Bildirim
Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Etkinliğe son 12 gün.
İşletim sisteminin(mobil) adlandırması kesinleşecek,
Yeni tarayıcı görücüye çıkacak,
Telefon sürümüne ait ilk sunum yapılacak.
Ek olarak pc sürümünün artık tp den çıkıp normal betaya geçebileceği haberleri geliyor bu noktada çok küçük de olsa telefonlara gelebilme ihtimali var ancak çok düşük bir ihtimal.
Güzel ve bol içerikli bir etkinlik olması dileğiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 8 Ocak 2015; 0:41:35 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 10 bu görseldeki çıkarsa ki hiç sanmıyorum. emekli bill Gates dan tutta çiçeği burnunda satya ve saz arkadaşlarına kadar söverim.
işin kötüsü iyice beklenti yükseldi. dağ fare doğuracak korkusu sardı beni.
ulan Microsoft " senin iyi bir mobil sistem geliştirme ihtimalini sevdim ben" yılmaz erdoğandan alıntı -
spartan dedikleri şey ie12 mi olacak yoksa yeni bir isimle mi çıkacak. spartan sanırım kod isim. resimde ki görsele göre e duruyor sanırım. bence Explorer ın ismi değişmemeli. öyle yada böyle bilinirliği oldukça yüksek. iyi bir reklam ile eski ününe kavuşabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
Windows 10 bu görseldeki çıkarsa ki hiç sanmıyorum. emekli bill Gates dan tutta çiçeği burnunda satya ve saz arkadaşlarına kadar söverim.
işin kötüsü iyice beklenti yükseldi. dağ fare doğuracak korkusu sardı beni.
ulan Microsoft " senin iyi bir mobil sistem geliştirme ihtimalini sevdim ben" yılmaz erdoğandan alıntı
beklentini düşük tut. -
quote:
spartan dedikleri şey ie12 mi olacak yoksa yeni bir isimle mi çıkacak. spartan sanırım kod isim. resimde ki görsele göre e duruyor sanırım. bence Explorer ın ismi değişmemeli. öyle yada böyle bilinirliği oldukça yüksek. iyi bir reklam ile eski ününe kavuşabilir.
Internet Explorer ile Spartan kod adlı tarayıcının birbirinden farklı olacağı ve Windows 10 ile birlikte geleceği açıklanmıştı.
Tom Warren'da yanlış hatırlamıyorsam yeni tarayıcının Internet Explorer ismi ile gelmeyeceğini yazdı.
İşin özü farklı bir tarayıcı ile karşılaşacağız.
Google Chrome ve Firefox'a benzer bir yapıda olacağı söyleniyordu ama bana daha çok Opera'nın masaüstü tarayıcısını anımsattı daha çok. Belki mobil sürüm benzer chrome ve firefox'a.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim düşünceme göre Microsoft en mantıklı olanı yapıyor. her şey mobile dönerken nereye kadar bilgisayar ve tablet ayrı ayrı devam edecek. sonuçta öyle yada böyle birleşecekler ki Windows esasında bu birleşmede bence gayet iyi düzeyde. 170 tl olması hasabiyle reederin Windows 8.1 1 gb ramlı tabletini aldım 7 inç. esasında sırf ucuz diye aldım. aklımda core m işlemcili bir cihaz var. Windows ve 1gb olmasına rağmen çalışma hızı çok güzel. 2600 mah pille 3 4 saat kullanılabiliyor. tablet ve pc birleşimi bence gayet iyi oldu fakat telefon işin içine girince biraz daha durum değişiyor. aradaki dengeyi düzeltene kadar sanırım 1 sene daha uğraşır. bence bu kadar yavaş gitmesinin de sebebi bu. apple gibi sadece telefonu yada bilgisayarı geliştirme olayı olsa Windows 8 çok iyi bir sistem oldu. dokunmatiği eklemeseydi yada başlat gitmemiş olsaydı Windows 8 ciddi bir kullanım oranı yakalardı ki hiz gerçekten iyi. bahsettiğim reeder tabletin sıfırdan açılması 6 7 saniye. ipad yada android tabletlerden hayli hayli hızlı açılıyor.
microsoftun gittiği yol bence en doğrusu ama firmayı zorluyor bu durum.
-
iki tarayıcının mantığı nedir peki ? biri mobil biri masaüstü tarayıcı mı olacak ? -
quote:
benim düşünceme göre Microsoft en mantıklı olanı yapıyor. her şey mobile dönerken nereye kadar bilgisayar ve tablet ayrı ayrı devam edecek. sonuçta öyle yada böyle birleşecekler ki Windows esasında bu birleşmede bence gayet iyi düzeyde. 170 tl olması hasabiyle reederin Windows 8.1 1 gb ramlı tabletini aldım 7 inç. esasında sırf ucuz diye aldım. aklımda core m işlemcili bir cihaz var. Windows ve 1gb olmasına rağmen çalışma hızı çok güzel. 2600 mah pille 3 4 saat kullanılabiliyor. tablet ve pc birleşimi bence gayet iyi oldu fakat telefon işin içine girince biraz daha durum değişiyor. aradaki dengeyi düzeltene kadar sanırım 1 sene daha uğraşır. bence bu kadar yavaş gitmesinin de sebebi bu. apple gibi sadece telefonu yada bilgisayarı geliştirme olayı olsa Windows 8 çok iyi bir sistem oldu. dokunmatiği eklemeseydi yada başlat gitmemiş olsaydı Windows 8 ciddi bir kullanım oranı yakalardı ki hiz gerçekten iyi. bahsettiğim reeder tabletin sıfırdan açılması 6 7 saniye. ipad yada android tabletlerden hayli hayli hızlı açılıyor.
microsoftun gittiği yol bence en doğrusu ama firmayı zorluyor bu durum.
hocam olay market. isterse en iyi işletim sistemi olsun market boşsa kimse gelmez. haftanın en iyi android ios oyunları diye konu açılıyor DH de. bir kere Windows phone için oyun uygulama programı yapıldı başka yapılmadı. yani en önemli şey market. işletim sistemi de çok zayıf.ama hadi onu öyle ya da böyle toparlarlar. ama market olmazsa batışşşşşşş. apk yı çalıştıracak diyorlardı. umarım olur.
-
quote:
iki tarayıcının mantığı nedir peki ? biri mobil biri masaüstü tarayıcı mı olacak ?
Yok hocam yok zaten spartan mobile de gelecek . Ancak Microsoft nedense ikisinide kullanmak istiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen size katılıyorum.Bir sene önce lumia 1520 aldım ve sosyal medya uygulamalarını yoğun şekilde kullanıyorum.Maalesef şu anda bu uygulamaların kalitesi ve güncelliği android ve ios ayarında değil.Benim beklentim Windows Mobil 10 ile birlikte tek market olarak bunların hızla gelişmesi.İnşallah Microsoft bizleri yanıltmaz bu sefer başarır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav bu MS tüm platformlar birleşecek dememiş miydi? Niye windows 10 değil de Windows mobile 10, onu hala anlayamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fukox
Yav bu MS tüm platformlar birleşecek dememiş miydi? Niye windows 10 değil de Windows mobile 10, onu hala anlayamadım.
tek Windows isim olarak kullanımı ilerde ciddi karışıklık olabilir. senin adına mustafa benim adım mustafa sen mustafa kemal ol gibi bir çözüm bence daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: MR. H
quote:
iki tarayıcının mantığı nedir peki ? biri mobil biri masaüstü tarayıcı mı olacak ?
Yok hocam yok zaten spartan mobile de gelecek . Ancak Microsoft nedense ikisinide kullanmak istiyor.
olaki bir şekilde satya nadella yada joe belfiore ye soru sorma hakkım olsa. ne içiyonuz diye sorardım.
düşününce aklıma geldi android lerdede de iki tane tarayıcı var -
"Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek sağlanması" bu ne anlama geliyor ? -
Windows 10'a ait olduğu iddia edilen bir görsel buldum, arayüz böyle çok daha şık olmuş, kişiselleştirmeye daha açık, umarım gerçektir;
Bunlar da konsept tasarımlar;
-
Vallaha bu üstteki görseli görmekten bıktım artık. Her gün kesin 10-15 defa görüyorum. Bu Windows 10 değil, olamaz. Çunku wp 10da ara yüzde önemli değişiklikler olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 8 Ocak 2015; 11:42:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Bu tarayıcının mobil olanı gelecek mi acaba? Birde Microsoft internet Explorer ı geliştirmek yerine neden böyle bir şey üzerine gitti ki
IE nin kötü namından kurtulmak istiyor Microsoft, windows 8'in kötü imajından kurtulmak için 9 yapmadan 10a geçmeleri gibi spartan ile yeni bir başlangıç yapmayı planlıyor.
Bana da öyle geliyor ki ie daha çok kurumsal web sitelerinde kullanılmak için geliştirilecek yüksek güvenlik ve sertifikasyonla, spartan da daha çok multimedya özellikleriyle ve ara yüzüyle öne çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X