Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1717. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bak ne hale gelmiş. Android romlar konuşulur oldu. Gör bunları koca microsoft :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bill Gates bile Android'e geçmiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiçbir haber bunun kadar yıkmamıştı beni.

https://www.donanimhaber.com/mobil-oyunlar/haberleri/Windows-10-Mobile-platformuna-son-darbe-Subway-Surferstan-geldi.htm

• Nokia'nın eski tip akılsız telefon platformu Series 40'ı kullanıp interneta bağlanan cihaz sayısı, Windows Phone'dan daha fazla şu an.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Bildiklerinizi unutun Windows 10 Mobile geliyor

Fanboyların tamamı artık iOS veya Android'e geçmiştir. 2-3 yıl önce bunu yazsam linç edilirdim bir de.

• Bilinmeyen olarak yazılan bölümde samsungun Tizen işletim sistemi olsa gerek. Sadece Hindistanda satılan ve 4 modelde kullanılan bir sistem bile microsoftun önüne geçmiş.

İşin kendince tarafı tanıdığım 2kişi ucuz telefon arıyorlardı lumia modeller bulduk onlara aldık. Adamlara resmen don kişotluk yaptırıyorum sanırım 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    O bilinmeyen kısım Android olabilir, çakma telefon üreticileri tespit edilmemek için useragent bilgisinden Android bilgisini gizleyebiliyor, sonuçta Android telefon üretmek için bazı standartları yerine getirmek zorunda şirketler.

• Lumia 650 telefonum arada donup kalıyor sıfırlasam sorun çözülür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsyncmlbl

Lumia 650 telefonum arada donup kalıyor sıfırlasam sorun çözülür mü?

Evet sıfırlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: FuryMan

Band 20 eksikliği yüzünden hiçbir sorun yaşamadım, band 20 sadece şehir merkezinden uzaktaki kırsal bölgelerde kullanılıyor, ve band 20'nin sağladığı internet hızı 3G ile hemen hemen aynı. Mi 5s ve Vodafone kullanıyorum ve hiçbir 4G çekim sorunu yaşamadım.

bu yazdıklarını nereden çıkardın ?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam.naptınız p10 ile devam.mı

Kullanıyorum telefonu çünkü, gerçekten hiçbir sorun yaşamadım çekim konusunda. Band 20 en dandik LTE frekansıdır ve hız olarak 3G'den çok büyük üstünlüğü yoktur, eğer kırsal bölgede yaşamıyorsanız band 20 hiçbir anlam ifade etmiyor. Mi 5S'ten önce GM 5 Plus kullanıyordum ve 4G çekim kalitesi daha kötüydü. Band 20'ye rağmen.
  • Bu yazdıklarına inanasım gelmiyor ama neyse band20 şehir merkezinde birçok yerde var band 20

3G den kat kat iyi

Sadece kırsalda kullanılmıyor Vodafone d yoğunluktan hızlar düşük Telekom’da 3G den kat kat daha hızlı hızlar alıyorum

Band 20 hızım 60 ı görmüştüm daha önce

• Arkadaşlar merhaba Microsoft an en son güncelleme ile ilgili haber var bu PDF dosyalarını aç tarayıcısında açılmamasının farkındalar ve bu konu ile ilgili bir güncelleme yayınlayacaklar yakın zamanda.

10.0.15254.311 şu insider canary sürümü bu 8 Mart tarihli.

10.0.15254.249 ise bu hataya sahip olan sürüm.

Bu da konu ile ilgili bir haber.

https://mspoweruser.com/windows-10-mobile-users-are-unable-to-open-pdf-files-using-edge/

Hocam siz o zaman mi note. 3 onermiyor musunuz sizce huwai p10 mu mi note 3 mu

• Selamün Aleyküm dostlar ne kadar konu ölmüş olsada elimde Lumia 520 var ve orta 1e giden yeğenime vereceğim ve cihaza win10 kursam nasıl olur ?? Veya 520 de Android rom deneyen oldumu ufak oyun oynatsın WhatsApp face girsin yeterli

• Abilerim arkadaslar fikrinizi almak icin sorucam

Hp elite x3

Nokia lumia 950xl

Dusunuyorum hemde cok ciddi windows destegi vs. Ne durumda samsung vs. Baydim artik aman sakin bulasmami dersiniz nedir tavsiyeniz acil yardim

• recepbaba0728 R kullanıcısına yanıt
    HP elite 3 al.

Emin ol bu platform sana tüm bildiklerinizi unutturacak.

• heryerde pisman olunduguna destek kesıldıgıne dair yazı goruyorum acaba fazlamı hayalci davranıyorum??
  • birde pıyasada yok resmen x3 950xl tavsıye edermısınız bulsam her turlu denemek ıcın alıcam ama yok x3
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepbaba0728

Abilerim arkadaslar fikrinizi almak icin sorucam

Hp elite x3

Nokia lumia 950xl

Dusunuyorum hemde cok ciddi windows destegi vs. Ne durumda samsung vs. Baydim artik aman sakin bulasmami dersiniz nedir tavsiyeniz acil yardim

Önemli olan bunları ne kadara alacağın hocam
    hp kendi sitesinde 1343 dolar şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 14 Mart 2018; 21:40:54 >
  • 
Sayfa: önceki 17151716171717181719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.