Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Apk desteklenmesi rezalet bence

Evet bu çok kötü bir durum ancak Windows Phone'un kalesi olarak nitelendirebileceğim İtalya'da(Windows Phone bu ülkede sürekli ivmelenen bir sistemdi) dahi gelen son kullanım oranlarında 16-17 puandan 12 puana düşüş var. Sürekli yükselen bir ülkede dahi bir anda böyle düşmesi o apk desteğine gerek olduğunu veya bir şekilde o uygulama geliştiricileri wp ye çekme gerekliliğini gösteriyor çünkü kullanıcı kaçıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blacmberrynin izinden gidebilir. O da mesela hem amazon market hem de android market destekliyor. Microsoftta bu yontemi uygulayabilir. Ama tabi microsoft, bbden kat be kat buyuk bir sirket. Google android market destegi icin anlastigi an, android kullanan cogu kullanici, aninda microsoft alir.

Yapilandirma surecinden geciyor, hatalari olacaktir. Ama pc pazarinda isletim sistemi anlaminda bilegi bukilemez bir guce sahip. Bu gucunu tablet ve telefonlarina yansittigi an, guzel bir rakip olur. Millet pc tasimak zorunda kalmaz, tum islerini telefondan halleder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Ocak 2015; 12:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Blacmberrynin izinden gidebilir. O da mesela hem amazon market hem de android market destekliyor. Microsoftta bu yontemi uygulayabilir. Ama tabi microsoft, bbden kat be kat buyuk bir sirket. Google android market destegi icin anlastigi an, android kullanan cogu kullanici, aninda microsoft alir.

Yapilandirma surecinden geciyor, hatalari olacaktir. Ama pc pazarinda isletim sistemi anlaminda bilegi bukilemez bir guce sahip. Bu gucunu tablet ve telefonlarina yansittigi an, guzel bir rakip olur. Millet pc tasimak zorunda kalmaz, tum islerini telefondan halleder.

Blackberry gibi yaparlarsa yenilgiyi kabul etmiş olurlar. Blackberry OS 10 tamamiyle süper bir işletim sistemi olmuştu kaldı ki büyük teknoloji sitelerinin muhabirleri vs herkes övgüyle bahsetmişti ama şimdi ne oldu ? Tutulmadı. Neden Blackberry'nin eski namı yüzünden kasıyor vs. Nokia'nında Symbian sağolsun eski namı hiçte iyi değil bu konuda.

Ek olarak port uygulamalar pekte sağlıklı çalışmıyor. Android'in ilk zamanlarında uygulama kıtlığı yüzünden ios uygulamaları port ediliyordu (ikiside Liniux tabanlı) fakat uygulamalar tam randıman sağlamıyordu. Zamanla Android durumunu düzeltti tabi. Kaldı ki her şeyi geçtim Android uygulamaları gelse bile Windows Phone kullanan cihazların donanımı yeterli gelmeyecektir.

• Google marketindeki 1 milyar uygulama ve oyunun hepsinin de windows telefonlara kurulabileceğini sanmıyorum. Mesela 1.000 tane uygulama 1.000 tane oyun seçilir microsoft tarafından, yine windows market üzerinden windowsun formatında kurulabilir telefonlara. Böyle bişey olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum. Insanlardaki android kasiyor algisi, ozellikle kitkatla yikilmaya basladi, lolipop ile kasma oldukca azalacak. Sirketler arayuz konusunda da iyilestirmeler yapmaya basladi. Ios ile android arasindaki fark kapandi bana gore. Microsoftta zaten sorun yok. 525, iphkne 4ten daha seri calisiyor.

Microsoftun isi zor. Android kendine geldi, fiyatlar dustu. Ornegin asus zenfone 2 200 ve 250 dolarlik(ki 4 gb ram ve snapdragon 801i deviren intel bir islemci ile gelecek) fiyatiyla oldukca iddiali. Halihazirda zenfkne serileri 2014 2. Ceyrekte tanitilmasina ragmen, 2 milyona yakin satis yapmis.

Ote yandan xiaomi ulkeye gelecek. Bu firmaninda ucuza cok iyi donanima sahio urunleri var.

Apple tarafinda ise, kendisine cok bagli bir kitle var. Bu insanlari kesseniz appledan baska cihaz aldiramazsiniz. 6 plus 128 gb 3.500 lira mesela ve bu parayi verenler cok var. Sirket diyor ki, benim marketim guzel, cihazlarima destegim her anlamda tam. Ama fiyatim bu.

Ama bizim insanimiz icin fiyat on plandadir. Microsoft, yeni serilerini cok pahaliya satiyor. Bunda marka kimligi yaratma cabasi da var ama mevcutmhaliyle, o telefonlarin hicbiri bin lira ve uzeri fiyatlandirmayi haketmiyor. Dedigim gibi, 800 liraya asus alirim daha iyi. Ustelik lolipou da alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Blacmberrynin izinden gidebilir. O da mesela hem amazon market hem de android market destekliyor. Microsoftta bu yontemi uygulayabilir. Ama tabi microsoft, bbden kat be kat buyuk bir sirket. Google android market destegi icin anlastigi an, android kullanan cogu kullanici, aninda microsoft alir.

Hocam android kullanıcılarının wp yerine android tercih etmesinin tek sebebi market değil. Öyle olsa gider iphone alırlardı. Ya da bb. Android kullanıcıları başka hiçbir sistemin kendilerine sunmadığı özgürlüğü, kullanişlığı, kişiselleştirilebilirliği ve saymadığım birçoğunu seviyor. Kisaca market hicbir android kullanicisina wp aldiraz. Ki doğrusunu söylemek gerekirse bazen androidde düzgün çalışmayan oyunlar, programlar nasıl wp da düzgün çalışacak merak ediyorum. Microsoft sistemin kendisini geliştirmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 10 Ocak 2015; 14:32:44 >

• Evet arkadaşlar Microsoft Windows 10 için yeni bir uygulama yayınlamış durumda(ancak uzun süredir mağazada olan bir uygulama). Uygulama şuanda sadece Microsoft çalışanları tarafından kullanılabilmekte, ileride güncelleneceği ve kullanıcıların kullanımına hazır hale getirileceği belirtiliyor..

Buraya bırakıyorum bulunsun elinizde lazım olacak gibi bize ilerleyen günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 10 Ocak 2015; 16:47:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Evet arkadaşlar Microsoft Windows 10 için yeni bir uygulama yayınlamış durumda. Uygulama şuanda sadece Microsoft çalışanları tarafından kullanılabilmekte, sonra güncelleneceği belirtiliyor.

http://www.windowsphone.com/s?appid=ed2b1421-6414-4544-bd8d-06d58ee402a5

Öylesine yükledim. Uygulama yükleniyor ama giriş için kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Ama uygulamanın arayüz geçişleri süper olmuş 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Evet arkadaşlar Microsoft Windows 10 için yeni bir uygulama yayınlamış durumda(ancak uzun süredir mağazada olan bir uygulama). Uygulama şuanda sadece Microsoft çalışanları tarafından kullanılabilmekte, ileride güncelleneceği ve kullanıcıların kullanımına hazır hale getirileceği belirtiliyor..

http://www.windowsphone.com/s?appid=ed2b1421-6414-4544-bd8d-06d58ee402a5

Acaba 21 Ocak günü bir şeyleri kullanıma sunacaklarda onun hazırlığı mı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 10 Ocak 2015; 16:49:15 >

• Windows Phone ismi bence daha iyiydi. Windows Mobile deyince eskisi geliyor aklıma.
  • Windows mobile 10 beta'nın sanki ayak sesleri bir nevi ön hazırlık sanki.

• https://insider.windows.com/

Buradan uye olup programı kullanabileceğimizi soylemişler. W10 betasını burdan yayınlayıp kullanıcılardan geribildirim alıp öyle ılerleyecekler. Güzel duşunulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Windows mobile 10 beta'nın sanki ayak sesleri bir nevi ön hazırlık sanki.

Bir şeyler çıkacak herhalde ortaya ya hayırlısı artık

• Son 11

• Bende heyecanlanmaya başladım şimdi. Microsoft ucundan gösterip çekiyor.

• Tom Warren'in son twitterine bakacak olursak sanki verecekler gibi hayırlısı artık.

• quote:

Tom Warren'in son twitterine bakacak olursak sanki verecekler gibi hayırlısı artık.

Bu etkinlik beklentileri boşa çıkarmayacak bu gidişle.

"Phone Insider uygulaması Windows 10 Mobile ön izlemesi için hazır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 10 Ocak 2015; 19:17:30 >
  • quote:

quote:

Tom Warren'in son twitterine bakacak olursak sanki verecekler gibi hayırlısı artık.

Bu etkinlik beklentileri boşa çıkarmayacak bu gidişle.

"Phone Insider uygulaması Windows 10 Mobile ön izlemesine hazır"

Hocam bu görselleri gördünüz mü?

Özellikle 2. görseldeki, uygulama ikonun sağ tarafında adlarının olması dikkatimi çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

Görselleri gördüm ancak benim ilgilendiğim kısım mobil olduğu için bunlara detaylı bakmadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 10 Ocak 2015; 19:47:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.