Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-----------------

Windows Mobile ile ilgili olmayan mesajlarınızı lütfen ya içinizde tutunuz ya da başka konularda paylaşınız. Anlayışınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım güzel fakat konsept bir tasarım aynı bu şekilde çıkacağını hiç sanmıyorum ayrıca bildirim çubuğu kesinlikle üst tarafta olmalı bence.

Günler geçiyor son bir hafta heyecan başladı başlayacak
  • Hücresel+Sim e sadece 3g gibi bir seçenek gelse çok iyi olur çünkü benim telefonun (lumia 820) 3g ye geçişi biraz yavaş ve 2g ye geri düşmesi de çok hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Hücresel+Sim e sadece 3g gibi bir seçenek gelse çok iyi olur çünkü benim telefonun (lumia 820) 3g ye geçişi biraz yavaş ve 2g ye geri düşmesi de çok hızlı

2G ye düşmesi 3g bulamadığını gösterir hocam sadece 3g diye bi seçenek olsa 3g çekmediğinde internete giremezsiniz. O dediğiniz symbian'lı nokia'larda vardı eskiden. Android ve iOS'ta da yok şu an.

Edit: Şimdi hatırladım androidde vardı hatta arkadaşın telefonda yapmıştım haberi olmadan evde internete giremiyo diye kızmıştı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 14 Ocak 2015; 12:43:13 >

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Hocam su an kullandığım m7 de var 2g - 3g yada 2g/3g otomatik seçeneği.
    Sadece 3g yi seçebiliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Hücresel+Sim e sadece 3g gibi bir seçenek gelse çok iyi olur çünkü benim telefonun (lumia 820) 3g ye geçişi biraz yavaş ve 2g ye geri düşmesi de çok hızlı

2G ye düşmesi 3g bulamadığını gösterir hocam sadece 3g diye bi seçenek olsa 3g çekmediğinde internete giremezsiniz. O dediğiniz symbian'lı nokia'larda vardı eskiden. Android ve iOS'ta da yok şu an.

Hayır 3g sinyali var arkadaşlarımın android telefonları (hat avea aynı yani) otomatik modda hemen bağlanıyor bense öylece 3g ye geçmesini bekliyorum telefonun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @The dark lord hocam öyle bi durum olunca 2g ye alıp tekrar 3g yapıyorum en fazla 5 saniye içinde tekrar bağlanıyor (arada hiç beklemiyorum). o durum 3g bağlantısının zayıf olduğu yerlerde oluyor genelde. 3g yazsa bile internet hızı fıtık ediyor.

@True_Sun hocam şimdi hatırladım ben de düzenledim tekrar postu

• Bu otg desteği konusunda son sızan bilgiler nedir?
    Her lumiaya gelecek dendi, gelemedi bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Bu otg desteği konusunda son sızan bilgiler nedir?
    Her lumiaya gelecek dendi, gelemedi bir türlü.

OTG desteğinin tüm cihazlar için Windows Mobile 10 ile kullanılabileceği belirtiliyor. Şuanda bir uygulama yardımı ile bir firmanın bellekleri otg desteğinden yararlanılabilmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Tasarım güzel fakat konsept bir tasarım aynı bu şekilde çıkacağını hiç sanmıyorum ayrıca bildirim çubuğu kesinlikle üst tarafta olmalı bence.

Günler geçiyor son bir hafta heyecan başladı başlayacak

Windows Phone 8'e bildirim çubuğu daha gelmeden önce Ben; Android ve Ios'tan farklı olarak ekranı sağa çekerek soldan gelecek bir bildirim çubuğu hayal etmiştim ancak diğerleri ile aynı şekilde oldu.
  • İnşallah hepsine gelir. Asusta da yoktu, güncelleme ile geldi. Anakartın ve işlemcinin destek vermesi önemli ki lumiaların donanımları snapdragon olsuğu için orjinalde desteği var diye biliyorum.

Office ver hem de bedava olarak da destekle ama otg verme. Biz yazıcıdan çoktı almak için illa pcyi mi açacağız

Sırf iphoneu bu yüzden bırakıp asusa geçtim. Açıkçası memnunum da. Ama 525 ile lumiaya adım atınca, bu platformu daha bir sevdim. Zira asusu her gün yenidrn başlatmam gerek. Ha zor bir şey değil, ama lumiada buna hiç gerek duymadım.

Samsung ile anlaşmazlık devam ediyor , rus üreticilerden halen atak görmedik. Lumia olarak halen garip cihazlar sunuluyor. Ucuz olsun diye yaratılan modeller. Ama 925 gibi aluminyum kasalı bşr modeli bu fiyattan verse iyi olur.

Asus 4gb ramli s 801 muadili işlemcili cihazını 250 dolara satabiliyorsa, Microsoft da benzer leyi yapabilir ve yapmalı da.

Zşra lu 10 güncellemesi en azından otg desteği vermezse uğurlar olsun.

• 8x e geleceginden hala supheliyim

• Gdr1 bile çok geç geldi beta olduğu halde benim ümidim pek yok açıkcası

• 7 gün kaldı bakalım Microsoft bize neler sunacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Siz beni uyaramazsınız . Kardeş muhabbeti gibi iğrenç bir üsluba hiç gerek yok. Tekrar yazıyorum. Derdiniz varsa şikayet edersiniz. Şahsa uyarı size doğal gelebilir. Herkes aynı karakterde değil. Konuyu sizin veya bir başkasının açması gram umurumda değil , forumun demirbaşı gibi ben açtım tabiki ben uyarırım uslubu bir kenara yöneticinin böyle bir hakkı vermesi yoneticinin kafa yapısıyla ilgili. Yoneticide bir insan evladı sonuçta.
    Ben böyle bir uyarıyı da kabul etmiyorum. Konu mıcrosoft olduğu surece mıcrosoftla ilgili istediğimide yazarım. Konuyu bu kadar uzatan sizin takıntılı tavrınız. Topici sürekli mesaj yağmuruna tutan birisi değilim. Egonuza sahip çıkı kâfi.

Sizin kabul etmeniz veya etmemeniz beni ilgilendirmiyor. Konuya sürekli mesaj atıp atmamanızda beni ilgilendirmiyor. Eğer ters giden bir durum var ise uyarırım bu sadece siz ile sınırlı bir durum değil bu konu eğer düzgün bit şekilde gitmek zorundaysa bu yapılmak zorunda.

Eğer rahatsız oluyorsunuz bundan şikayet edersiniz veya konuyu takip etmezsiniz.

Şunu da yineleyeyim konu Microsoft değil konu Windows Mobile 10 adlı işletim sistemi.

Konuyu benim adabıma benim üslubuma ve sözde egoma dayandıran ancak yukarıda sebepleri açık bir şekilde görünmesine rağmen uzatan sizden başkası değil.

• Topiği sahiplenici derken? Konuyu açan ve ilgilenen kişi'ye bunu diyebilmen garip tamam sen microsoft ile ilgili şikayetlerini düşüncelerini yazmışsın ama ilk sayfadan beri bu konuda söylenen birşey var WM10 dışında herhangi bir paylaşım yapılmasın konunun amacından sapmaması açısından
  • mr.h arkadaşı takip ederim kendisi windows phone bolumunu bilgileriyle paylaşımlarıyla en iyi şekilde devamlılıgını sağlamakta ayrıca dediklerindede haklı bence guzel bir şekilde uyarıda bulunuyor sen tutmuş şişkin ego igrenç tavırlar diyorsun sen igrenç tavır gormemissin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undis06 -- 14 Ocak 2015; 19:22:55 >
  • MR.H'ı yedirmeyiz.

• Windows Phone 10da dns ile ilgili herhangi bir bilgi var mı hocam? Umarım serbest bırakırlar artık. Mobil veri için de dns desteği muhakkak olmalı bence.

•  Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.