Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34.789
Cevap
115
Favori
894.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyikide değil hocam beğenmedim ben nedense
  • iOS u andırıyor ama ben beğendim
  • Beğenmeyen bir ben varım sanırım W10'u daha iyi bekliyorum ben ne bileyim daha güzel olacakmış gibi
  • resimleri ilk mesaja editlesen hos olur ..

birde kaynak belirtsen daha iyi olur ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Konuya eklenen resimler resmi değil olası zaten belirtilmiş
  • Windows10 ile beraber mobil cihazlardaki office uygulamasıda geliştirilecek diye okudum.
    Kaynak : Wpcentral

• quote:

Orijinalden alıntı: Bocaboston

Windows10 ile beraber mobil cihazlardaki office uygulamasıda geliştirilecek diye okudum.
    Kaynak : Wpcentral

Windows Phone üzerinde çalışan Office için yeni özellikler geleceğini açıkladı Joe amca ama bu 8.1.2 ile mi gelecek yoksa 10 ile mi gelecek bilinmiyor.

19 şubattan önce oraya çıkması bekleniyor detaylarının.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Mobile 10 a ait olan bir görsel, gerçek olma ihtimali ise yüksek olarak belirtiliyor. Ancak çok erken bir sürüme ait olabilir.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 5 Ocak 2015; 0:27:43 >
  • evet güzel görünüyor da korkum "bu resmide görenler boşuna sevinmesin" demen
  • İnternet Explorer alternatif az şarj harcayan bir tarayıcı istiyorum microsoft gözünü seviyim adı önemli değil spartan mıpartan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

evet güzel görünüyor da korkum "bu resmide görenler boşuna sevinmesin" demen

En son satır sağ kısıma yazmıştım halbuki

• Bu gdr2 görseli bence

• Böyle küçük notlar bırakma hocam adamın hevesi kaçıyor hemen
    ayarlar bölümünede arkaplan koyabilirsek bu şekilde çok güzel olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

Bu apk olayi ile uygulama sorununu hallederler,ayni akiciligi saglarlarsa hem uygun fiyatindan hem de uygulama problemi kalmamasindan dolayi satislari katlanir.

BlackBerry Q10 ve Z10 apk ile Android uygulamaları çalıştırıyordu. Ams ne oldu? Kimsenin elinde BlackBerry görmedim. Diyeceğim; Bunlar denendi hep. Apk ile bilmem ne ile başka bir işletim sistemi için yazılmış bir uygulamayı kendisi için optimize etmesinin bir anlamı yok. O zaman bıraksın Windows Phone'u Android OS'li telefon çıkarsın. İş bir noktadan sonra oraya gelir çünkü. Şu saatten sonra piyasada tutunmak istiyorsa Apple gibi kendi işletim sistemiyle uyumlu popüler uygulamaları en güncel haliyle sunmak zorunda. Tam bağımsız olduğu zaman pazardan pay alabilir. Ancak o zaman 3. bir alternatif olabilir. Yeni telefonlar piyasaya sürüp ortalığı model çöplüğüne çevirmesinin bir anlamı yok. Steve Jobs ölene kadar Apple kaç tane model çıkardı? En son 3,5" ekran boyutlu, 512 MB ram'li 4S vardı benim bildiğim. Buna rağmen yok sattı adamlar. İşletim sistemi ve uygulama marketini adam etmeden model üretmesinin hiçbir anlamı yok bu saatten sonra. Kaç tane yazılım mühendisi ile çalışması gerekiyorsa çalışacak ve kendine özgü, diğer işletim sistemleri ile eşdeğer, hatta belli noktalarda artıları olan bir ekosistem yaratacak. Aksi halde bu pazardan Microsoft'a ekmek çıkmaz. Durum bu kadar da net.

• Gd2 bile böyle olacaksa.w10 u hayal bile edemiyorum.da Microsoft herşeyi gorselleğe dönmek istiyor tmm kolay kullanımlı bi sistem yaratmaya çalışıyoda.uyguluma eksiliği cayır cayır yanıyor ortalığı.ya sadece gamelofta gitse deseki alın size bilmem kaç milyar dolar mağazamıza öyle oyunlar yapınki ücretsiz olsun ama çok dikkat çeksin.ms de yapıştırcak reklamı her yere.2 ay içerisinde lumialar oyun kosolu gibi satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

evet güzel görünüyor da korkum "bu resmide görenler boşuna sevinmesin" demen

En son satır sağ kısıma yazmıştım halbuki

GDR 2 güncellemesi olduğu söyleniyor, ne düşünüyorsunuz? Nawzil'in tweetleriyle de uyuşuyor.
  • Bu sadece benim tahminim bu paylaşılan görsel 8.1 in biraz gelişmişi gibi duruyor.Bu durumda gdr2 görseli olabilir.Windows Mobil 10 çok daha farklı olacaktır mutlaka.Ayrıca tek bir market olacağından benim tahminim uygulama sayısı ve kalitesi'de mutlaka artacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Ne kadar güzel gözüküyor değil mi?

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

ama gerçek değil

bende gerçek sandım sevinmiştim bir an

• Bir conset Windows Mobil paylaşımı'da benden gelsin.Alttan bildirim çubuğu geliyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 4 Ocak 2015; 16:50:18 >
  • Güzel bir çalışma bildirim ekranı güzel fakat alttan değilde üstten olsa daha güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.