Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba diyorum denim ile gelecek özellikler W10 betanın güncellemesinde yer alabilirmi yani W10 beta kullanacağız fakat denimin veya Gdr2 nin tüm özelliklerini kullanacağız gerçi saçma olur sanırım kafam çok karışık
  • hocam etkinlikten sonra artık kesin alacaz galiba bakarsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzinsan -- 12 Ocak 2015; 18:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

hocam etkinlikten sonra artık kesin alacaz galiba bakarsan

Evet büyük olasılık ile güncelleme etkinlik sonrası kullanıma sunulacak ancak ertelenirse de bu ay içinde verilecek yine.

Forumda sıkıntı olduğundan bir saattir bir şey yazamıyoruz

-----------------

1. sayfa 2. mesaja sıkça sorulan sorular bölümü eklenmiştir. Eklenmesini istediğiniz soru varsa iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 12 Ocak 2015; 18:50:54 >

• Forum uçacak galiba. Bildirimlerde de Türkçe karakter sıkıntısı var. Bakalım ne zaman düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yerlerde GDR2'nin iptal edildiği, özelliklerinin ise W10'a dahil edilip verileceği söyleniyor.Vee çağımızın kaderi etkinlik surları ardında belirlenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Hocam gdr2 ye ne oldu?

GDR2 normal şartlarda 11 Şubat günü yayınlanacaktı ancak Windows Mobile 10 un bu kadar erken bir tarihte yayınlanması o güncellemeyi geçilmek zorunda bırakıldı.

GDR2 gelmeyecek.

-------

Denim hususu biraz karışık çünkü güncelleme normal şartlarda Denim olmadan da yüklenir orası sorun değil ancak dün itibari ile denim yüklü cihazlara yeni bir beta güncellemesi geldi ve bu güncelleme Preview For Developers ayarları ile ilgili. Bu son gelen beta güncellemenin Windows Mobile için bir etkisi olacak mı bu önemli.

Bu beta güncelleme gerekli olacaksa Wm10 için ya Microsoft'un bu güncellemeyi tüm sürümlere yayınlamasını bekleyeceğiz ya da bize denim yayınlanmasını bekleyeceğiz.

GDR2 yayınlanmayacak dedik ama yayınlanacağı belirtiliyor. Son gelen bilgiler bu yönde. Bakalım nasıl olacak bu iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence yayınlarlar sadece Windows mobil 10 beta'yı kullananlar güncellemeyi görmeye bilir.Orjinal kararlı sürümler sırasıyla verilecektir.Tamamen kendi fikrimdir..

• Microsoft kafaları çok fazla karıştırmaya başladı. Bence de gdr 2 gelir. Peşinden masaüstü ile aynı anda tam sürümler yayınlanabilir diye düşünüyorum.
  • Market konusunda gelişme var mı?

• Tr romunda resmi denim güncellemesini almayanlar farklı ülke romu kurarak güncellemeyi edinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Bazı yerlerde GDR2'nin iptal edildiği, özelliklerinin ise W10'a dahil edilip verileceği söyleniyor.Vee çağımızın kaderi etkinlik surları ardında belirlenecek.

Çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woil

Konu bayaa hareketli Windows mobile 10 ile ilgili görseller Ardı Ardına Geliyor beklentileri karşılayan bir sistem olursa ben iOS tan Geçmeyi düşünebilirim

Abi geçmeyi düşünme kal dinir olma sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parberk9999 -- 12 Ocak 2015; 20:36:38 >
  • Başlık cok cok fazla iddialı olmus,simdiden editlemekte fayda var bence.
    zira beklentimizi yüksek tutup sonradan hayal kırıklıgına ugramayalım.

malesefki degişen sadece sürüm kodları oluyor.
    win mobile suan bile zaten yeterince stabil bi işletim sistemi fakat asıl eksigi oldugu konu maalesefki market ve marketteki uygulamaların düzgün calısmaması.
    aslında bu da microsoftun sucu degil,sonucta uygulamayı yapan bagımsız geliştiriciler.(en basitinden VLC playerin wp ye gelme surecini ve geldikten sonraki hayal kırıklıgını anlatmama gerek yok sanırım)

android uygulamalara destek konusuna gelince de win10 da boyle bi ozelligin olması gibi bişey yok.bu sadece bi teori ve dedikodudan öte degil.
    bazıları kesinlikle android emulatörüne karsıyım demiş ama gelmesi hem market konusundaki eksigi kapatır hemde wp li telefonların populerligini arttırır.
    android emulator destegi gelse bile bu emulatoru mukemmelleştirmek oldukca uzun bi sure surcektir.
    dusunsenize gayet stabil olan win8 i win8.1 yapıp ardından denim e yukseltmek icin gecen sureyi bi dusunun.
    bide işin içine android uygulamalarını sorunsuz calıstırmak girdiginde bu sureyi varın siz tahmin edin.belki win14 belki win 20 ....

kesinlikle ne android fanboyum ne windows ne de ios.fakat kişisel dusunceme gore android emulatorun gelmesi cok buyuk bi sıcrama olur ve androiddeki standart olarak gelen ozelliklerin de bir an once wp platformuna dahil edilmesi gerekir. ( 3g den goruntulu arama-işlevsel kısayollar-kişisel özellestirme destegi-vs vs vs vs vs...... )

acıkcası ben yapılacak tanıtımda fazla bişiy beklemiyorum.bikac gorsel degişiklik ve otg destegi gibi android kullanıcılarının yıllardır kullandıgı ozelliklerin bikacının wp ye eklenmesinden oteye gitmeyecektir.neymiş flip cover akıllı kapak destegi gelecekmiş,giyilebilir aksesuar konusunda ilerleme varmıs.. vs vs vs vs ..kapagı acınca ekran gelecekmiş kapatınca gidecekmiş.yau bunu suan çin malı note3 ler bile yıllardır kullanıyo.bunu bi yenilik olarak önümüze sunmak hicte guzel gelmiyor bana.

madem boyle dusunuyosun neden android telefon kullanmıyosun kardesim diceksiniz :)
    bende suan lumia 525 var ve bunu ilk cıktıgı zamanlarda en pahalı fiyattan aldım.suan 300tl ye alınabilirken ben 550tl para verdim bu cihaza.ayrıca 525 alırken cebimde sıfır note3 alacak para vardı,eski bi android kullanısı oldugum icin androidden sogumustum.hem bi telefona o kadar para verilez dedim hemde wp li telefonu ne kadar kotu olabilir ki diyerek risk alarak satın aldım.

çogunuz bilmez bazılarınız hatırlamaz ama androidin ilk sürümlerinden olan 1.6 dan 4.4 üne kadar her surumunu kullandım.hepsinde de işletim sistemi kaynaklı sorunlardan dolayı vazgectim.yoksa kullanılabilirlik olarak ve market uygulamaları konusunda android daha yaygındı.

• Ya arkadaşlar illa her sayfaya 10 kere yazmak zorundamı sayfa sahibi veya biz WM10 dışında paylaşım veya yorum yapmayın diye hala yok başlık olmamış yok öyle sorunlar var şu yok bu var bırakın şu konu aksın düzenli bir şekilde
  • Hocam Windows 10 için beta sürümü etkinlikten 1 ay sonra verilecek sanırım. Hemen verseler çok iyi olur.

Birde acaba ilk hali nasıl olacak beta olmasından dolayı elbette bazı eksikleri olacak fakat sabrımız pek kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Hocam Windows 10 için beta sürümü etkinlikten 1 ay sonra verilecek sanırım. Hemen verseler çok iyi olur.

Birde acaba ilk hali nasıl olacak beta olmasından dolayı elbette bazı eksikleri olacak fakat sabrımız pek kalmadı.

Hayır o kadar geç kalmayacak bu ay sonuna kadar yayınlanması bekleniyor.

• Yazılanlara çizilenlere bakılırsa Windows hala büyük söz söylüyor sanki. Bunu kullanıcılar da benimsemiş gibi. En azından söylemlerden ben bunu anlıyorum. Wp tarafında L820 ve L925 olmak üzere 2 cihaz kullandım. Her güncelleme döneminde bu laflar döndü durdu ama geçen yıllara rağmen hala gelişme yok. Pardon var evet. Arka plana resim koymak. Büyük gelişme cidden haklarını yemeyelim.. O menü geçişi, sekmeler, yazı karakteri, renkler vs. Yemin ediyorum en fazla ne kadar kötü tasarım yapabilirsin deseler bu çıkardı her halde.(kendi görüşüm bu)

Benim her zaman gönlüm wp tarafında çünkü farklı geliyor her zaman gözüme fakat yıllarca şu tasarım ve uygulama işini beceremedi gitti. Microsoftsun sen ya, bunlar senin için ne kadar zor olabilir ki? Bir google, apple olamadın çok garip. Yine de inatla adam olacağı günü bekliyorum. Umarım sizlerinde tüm bu beklentileri boşa çıkmaz.

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Ya arkadaşlar illa her sayfaya 10 kere yazmak zorundamı sayfa sahibi veya biz WM10 dışında paylaşım veya yorum yapmayın diye hala yok başlık olmamış yok öyle sorunlar var şu yok bu var bırakın şu konu aksın düzenli bir şekilde

kusura bakma arkadaş babanın microsoftunda ve babanın forumunda Wm10 hakkında düşüncelerimi paylaştıgım icin!!!!
    gereksiz ilgisiz alakasız yada suclayıcı bi msjım olsaydı zaten forumda onlarca yonetici var,editler siler yada banlarlardı!
    sana düşmez kasabanın şerifliği!!!
    wp kullanıcıların yorum hakkı kendilerini ilgilendirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Hocam Windows 10 için beta sürümü etkinlikten 1 ay sonra verilecek sanırım. Hemen verseler çok iyi olur.

Hayır o kadar geç kalmayacak bu ay sonuna kadar yayınlanması bekleniyor.

Windows 10 ile arka plan resimleri gelirse hemen yüklerim.

Umarım bir an önce gelir. Sabırsızlanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• parberk9999 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Alakana zaten Detaylı Kullanıcı yorumlar ve DH ahalisinin tarafsız yorumlarına göre geçerim Geçersemde...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.