MAS Kalıcı olarak yapıyor diye biliyorum. Resimdede yazıyor zaten.
![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 20 Mart 2025; 13:40:12 > |
Windows 10 LTSB & LTSC sürümü (Performans için) (37. sayfa)

-
-
10 Pro 64 bit 22H2 için, HWID işlemi başarılı olunca,
wmic path softwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey
sorgusunun sonucunun yine boş olması normal midir?
Keza Ayarlar'daki Etkinleştirme başlığının da boş olması normal midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 20 Mart 2025; 23:31:59 >
-
İşlemi hangi programla yaptınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Program yahut script ile yapmadım.
HWID yöntemini maual activation olarak kullandım.
Windows 10 Pro'ya denk gelen Pro.xml'i C:\ProgramData\Microsoft\Windows\ClipSVC\GenuineTicket klasörü içine koydum. Ona denk gelen anahtarı (VK7JG-.-.-.-3V66T) Settings*UpdateAndSecurity*Activation uygulama ekranından Update product key seçeneği ile girdim.
-
VK7JG-.-.-.-3V66T olarak girdiğiniz key Pro için generic key hocam. Aktivasyon yapmaz tek başına. Sonrasında Aktivasyon için HWID kullanırsanız önceki mesajdaki WMI komutundan çıktı olarak key dönmemesi bana göre normal. Sonuçta COA veya Retail/OEM key girmediniz. Dün yazacaktım ama epey farklı hususlar nedeniyle ve biraz da araştırma yaparak bugün görüş belirtmek istedim. Yine de siz de araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2025; 23:7:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumda ya bende başka bir sorun var ya da adamların o sayfada anlattıkları şey yanlış.
Yani script'i çalıştırmadan, manuel HWID yöntemi ile aktivasyon yapılamıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X