Şimdi Ara

Windows 10 kullanıcılarının dikkatine: Uzmanlar güncelleme konusunda uyarıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sürücülerde bir sorun var demek. Bendekilerde öyle bir durum olmadı.

Donanımla alakalı bir durum. Donanım sürücü ile alakalı ...

• Windows 11 büyük çöp

• rx7enes R kullanıcısına yanıt

Linux'u son kullanıcı masaüstünde kullanamaz

• Ne kullanırsan kullan adam senin bilgisayarına sızacaksa sızıyor. Kullanılan anti virüs programları da insan yapımı sonuçta tespit edileni programa entegre et edilemeyenlerde ise bilgiler uçtu gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca yapılan bir durumdur yapılan donanıma göre yeni yazılım döngüsü bir uyutmadır bu yeni versiyon oyunu birçok uygulama işletim sistemi vs istense eski cihazlara uygun geliştirilebilir ben bunu Windows 11'i kötülemek için söylemiyorum kısır bir ve maksatlı bir döngü yeni donanım yapılır uygun diyerek yazılım yapılır eskisi genellikle zayıf desteklenir veya desteklenmez son donanım ve yazılım satın alınsın diye aslında satış ve pazarlama stratejisidir bu ne hikmetse insanlar Linux vs gibi ücretsiz alternatiflerine pek bakmazlar halbuki onlar da aldıkları kadar iş görebilir ama oyun üreticileri ve bazı yazılım üreticileri bu alternatifleri desteklemez tercih etmek isteyenler Linux kurabilir son yıllarda epey kurulumu kolay sürümleri de mevcut başka ücretsiz OS'lar da var kapitalist sistem işte ha ben illede gidip onları da kurun demiyorum tercih meselesi tamamen size kalmış yıllarca bilgisayar kullananlar biraz düşününce daha kolay anlarlar anlatmak istediğimi microsoft bu hamlelerle kendi topuğuna sıkıyor son yıllarda donanıma özel işletim sistemi mi olurmuş hiç düşündünüz mü acaba son model bilgisayar ilk Windows sürümlerini dahi neden doğru düzgün çalıştıramıyor "yazılım ve donanımlar o kadar değişime uğramış ki bu çok zor"

• Güvenlik açısından TPM2.0 gerekliliğini anlarımda piyasada tpm2.0 olan 5 ve 6. Nesil işlemciler var işlemci dayatması boş bir iş olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu makineye desteği kestiler super user olmayan birisi yeni bilgisayar almak istemiyorsa windows 11'e geçmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BCRTVKCS kullanıcısına yanıt

Zaten hiç bir Windows çıkarken donanım dayatması yapmadı tpm nedir abi modülü satılmıyor bile hadi onu geçtim canavar gibi işlemcileri uyumsuz deyip hiç etti w11 böyle rezillik görmedim ki bunları tamamen engellemek için çıkardıkları 24h2 de yeni dedikleri donanımları mıçıttırıyor şaka gibi 

• rx7enes R kullanıcısına yanıt
    Çok isabetli ve doğru bir özet yazmışsınız hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.