir yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Denedim. Her yeni Windows'ta olduğu gibi yine eskilerinden iyi.

Daha tam performans alınacak bir sürüm yayınlanmadan böyle bir kanıya nasıl varabildiniz? İşletim sistemine etkisi, driver uyumluluğu vb. gibi daha yığınla konu kesinleşmeden? Çoğu özellik 8.1 yaması gibi. Açıkçası yorumunuzu pek samimi bulmadım.

Ancak tüm bunlar iyi olabileceği gerçeğini değiştirmez.
  • Dün akşam indirip kurdum.
    Packard Bell EasyNote TJ 75- i3 işlemci, 3GB ram, 15.6'' Dizüstü bilgisayarım için;
    Iso dosyasını USB Hdd içine atıp, dosyaları bir klasöre açtım ve setup çif tıklayarak
    kurdum. Herhangi bir hata veya sorun vermedi. Mevcut win7 üstüne doğrudan kurdum.
    Sabah 8'den beri kullanıyorum. Gayet hızlı, stabil ve kullanıcı dostu olarak
    tanımlayabilirim.

• Bu riske değimez ya, Hata oranı yüksek olur diye kuramıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

windows 7 tasarımı çok iyiydi. 8 ile pisledi. 10 ile de batırmayı düşünüyorlar sanırım.

bu tek renk tasarım boğuyor beni. midem bulanıyor bir yerden sonra, iğrenç çünkü. her kimin fikriyse atılmalı microsofttan.

windows 98 bile daha güzel gözüküyor yahu

Sevgili arkadaşım bu durumdan şikayet ediyorsun ama Windowsdan yazıyosun. Microsoft bu tek renk arayüzünden vazgeçmeyecektir çünki harika ama sen illa değiştirecem dersen bunu zaten yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

windows 7 tasarımı çok iyiydi. 8 ile pisledi. 10 ile de batırmayı düşünüyorlar sanırım.

bu tek renk tasarım boğuyor beni. midem bulanıyor bir yerden sonra, iğrenç çünkü. her kimin fikriyse atılmalı microsofttan.

windows 98 bile daha güzel gözüküyor yahu

Sevgili arkadaşım bu durumdan şikayet ediyorsun ama Windowsdan yazıyosun. Microsoft bu tek renk arayüzünden vazgeçmeyecektir çünki harika ama sen illa değiştirecem dersen bunu zaten yapabiliyorsunuz.

aslına bakarsan telefondan yazdım o mesajı. bilgisayarımda da windows 7 yüklü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.