Zip'i indirdim biraz uğraştım masa üstünde bir iso oluştu. format atarken bağlama şeklindemi yoksa USB ye yazdırıp öyle mi atalım? |
Windows 10 LTSB & LTSC sürümü (Performans için) (36. sayfa)
-
-
Arkadaşlar şimdi bu versiyon şu indirirsek oyun vs oynanabilir değil mi? Birde güncelle alıyor mu? Yada güncelle alınca normal Windows gibi sistemi yavaşlatmıyor mu? Mesela 1703 sürümü ile 22h1 sürümü arasında sistemi zorlama açısından çok fark var. Bu konu ile ilgili bileğisin olan paylaşırsa sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orta seviye sistemler de bu ltsc sistemler fark eder mi sizce normal msdn iso'dan?
-
LTSB/C sürümleri ile de oyun oynayabilirsiniz elbette.
Sadece önemli güvenlik güncellemelerini alır bu sürümler.
Adı üstünde (Long term...) uzun süre (yaklaşık 10 yıl) destek alacaklar.
DİKKAT: Windowsa yeniden âşık olmanızı sağlar bu sürümler :)
-
hem eski hem de orta seviye sistemler için LTSB
yepyeni sistemler için ise LTSC öneririm
LTSB'de favorim 2016 (iş yerimdeki PC'de yıllardır teklemeden çalışıyor)
LTSC'de favorim 2021 (şahsi dizüstü bilgisayarımda her işimi görüyor)
-
Performans sürüm win11 kurdum. Aşık oldum. Bu nasıldır bilemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel linkler varmı hocam ? Paylaşırsanız sevinirim.
-
tnc-trWindows 10 Ltsb 2015/2016 Ltsc 2019/2021 Msdn Arşivihttps://www.tnctr.com/topic/798940-windows-10-ltsb-20152016-ltsc-20192021-msdn-ar%C5%9Fivi
-
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafdaki Laptopa sahibim fazla oyun oynamam counter strike 2 vb. oyunlar için hangi ltsb ltsc sürümü önerirsiniz bu donanım için windowsla gelen gereksiz servis ve uygulamardan soğudum artık modifiyeli işletim sistemlerini kurduğumda ise güvenlikle ilgili endişe duyuyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
tehlikeye açık olmaz. çünkü bankaların ATM cihazlarında kullandığı sistem budur. güvenlik endişesi olsa bankalar kullanmazdı bunu.
sadece güvenlik güncelleştirmelerini alır ve on yıl gibi uzun süre desteklenir. bir iş bilgisayarına kurun ve senelerce formatlamayı düşünmeyin.
2016'dan beri kurumda kullanıyoruz. bu sistem(ler)i kurduğumuz cihazlarda kullanıcıların şikayetleri yok denecek kadar azaldı.
bir kere deneyen bir daha bırakmaz. (oyuncuları bilmiyorum)
bence şans verilmeli.
-
https://massgrave.dev/windows10_eol
Adamlar Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 (will reach the end of support on Jan 13, 2032) öneriyor arkadaşlar, pc yi formatlamadan bu sürüme geçebiliyorsunuz.
-
Bu LTSB/C sürümlerinde lisansı ne yapıyorsunuz. Windows 10 Enterprise lisans kodu var bende. Pro sürümde yüklesem bu lisansı girince Enterprise’a döndürüyor sistemi. Ltsb’de durum nasıl olur? Kendi enterprise lisans kodumu girince ltsb’yi enterprise’a döndürmesin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X