Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nazwill bunu paylaştı hocam.Sanırım saydam kutucuklarla ilgili.
    Xboxyoutube
    February Update Preview for Xbox One
    https://www.youtube.com/embed/Uoq3zPNz1lg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Windows Mobile 10 işletim sistemi ön yüklü cihaz Mayıs ayında çıkış yapacakmış. Çok ilginç şeyler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Ocak 2015; 0:04:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Senin önceki mesajlarındaki vukuatlarını da biliyorum . Mümkünse uzak dur benden.

Çok merak ettim söyle bakayım şu vukuatı mümkünse P.m olarak gönder hatta konu dağılmasın bu son mesajım sana bu konu içerisinde

@MR. H: Mayıs ayımı gerçekten çok garip oldu bu ana sürüm için 7-8 ay tahmini süre veriliyordu bu haber doğru ise etkinlikte beklentilerimizin ve sorularımızın bir çoğu cevap bulacak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 15 Ocak 2015; 0:06:09 >

• La baban elinden oyuncağınımı aldı gelip burda millete atar yapıyon bu kadar kişi haksızda bi sen mi haklısın burası bilen insanların bilmeyenlere yardım ettiği bir yer oturup bi konuyu uzun uzun vede en çokda kötü yönlerinin insanları aşşalarcasına söylendiği bir yer değil ms yi sevmiyosan kibarca defol ios dandroid bolumunde orda millete rom atmayı jealberk yaptırmayı öğret yada öğren.burdada konu kirliliği yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Nazwill bunu paylaştı hocam.Sanırım saydam kutucuklarla ilgili.https://www.youtube.com/embed/Uoq3zPNz1lg

Nawzil eski söylediklerini tekrarlıyor saydam karolar ile ilgili. Önümüzdeki ay Xbox ara yüzü bu şekil olacak oradan örnek göstermiş.

• Gerçekten Mayıs ayında Windows mobil 10 lu bir cihaz çıkarsa bizede beklediğimizden daha erken kararlı sürüm verilir sanırım. Ayrıca 21 ocakta önemli görseller yayınlanacaktır bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Windows_V40

Gerçekten Mayıs ayında Windows mobil 10 lu bir cihaz çıkarsa bizede beklediğimizden daha erken kararlı sürüm verilir sanırım. Ayrıca 21 ocakta önemli görseller yayınlanacaktır bu durumda.

Bu haberden sonra Çarşamba günü düzenlenecek olan etkinlikte görselden daha fazlası olacağını düşünüyorum. Bol sürprizler bizleri bekliyor gibi.

• mayıs ayında böyle bir şey yaparsa microsoft kendime doğum günü hediye alırım.

gdr 2 iptal oldu dediler gerçi sonra dan yalanlandı ama sanırım microsoft artık elini çabuk tutmak istiyor. neyse 7 gün kaldı.
  • Gerçekten bu son çizgi insanları bu kadar umutlandırıp fos bişey çıkarırlar ise o zaman biterler ki niye ise hala umutlu değilim,inşallah yanılıyorumdur

• apk desteği gelse bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

İlk Windows Mobile 10 işletim sistemi ön yüklü cihaz Mayıs ayında çıkış yapacakmış. Çok ilginç şeyler oluyor.

Aman Allah'ım.
  • İlk defa bu kadar az sızıntı oldu 6 gün kaldı hâlâ kesin şeyler yok ortada, 8,1 de çoğu şey sızdırılmıştı haftalar önceden daha.

Bu sefer doğal olarak heyecan da fazla acaba nasıl bir şey gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

Gerçekten bu son çizgi insanları bu kadar umutlandırıp fos bişey çıkarırlar ise o zaman biterler ki niye ise hala umutlu değilim,inşallah yanılıyorumdur

Bitme gibi bir durum yok, WP8.1 şuan zaten yeterli durumda. W10 ile muhtemelen tasarım biraz gelişecek ve daha güzel bir sistem olacak.

Bu arada neredeyse hiç sızıntı yok etkinliğe dair, garip
  • Wp10 sdk çıkmadı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

İlk Windows Mobile 10 işletim sistemi ön yüklü cihaz Mayıs ayında çıkış yapacakmış. Çok ilginç şeyler oluyor.

Aman Allah'ım.

yılın 5. ayı. niye sevindinki. diğer modellere gelmesi 1-2 yı daha bulur. bu da aylarca beklicez tam sürüm için demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Beybaba62

quote:

Aman Allah'ım.

yılın 5. ayı. niye sevindinki. diğer modellere gelmesi 1-2 yı daha bulur. bu da aylarca beklicez tam sürüm için demek.

Çünkü Microsoft olağandışı davranıyor.

• Diğer sistemlerin ara yüzleri şık yumuşak dokulu wp 8.1de ise ekrana bakınca bi müddet sonra insanın gözüne kötü gelmeye başlıyor bence tasarımı daha saydam ve yumuşak kenarlı yapıcaklar.onun dışında şarjı iyi gitsin yeter.uygulamadan yana sıkıntım yok.

• Şaşırdım win10 betanın bu kadar erken verileceğine.Bu sefer betayı hemen yüklemeyip bir kullanıcı yorumlarını takip edicem şarjda sıkıntı yapmıyorsa fazla kasma donma yapmıyorsa yükleriz hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yezz ilk windows 10 cihazını mayıs da satışa çıkaracak mış. hiç amiral gemi modelinden bahsedilmiyor. 920 nin yerine yada şimdiki 930 un yerine sağlam bi model çıkmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

yezz ilk windows 10 cihazını mayıs da satışa çıkaracak mış. hiç amiral gemi modelinden bahsedilmiyor. 920 nin yerine yada şimdiki 930 un yerine sağlam bi model çıkmalı.

Mart ayındaki MWC'de Microsoft' un ilk Windows Mobile 10 işletim sistemi yüklü cihazın geleceği konuşuluyor. Üst segmentte bir cihaz gelir mi bilinmez ancak Mart ayında Windows Mobile 10 resmi olarak bir cihazda çıkarsa çok bomba şeyler olur.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.