Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi inşallah:) teşekkür ederim hocam

• şafak sayar gibi sayıyorum şu 10 gün geçsede görsek neymiş ne değilmiş.

windows 10 ile ilgili resimler çok hoş duruyor.
  • Buralar inşallah çok şenlenecek çok.

• Beybaba62 B kullanıcısına yanıt
    Bu bir tema mı yoksa arayüz bu mu? Eğer arayüz ise yapmasınlar bu windowsu
  • Tema desteğide gelse keşke

• Aero glass özelliği geri dönüş yapsa

• Windows 10 Mobil dışındaki Windows sürümlerini lütfen ilgili bölümlerden takip edin. Bu başlık sadece Windows Mobile 10 içindir.
    ------------------------

Phone Insider uygulaması 21 Ocakta tüm kullanıcılar için aktif hale gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 11 Ocak 2015; 2:06:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 inde geliştirici sürümü indirilebilir mi olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

21 inde geliştirici sürümü indirilebilir mi olacak ?

Bu şuanda bir olasılık. Yayınlaması bekleniyor, yapılan açıklamalarda yayınlanabileceği yönünde.

• Windows 10 ile ilgili konuyu bulamadım linkler misiniz

• Benim fikrim işletim sisteminde bir problem yok. Yani saçmalayan bir durumu yok WP8'in. Biraz allasalar pullasalar fena olmaz tabi. En büyük eksiklik geç gelen programlar. Geliyor eninde sonunda ama baya geç. Dubsmash en basit örneği. Çıkacak deniyor ama 1 ay sonra mı belli değil. Bir de programlar aynı arayüzle sunulmuyor farklılıklar oluyor. Aslında problem oralarda benim fikrim.

Tabi Windows Mobile 10 farklı bir heyecan daha katar. Beklemedeyim. Inside Phone ile nasıl giriş yapıcaz orayı çözemedim ama zaten dağıtım başlarsa açıklarsınız.

EK: Konu dışı biliyorum ama soğuk havalarda ekranın sol sağ üst köşeleri beyaz oluyor. Garantisi 1 ay kaldı ne yapsam bilmiyorum. Soğuk hava geçince düzeliyor. Gidene kadar düzelirse derdimi anlatamazsam boşa zaman kaybı olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 11 Ocak 2015; 3:03:27 >
  • Eğer Windows mobil 10 beta sürümü 21 ocakta verilecekse o tarihe kadar Microsoft Denim güncellemesini sanırım tüm modellerinde tamamlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Eğer Windows mobil 10 beta sürümü 21 ocakta verilecekse o tarihe kadar Microsoft Denim güncellemesini sanırım tüm modellerinde tamamlayacaktır.

Bu işte bir soru işareti. Cyan yayınlanmadan gdr1 pv. yükleyenler oldu. Yine böyle bir durumda olabilir. Sizin dediğiniz gibi 10 gün içersinde(çok zor) cihazlara dağıtımda yapılabilir.

• Betanın Allah belasını deyip kaldırmıştım ama dayanamayıp tekrar yukleyecekmişim gibime geliyor

• şu kılavyenin rengini değiştirsek güzel olur ya.ben beyaz çok seviyorum ama beyaz tema olduğunda da pil çok yiyiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev-ar

"Windows Mobile ile birlikte Android
    uygulamalarına destek sağlanması."

Bu madde çığır açar

Evet, Windows'un mobildeki sistemini tarihin tozlu raflarına kaldırabilir. Ben kesinlikle karşıyım Android emulatörüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rev-ar

"Windows Mobile ile birlikte Android
    uygulamalarına destek sağlanması."

Bu madde çığır açar

Sanmıyorum geleceğini, yeterli uygulama var diye düşünüyorum.
  • Beybaba62 B kullanıcısına yanıt
    hocam snapseed uygulamsı yok mesela android iyi olur diye düşünüyorum. wp de olan uygulamaları zaten indirmeyiz ama olmayanlar iyi olur
  • Eksik olan iki dandik uygulama için Android uygulamalarını desteklemek ve sistemi çöpe atmak kadar saçma sapan olay olamaz. Snapchat ve Clash of Clans çok büyük bir problemse (Sanki akıllı telefon sırf bu iki program için icat edilmiş) Gider anlaşırsın firmalarla. Pire için yorgan yakmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rawden -- 11 Ocak 2015; 16:25:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.