Şimdi Ara

Windows 10 Mavi Ekran Sorunu ve Tarayıcı Çökme Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam arkadaş bana yiğidim, yeni üyesin vesaire diyor ben adama abi elini ayağını mı öpeyim yazayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyim hocam, kendisine de yazdim kapak olsun yazdığını cahil yazdığını, konu donanım cevaplar şahsi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirme yaptığını kabul etse iş şahsi olmayacak. Arkadaş anlamıyor yanlışı doğru kabul ettirmeye çalışıyor. Ben üsluba göre üslup takındım.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Kullanırsın anakartın hangisi ise siteye girip ram mhz bellek desteğine bakman lazım.Ryzen ilk çıkan işlemcilerinde bellek sorunu vardı 3xx serilerinde bu sorunu düzelttiler ve ram mhz desteğini 3200 mhz e çektiler bazı anakartlar ram seçer problem çıkartır özellikle de ilk çıkan ryzen işlemcilerinde dostum ben 500 ün üzerinde sistem toplamış modifikasyon yapmış biriyim buraya roman mı yazayım bu konuda
    Arkadaş 3xxx kullanmıyor 2600x demiş.

• Bende de devamlı mavi ekran sorunu vardı ne yaptıysam çözemedim. Tek çare windows 8 e geri dönmekle buldum. Windows de hiç bir sorun almıyorum. Windows 10 bence biraz problemli windows 11 gelsin ona bakarız artık
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Windows 11 gelmeyecek, örneğin 1803 2018 mart sürümü 1809 2018 Eylül sürümü 1909 2019 Eylül sürümü gibi düşünün ve bu döngü böyle gidecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bu sorun bende mevcut. Program ile tarayınca rt640x64.sys bu hatadan dolayı pc mavi ekran veriyor. Ramlar 3200 mhx çalışıyor ram frekansını düşürünce sorun olmuyor. Ancak ram frekansını artırınca mavi ekran alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.