Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Gd2 bile böyle olacaksa.w10 u hayal bile edemiyorum.da Microsoft herşeyi gorselleğe dönmek istiyor tmm kolay kullanımlı bi sistem yaratmaya çalışıyoda.uyguluma eksiliği cayır cayır yanıyor ortalığı.ya sadece gamelofta gitse deseki alın size bilmem kaç milyar dolar mağazamıza öyle oyunlar yapınki ücretsiz olsun ama çok dikkat çeksin.ms de yapıştırcak reklamı her yere.2 ay içerisinde lumialar oyun kosolu gibi satılır.

Gdr2 falan değil bir sanatsal çalışma/nasıl görünür acaba diye yapılan bir şey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gd2 ye ait diye konu açılmışda o yüzden dedim bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7" windowslu tablet den okudum. Bahsettiğin kısım görünmüyordu. Korktuğumuz başımıza geldi desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Bir conset Windows Mobil paylaşımı'da benden gelsin.Alttan bildirim çubuğu geliyor sanki. https://www.behance.net/gallery/22422157/Windows-Phone-10-Concept

ben de bu sabah gördüm bunu bence bildirim yerinin altta olması kadar saçma bi olay yok. Özellikle windows bazında düşünülürse. Zaten ana ekranı yukarıdan aşağıya kullanıyoruz bi de oraya bildirim merkezi çakarlarsa yanlışlıkla ekranı kaydırmak yerine bildirim merkezi açma olayından çok küfür yerler. biraz apple'a benzetmeye çalışılmış gibime geldi. Hızlı ayar menüsü aşağıdan geliyor ya onda da

• Alttan çıkamaz o bildirim merkezi yukarıda boşluk var zaten bildirim merkezi için.
  • WMPU, NPU bu görsele mock-up/nasıl görüneceğini gösteren bir çalışma, konsept falan vs. dediler ancak bunun gerçek olabileceğini çünkü arka plan/karo konusunda buna benzer bir olayın olacağından bahsediliyor. Eğer bunun gerçek olabileceği ihtimalini varsayarsak çok erken bir beta sürümü olabilir görünen OS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 4 Ocak 2015; 21:52:09 >
  • Bence Mart,Nisan gibi Windows mobil beta'yı verirler.

• quote:

Bence Mart,Nisan gibi Windows mobil beta'yı verirler.

8.1 dönemi çok rahattı ne olacağı çok rahat belli oluyordu ancak bu ayın sonunda yapılacak olan etkinlik ortalığı çok karıştırıyor birçok insana "neden olmasın lan" dedirtiyor.

• Bence mükemmel olmuş. Ama bu haliyle kimsenin bunu kabul edeceğini sanmıyorum

• Keşke bu etkinlikte verseler de "Oldu lennn "işte desek. Sürpriz yapsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 5 Ocak 2015; 18:30:48 >
  • Biran düşünmeye çalıştım ama hayal gücüm yetmedi. İmkansız bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Bence mükemmel olmuş. Ama bu haliyle kimsenin bunu kabul edeceğini sanmıyorum

Hocam zaten bu büyük olasılık ile çok erken bir sürüm alpha omega artık her neyse daha eklenecek çok şey vardır. Ancak arka plan ve karoların şu yapısı şuan ki halinden çok daha güzel gözüküyor

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa ilk küfürü benden yerler.bildirim çubuğu ordan çıksa neysede şarj,bağlantı simgelerinin altta olması yatarken insanın kendini zorlayıp aşşa eyilmesine neden olacak ki ben telefonu genelde yatarken kullanıyorum.bildirim ekranının alttan gelmesi 6 inclik cihazlar için avantaj olabilir daha da pratik olabilir.ayrıca şuanki bildirim çubuğu sanki sisteme dahil değilde 3. Parti bi program tarafından sağlanıyormuş gibi çok üfürük bişey yapmışlar.umarım daha iyi yerlere gelir win mobile!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Böyle olursa ilk küfürü benden yerler.bildirim çubuğu ordan çıksa neysede şarj,bağlantı simgelerinin altta olması yatarken insanın kendini zorlayıp aşşa eyilmesine neden olacak ki ben telefonu genelde yatarken kullanıyorum.bildirim ekranının alttan gelmesi 6 inclik cihazlar için avantaj olabilir daha da pratik olabilir.ayrıca şuanki bildirim çubuğu sanki sisteme dahil değilde 3. Parti bi program tarafından sağlanıyormuş gibi çok üfürük bişey yapmışlar.umarım daha iyi yerlere gelir win mobile!!!

Kardeşim o görseller konsept, Microsoft ile bir bağlantısı yok.
  • Merhaba geçen günlerde burada bir konsept paylaşmıştım. Yabancı bir arkadaşın, Windows Mobile 10 için yaptığı konsept görselleri gördükten sonra; kendime göre bir şeyler ekleyip, çıkartıp bir konsept daha yaptım. Beğenmeniz dileğiyle...

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Eski konseptim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybaba62 -- 6 Ocak 2015; 1:47:36 >

• quote:

Bir conset Windows Mobil paylaşımı'da benden gelsin.Alttan bildirim çubuğu geliyor sanki. https://www.behance.net/gallery/22422157/Windows-Phone-10-Concept

Gorsele bakkk cok iyi degil mi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

Merhaba geçen günlerde burada bir konsept paylaşmıştım. Yabancı bir arkadaşın, Windows Mobile 10 için yaptığı konsept görselleri gördükten sonra; kendime göre bir şeyler ekleyip, çıkartıp bir konsept daha yaptım. Beğenmeniz dileğiyle...

Eski konseptim:

Hocam sende wp yoktu diye hatirliyorum, sana bi lumia alalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j
    Hocam sende wp yoktu diye hatirliyorum, sana bi lumia alalim

2 hafta önce kadar bir Lumia 520 aldım. Ondan eski konsept ve yeni konsept arasında dağ kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybaba62 -- 6 Ocak 2015; 10:31:41 >
  • Sahte çıkan içerik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 6 Ocak 2015; 19:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

SPARTAN ile ilgili bazı yeni gelişmeler var.

Yeni tarayıcı sesli komuta destek sunacak örneğin;"Facebook'a git", "Bunu giriş sayfası yap", "favorilere ekle" gibi. He ne alakası var bizle demeyin Mobile'a da geliyor.

Görsel erken bir sürüme ait ve bu görsel Kasım ayına ait, aralık ayında arayüz bakımından yenilendiği belirtiliyor.

Desenize Cortana Hanım'a rakip çıktı. Espri bir tarafa tarayıcı'nın bu şekilde çalışması çok önemli bir kullanım kolaylığı sunar bence olumlu gelişmeler sürüyor.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.