Şimdi Ara

Windows 10 mobil güncellemesi yaygınlaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 mobil güncellemesi yaygınlaşıyor

Bir süre önce pilot olarak Ürdün ve Mısır ülkelerinde pilot olarak başlayan Windows 10 mobil güncellemesi, nihayet yaygın dağıtıma geçiyor. Önümüzdeki haftalarda Avrupa'da, daha fazla modelle Windows 10 mobil güncellemesine başlanıyor.

Vodafone İtalya tarafından yapılan açıklamada, gelecek haftadan itibaren belirli Lumia akıllı telefonlarına Windows 10 mobil güncellemesi verileceği dile getirildi. Güncelleme; Microsoft Lumia 535, Nokia Lumia 635, Nokia Lumia 735, Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 930 ve Nokia Lumia 1520 modellerine verilecek. Ayrıca konu sadece Vodafone İtalya tarafından satılan Lumia telefonları için geçerli.

Ayrıca Bkz.Windows, kurumsal kullanıcıları daha sıkı koruyacak
    Aslında Microsoft'un Kasım ayının sonlarında güncellemeye başlaması bekleniyordu. Daha sonra yeni tarih Aralık olarak revize edildi ancak bu tarihte de başlamadı. Ocak, Şubat derken nihayet Mart ayı itibariyle hareketliliğin başlayacağı görülüyor. Muhtemelen kısa süre içerisinde Avrupa'daki diğer ülkelere de yayılacaktır. Yukarıda sayılan modeller haricinde Lumia 630, 640, 640 XL ve 730 modellerine de güncelleme verilmesi bekleniyor. 

• 2016 sonuna kadar tüm modellere vermiş olurlar. Bekleyin wp gelişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 mobil dünyada yeni bir çağın başlangıcıdır. Bir çağın başlangıcı aynı zamanda başka çağın sonu olduğu için ve Windows 10 sayesinde MS'in mobil dünyada batacağı kesin olduğu için bu tespit yanlış bir tespit olarak görülemez.

• Hic yoktan iyidir guzel gelismeler ... Turkiye de nsasiplenecektir . Market uygulamalari bu vesile ile artacak ...

• Lumia 532 nerde? Hani ilk güncelleme alacak olan telefonlardan biriydi?

• Bekleyelim bakalım umarım değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir başarı olur.

Çünkü Android tarafında Android 6 aylar önce çıkmış olmasına rağmen hala çoğu amiral gemiye gelmedi. Samsung da başta olmak üzere.

Şayet bu W10 bütün WP telefonlara gelirse mükemmel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Lumia 532 nerde? Hani ilk güncelleme alacak olan telefonlardan biriydi?

Bu W10 öyle bir hal aldıki kararlı sürüm çıkmadan hiç bir şey anlaşılmayacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard Stark

Büyük bir başarı olur.

Çünkü Android tarafında Android 6 aylar önce çıkmış olmasına rağmen hala çoğu amiral gemiye gelmedi. Samsung da başta olmak üzere.

Şayet bu W10 bütün WP telefonlara gelirse mükemmel olur.

Google zaten çıkardı şuan Android 7 ile uğraşıyor adamlar. Android 6'nın bazı telefonlara gelmemesininin sebebi üretici markalar. Mesela Samsung, Google'dan alıyor güncellemeyi kendi arayüzüne adapte ediyor vs. Burada üretici firmalar Samsung, LG, Sony vs suçlanmalı.

Windows cephesi farklı. Zira Microsoft, Apple gibi tek elden veriyor güncellemeyi. Üreticiler herhangi bir ekleme vs yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul24 -- 5 Mart 2016; 1:16:54 >
  • microsof nokia falan çöp

teliniz arızalansın bir teknik servise gitme durumu olsun da görün bakalım kimlerle muhattap oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

2016 sonuna kadar tüm modellere vermiş olurlar. Bekleyin wp gelişiyor.

Bekleyin bekleyin hayatınız beklemek oldu zaten :)

• YouTube uygulaması yerine m.youtube.com var diyen WP kullanıcıları varken 2017'de gelse de olur.

• quote:

Bir süre önce pilot olarak Ürdün ve Mısır ülkelerinde pilot olarak başlayan Windows 10 mobil güncellemesi,

Windows 10 Mobile pilotluk mı başladı? Pilot ve pilot uygulama demenin çok farkı var. Ayrıca cümle bozuk.

• istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Açıklamak istediğim de o zaten.

Bir dünya telefon var. Hepsine ayrı ayrı güncelleme hazırlanıyor. Yetişmiyor. Firmalar özellikle Samsung gibi bu konuda çok yavaşlar.

Google tek elden verse çok güzel olurdu fakat olacağını sanmıyorum.

• Çok hızlı yaygınlaşıyor efendim durduramıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

YouTube uygulaması yerine m.youtube.com var diyen WP kullanıcıları varken 2017'de gelse de olur.

Hakikaten saçma bence de. Eziyet çekiyorum resmen Youtube a girerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

YouTube uygulaması yerine m.youtube.com var diyen WP kullanıcıları varken 2017'de gelse de olur.

Tubecast kullandınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Tubecast kullandınız mı?

Hemen deniyorum.
  • quote:

Aynen öyle bazıları her türlü eziyetten adeta zevk almakta. Ben artık Microsoft sevgisini falan masaya yatırdım mantığım dediki: Hakan bırak bu sevdayı bu sevda tek taraflı o seni sevmiyor (microsoft) sevse ilgi gösterirdi dedim ve 2 sene önce bıraktım devam edenlere Allah sabır ve kolaylık versin.
  • Tubecast uygulamasında telefonun home tuşlarını gizleyemiyorsunuz(yada gizleyen varsa söyledin lütfen).Onun yerine ben perfect tube kullanıyorum tek sıkıntısı reklam veriyor kosede(tabi video ya geçince kapanıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.