Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bikaç ay sonra belki, bi ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Nedense geçen sene ki heyecan yok

Geçen seneki heyecanın sonu fiyasko oldu o yüzdendir. Wp bırakmayı düşünmediğim halde win mobile 10 hiç heyecanlanmıyor beni erken tahmin yapmak istemiyorum. Ama masaüstü sürümü çok iyi olmuş cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

Bu etkinlikle artık Windows mobile 10 ile ilgili sorular bir nevi çözülecek değil mi ?

Sorulara yanıt elbette olacak ancak mobil ile ilgili tam detaya girmeyeceklerdir.

Peki mobilin nasıl görüneceği kesinleşecek değil mi ? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Estağfurullah, etkinlikte OS'e ait elbette ilk görüntüler gelecek, tanıtılacak. Zaten ondan bekliyoruz bu etkinliği

Hocam resmi sürüm bilmiyorum ama kasım ayı gibi çıkacak deniliyordu öyle okumuştum doğru ise bu kadar süre öncesinden işimize yarayacak görüntü vereceklerini pek sanmıyorum siz daha hakim olduğunuz için konuya doğru olanı bilirsiniz az çok

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu etkinlikle artık Windows mobile 10 ile ilgili sorular bir nevi çözülecek değil mi ?

Sorulara yanıt elbette olacak ancak mobil ile ilgili tam detaya girmeyeceklerdir.

Peki mobilin nasıl görüneceği kesinleşecek değil mi ? Çok soru sordum kusura bakmayın.

Estağfurullah, etkinlikte OS'e ait elbette ilk görüntüler gelecek, tanıtılacak. Zaten ondan bekliyoruz bu etkinliği

Hocam resmi sürüm bilmiyorum ama kasım ayı gibi çıkacak deniliyordu öyle okumuştum doğru ise bu kadar süre öncesinden işimize yarayacak görüntü vereceklerini pek sanmıyorum siz daha hakim olduğunuz için konuya doğru olanı bilirsiniz az çok

Windows 8.1 sürümü de resmi olarak Ağustos ayında verilmişti yanlış hatırlamıyorsam ve ilk bilgiler yine Ocak-Şubat gibi gelmeye başlamıştı ve bayağı işe yarar görüntü gelmişti

Gelgelelim etkinliğe. Çok sağlam insanlar tarafından gösterilecek deniyor mobil sürüm bundan dolayı çıkış tarihini boş gelin etkinliğin keyfini çıkaralım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merakla bekliyorum bende en çok bildirim ekranını merak ediyorum doğrusu buralar canlanacak yakında beklediğimize değecek diyor içimizden bir ses gerçi ben daha yeniyim ama olsun
  • Su haliyle bile bence gayet iyi. Butun yenilikler ekstra olacak.
    Potansiyeli gorunce insan cok daha fazla sey istiyor.

Ios ve androide gore bence uzay cagi urunu gibi.

• Dns değiştirme geldi mi yeni modem aldık modemden dns değiştirilemiyor.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam sistem iyi de abartmayalım yani, onun da bi sınırı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartma derken
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 9 Ocak 2015; 22:52:59 >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    "Ios ve androide gore bence uzay cagi urunu gibi."
    WP güzel, gelişiyor ama uzay çağı ürünü falan bence abartı
  • Htc 8x windows 10 u alacak mı peki?

• Ben umutluyum Win 10'dan. Eksik çok, yapılması gereken çok şey var.
  • Başlığa bak hizaya gel , arkadaşım neden bildiklerimizi unutalım. Bu güne kadar microsoft mobil kısımda neyi başardıda , eski tecrübelerimizi dikkate almayalım. Dada adamlar mobil veriyi bile zorla getirdiler. Yıl olmuş 2015 şuan denim gelsinde mobil veri kısayolu gelsin diye bekliyorum. Kısa yollara bakıyoruz sadece 4 tane ile sınırlandırılmış.

Kısaca ms gelecek vaad etmiyor , zaten etseydi burada millet konsept görntülere bakıp kendini tatmin etmezdi. Wp kullanıcısının durumu şuan berbattır.İnsanlar artık microsoftan iyi bir sistem beklemiyorlar çoğu wp kullanıcısıda ümidini kesti. Bendede lumia 920 var şuan kutusuna koydum öylece bekliyor. Telefon tasarım ve donanım olarak çok iyi ama içindeki işletim sistemi tam bir çöp. ZAten 2. elide para etmediği için satacağıma elimde dursun müzik dinler foto çekekerim diyorum .Bir arkadaş güzel bir yorum yazmış ona hak verdim. Biz microsoftun sistemini değil , iyi bir sistem yapabilme hayalini seviyoruz demiş : ))

Zaman en önemli şeydir bu ms nin devlet memuru gibi çalışan yazılımcılarının iyi bir sistem yapmasını bekleyip güzel günlerinizi boşa geçirmeyin . Hayatı yaşayın , ms kötü sistem yaparsada üzülmeyin seçenek çok ,wp nin bitmeyle siz değil ms kaybeder..

Bende nokia sevdiğim için gittim güvendim aldım , ama adamlar 2 yıldır bizimle dalga geçer gibi hareket ettiler. Zaten nokia markasıda artık bitti. Kısaca bundan sonrada ilerleyen yıllarda yeni çıkacak mikisoft markalı telefonları alacağımı hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokiahastasi -- 10 Ocak 2015; 0:05:02 >

• Sistem w10 ile adam olmazsa zenfone 2 yolları bana görünecek. Herşey 21 Ocak'a bağlı. W10 tek beni değil %70 wp kullanıcılarının devam mı tamam mı diyeceği gün.

• W10 ile beklediğim hata düzeltmeleri ve yenilikler.Aklıma geldikçe yazıcam.

-Bazı telefonların kameralarında sararma ve kumlanma var.
    -Ayarlar çok karışık.Alfabetik sıraya göre veya kullanım sırasına göre olmalı.
    -Arka planda çalışma diye birşey yok.Zaten o olsa stabillik kalmaz diyenler olucaktır.Ama bu önemli bir sorun.Ornek vereyim Whatsapp da mesela ses dosyasını indirirken ekran açık olmalı veya whatsapp açık olmalı.
    -Kamerada sararma var dedim ama Bir de kamera yazılımı yetersiz Mesela s3 mini 5 mp kamera var iken L1320 deki 5 mp kameradan bariz bir şekilde daha iyi çekiyor.Kamera yazılımı yetersiz. -Lumia Camera 3-4 saniye sonra açılıyor
    -Bluetooth ile gelen 5 resim isteği için 5 kez onaylamanız gerek 1 onay ile hepsini alma yok.
    -Video kayıt ederken durdurma, devam etme yok.
    -Kronometre yok. Ses kaydı yok. -Bildirim ekranında pil yüzdesi yok indirince geliyor. -Parlaklığı yüzde olarak ayarlama yok
    -Stabillik diye birşey kalmadı son zamanlarda.
    -Şarj çok gitmeye başladı.3400 miliamper batarya olmasına rağmen 2 kere şarj ediyorum günde, diğerleri ne yapsın :)
    -Menü de buyuk bir değişim olmalı.

• quote:

Arkadaşlar, konu içerisinde amacı dışında yorumlarda bulunmayıp, karşılıklı konu dışı sohbetlere girmeyelim.

Tekrarı halinde uyarıya gerek görülmeden mesajlar silinip, ceza puanı uygulanacaktır.

Herkese keyifli forumlar dilerim.

• quote:

quote:

Arkadaşlar, konu içerisinde amacı dışında yorumlarda bulunmayıp, karşılıklı konu dışı sohbetlere girmeyelim.

Tekrarı halinde uyarıya gerek görülmeden mesajlar silinip, ceza puanı uygulanacaktır.

"Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek sağlanması" ibaresi var ilk sayfada yani .apk uzantili uygulamalari calistirabilecek mi wm10? Ornegin clash of clans oyununu wm10da oynayabilecek miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

quote:

"Windows Mobile ile birlikte Android uygulamalarına destek sağlanması" ibaresi var ilk sayfada yani .apk uzantili uygulamalari calistirabilecek mi wm10? Ornegin clash of clans oyununu wm10da oynayabilecek miyiz?

Evet destek sağlanacak ancak ne şartlarda ve tüm uygulamaları kapsayacak mı bunu detaylar geldiğinde öğreneceğiz.

• Arayüz konusunda dedim onu. Yıl olmuş 2015 hala ikon olması bence artık değişmeli. Sırf arayuzu ve kamerasından dolayı wp kullanmaya devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.