Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 Ocak Çarşamba günü akşam kimselere söz vermeyin etkinlik Türkiye'de akşam saatlerine denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 11 Ocak 2015; 19:51:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

21 Ocak Çarşamba günü akşam kimselere söz vermeyin etkinlik büyük olasılık ile akşam olacak.

hobaaaa !!! kızla buluşcaktım. nolcak şinci.
  • çarşamba benimde işim var. Telefonla sureklı takipte olacağız artık
  • Gerçekten Windows Mobile merakla bekliyorum.Pek beta sürümü kullanmayı sevmiyorum.Çünkü malum beta olduğu için sorunlar olabiliyor. 8.1 de kurmamıştım bekle bekle ağaç 🎄 olmuştum. Bakalım Windows mobil 10 devrim niteliğinde gelirse bu sefer sabredemem herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberleri bizden takip etmeye devam edin sonu haber ile biten bir site benim hazırladığım içeriği sorgusuz sualsiz olduğu gibi çekmiş forumlarında dönüyor konu

• Aynen sabırsızlıkla bekliyoruz takipteyiz. Sizin de sosyal medya da sonu "haber" le biten bir hesabınız var mı dh haricinde varsa takipleşelim..

• Ufak beklentilerim var Windows10 dan.Coklu uygulama penceresi ie nin chrome kadar kullanimi rahat olmasi ve arka planda calisan uygulamalarin kapanmasinin duzeltilmesi.Bunlar olursa android de kalmam icin bir neden kalmiyor.

• beta sürümü kasar mı ?????? acil
  • Kasma olmazda sorunlar çıkartabilir
  • Hatırladığım kadarıyla 8.1 beta kullanan arkadaşlarda pil kullanım süresinde sorunlar oluyordu.Ayrıca tlfda arasıra donmalar ve kamerada sıkıntılar olabiliyordu.Hepsi de normal şeyler sonuçta beta sürümü ve bazı şeylere katlanacaksın.

• Geçen sene Wp 8.1 çok iyi olacak diye bekledik. Eksikleriyle geldi tamam dedik. Çoğunluk W10'u bekliyor. Hayırlısı bakalım

• Hadi bakalım çok az kaldı o değilde W10 deneme sürümü bize denimden önce gelecek sanırım
  • Beta etkinlikten çok kısa bir süre sonra yayınlanacakmış arkadaşlar .

Tahminlerimiz bir ölçüde doğru çıkıyor diyebiliriz artık. Ancak şunu belirtmeliyim ki kısadan kasıt gün olur saat olur bir şey diyemem ama çok az kaldı(fakat kısa bir süre denildiğine göre etkinlikten hemen sonra birkaç saat içerisinde güncelleme yayınlanabilir).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 12 Ocak 2015; 0:43:49 >
  • Bir kaç saat sonra yayınlanırsa ve gerçekten eksikler giderilip derlenip toparlanırsa Tarık Mengüçun şakşuka klibindeki elemanlar gibi oynarım valla

• Evet aynen Mary joy kısa bir süre sonra diyor.Gerçekten büyük sürpriz olacak.İnşallah beklediğimiz gibi devrim niteliğinde olur..Başlıkta uzayıp gitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpaceGrey -- 12 Ocak 2015; 1:03:14 >
  • şimdiye kadar hiç görsel sızıntı olmadı bence hemen gaza gelmeyin.

• But tarihini geçtim bunu bekliyorum

• 21 ocakta bütlerim varya
  • Ya ben anlamadım, daha denim tam sürüm almadık, gdr 2 gelecek arkasından. E Win10 betasına geçsek nolmuş olcak? biz neyi yüklücez arkadaş
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    O güncellemelerin hepsi dahil olur bence

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.