Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.796
Cevap
115
Favori
894.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17161717171817191720
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl olmuş 2018, hala Windows phone almayı düşünen arkadaşlara Allah'tan akıl fikir diliyorum. Paranızı direkt apartman önündeki çöp konteynerına atın daha iyi bence.
  • Uygulamalarla fazla işim yok diyorsanız hala zevk verebilecek bir OS. Android One kullanıyorum ki bu Android in en son sürümü demek, 2 sene önceki L 925 den aldığım zevki alamıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • recepbaba0728 R kullanıcısına yanıt
    windows phone kullanmak istiyorsanız. Xiaomi mi 4lte modelini alın. windows mobile 10 desteği mevcut bu cihazın. gayet hızlı ve yakışıklıdır. windowsdan sıkılırsanız tekrar android kurarsınız istediğiniz zaman. ikinci eli 400-500 arası bulunuyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anisotropic

Yıl olmuş 2018, hala Windows phone almayı düşünen arkadaşlara Allah'tan akıl fikir diliyorum. Paranızı direkt apartman önündeki çöp konteynerına atın daha iyi bence.
    silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Mart 2018; 14:10:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yıl olmuş 2018, hala Windows phone almayı düşünen arkadaşlara Allah'tan akıl fikir diliyorum. Paranızı direkt apartman önündeki çöp konteynerına atın daha iyi bence.

kullanmak isteyen ki�i bahsetti�iniz olumsuzlu�un fark�nda, ancak bunu kullanarak, ��renmek, ya�amak istiyor.

�u an benim gibi, bu k�sa yaz� i�in bile 950XL DUAL ile olduk�a zorlan�yorum.

az sonra, evden android' im ile ��kacag�m.

uyumluluk meselesi de�il, sadece sevimsiz, ba�ar�s�z yaz�l�m. inad�na yoku� yukar�

skype gibi diyebiliriz belki.

• quote:

kullanmak isteyen kişi bahsettiğiniz olumsuzluğun farkında, ancak bunu kullanarak, öğrenmek, yaşamak istiyor.
    şu an benim gibi, bu kısa yazı için Lumia 950XL DUAL ile oldukça zorlanıyorum.
    az sonra, evden android 'im ile çıkacağım.
    uyumluluk meselesi değil, sadece sevimsiz, başarısız yazılım. inadına yokuş yukarı
    adroid 'e alernatifler olmalı tabi ama bu seçenek windows değil.

nasılsa gönderdiğim yazıya geri geldim ve birden fazla gönderi olmuş, @***Leopard*** dediğin gibi hocam tr 'çe karaterleri pc den hallettim bu terslikleri de yazdım.

neyse cihazı seri kullanan rahat, halaro android 'i bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Mart 2018; 14:9:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

kullanmak isteyen ki�i bahsetti�iniz olumsuzlu�un fark�nda, ancak bunu kullanarak, ��renmek, ya�amak istiyor.

�u an benim gibi, bu k�sa yaz� i�in bile 950XL DUAL ile olduk�a zorlan�yorum.

az sonra, evden android' im ile ��kacag�m.

uyumluluk meselesi de�il, sadece sevimsiz, ba�ar�s�z yaz�l�m. inad�na yoku� yukar�

Hocam yazdığın mesaj bile bir garip çıkmış

• Arkadaşlar 2.5 yıllık lumia 930 un sanki pili öldü gibi ya da ölüyor, bu mesajı atarken bile pil %34deyken telefon kapandı, yeniden açtığımda ise pil hala aynıydı,2 saat internet ile uğraştığımda %20lere düşüyor, sizce bataryayı değiştirmeli miyim?

Çinde fiyatlar 50-60tl turkiyede de aynı fiyata var, fakat bazı firmalar bataryanın kapasitesini 2400mah dan 2900çıkartmışlar, sizce hangisini almalıyım.

Ya da değer mi bu telefona 50-60tl vermek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 15 Mart 2018; 10:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

Arkadaşlar 2.5 yıllık lumia 930 un sanki pili öldü gibi ya da ölüyor, bu mesajı atarken bile pil %34deyken telefon kapandı, yeniden açtığımda ise pil hala aynıydı,2 saat internet ile uğraştığımda %20lere düşüyor, sizce bataryayı değiştirmeli miyim?

Çinde fiyatlar 50-60tl turkiyede de aynı fiyata var, fakat bazı firmalar bataryanın kapasitesini 2400mah dan 2900çıkartmışlar, sizce hangisini almalıyım.

Ya da değer mi bu telefona 50-60tl vermek?

Yeni telefon ( Android veya Ios ) alacak paranız yoksa değer , yeni telefon bütçeniz varsa durduğunuz kabahat.

Ha bence yeni telefon alsanız dahi bunu satmayın ve yeni batarya alın , zira satmaya çalışsanız para etmez. Ola ki yeni aldığınız telefonun başına bir iş gelirse en azından yedek cihazınız olmuş olur.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Mantıklı cevap, teşekkürler. Peki hangi bataryayı alayım, Çinden 2900mah batarya mı yoksa turkiyeden çinden getirilmiş 2400 mah batarya mı?

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

• kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Onu bilemiyorum ama ben olsam orjinal kapasiteye hangisi yakınsa onu seçerdim , ne olur ne olmaz.

merhaba. bu üzerinde yazanlara inanmayın hepsi yalan. zamanında s3 için 2-3 batarya alıp test ettim aliexpresten. 3000yazıyor ölçüyorum 1500 zor çıkıyor. en fazla 3 ay sonra şişiyor kullanılmaz oluyorlar. ha iyileri yokmu var. nohon gibi yada kdc miydi neydi tam hatırlayamadım markalar var ama sizin cihaz için varmı bilemem. n11 de falan simek, deji gibi markaların bataryaları varsa gözünüz kapalı alın.
    Ben gittgidiyordan bilge elektronik adlı satıcıdan batarya aldım yan sanayi çıktı.

akıllıphone adlı siteden orjinal lumia 930 bataryası aldım. bugün geldi ve gerçekten orjinal çıktı, fiyatı da uygun bana göre.

www.akilliphone.com
    Nokia lumia 930 rm927 bv-5qw 2510mah pil batarya
    https://www.akilliphone.com/incele/nokia-lumia-930-rm927-bv-5qw-2510mah-orjinal-pil-batarya-21912

• recepbaba0728 R kullanıcısına yanıt
    hocam ben aslında kinaye yaptım ama siz cevabımı ciddiye aldığınızı görünce, şimdi belirtmek istiyorum.

eğer çok çok ucuza, az kullanılmış, kenepir bir amiral gemisi olan modeller olan lumia 950-950 XL ve hp elite x3 özellikle.

eğer çiftlik bank mağduru olamadım, en iyisi windows phone mağduru olayım diyorsanız, lütfen alınız.

https://mspoweruser.com/just-because-your-windows-phone-is-still-working-does-not-mean-its-not-dead/

ms diyor ki, ışıkları parça parça söndürüyoruz, ışıklarınızın bir kısmının yanıyor olmasının, ışıklarınızın bir gün sönmeyeceği anlamına gelmez demiş.

I get how it can be confusing. We "officially" end support, but some pieces are still alive... until they aren't. Akin to slowly dimming the lights until they're out and then all the sudden "Hey, it's dark, who did that?". Just my bystander perspective though.

Bunu diyen kişi de bu.

https://twitter.com/NorthFaceHiker

• bu arada build olayları ne alemde diye, şu anda rs2feature canary version bilgisi.

• Arkadaşalar son günlerde ekranın bir bölümünde (sağ ust) dokunmatik algılamıyor. Uygulama açınca da o kısımda bulunan butonu değil de üstte ya da altta olanı algılıyor. Yazılımsal mıdır acaba ? Ekranı tek el yapınca yarılayınca üstteki buton aşağıya geliyor ve işlemyapabiliyorum.

640 xl

• lumia 1520 wm10 14393 .... son yapısındayım ....

vodafone self uygulaması artık çalışmıyor bende ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir Insider yapı geldi, 15254.313 (Feature2)

• ve 10.0.254.313 yayında arkadaşlar! Getirdiği en önemli yenilik ise, edge tarayıcısında pdf açamıyordu en son build olan .249. işte bu sürüm artık edge tarayıcısında pdflerinizi açabileceksiniz.
    https://mspoweruser.com/march-update-for-windows-10-mobile-finally-brings-pdf-fix/

quote:

This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include:

This build includes all the improvements from KB4088782.
    Addresses issue in which PDFs cannot be rendered in Microsoft Edge on Windows 10 Phones.

Bu güncelleme kalite iyileştirmelerini içerir. Bu güncellemeye yeni işletim sistemi özellikleri sunulmuyor. Anahtar değişiklikler şunları içerir:

Bu derleme, KB4088782'deki tüm geliştirmeleri içerir.
    Windows 10 Telefonlarda Microsoft Edge'de PDF'lerin oluşturulamadığı sorunu ele alır.

quote:

KB4088782 brings the following fixes and improvements to both Windows 10 and Windows 10 Mobile:

Addresses issue with printing XML documents in Internet Explorer and Microsoft Edge.

- Addresses issue where Internet Explorer stops working when using F12-based developer tools.
    - Updates legacy Document Mode cell visibility in Internet Explorer.
    - Addresses issue where Internet Explorer is unresponsive in certain scenarios when a Browser Helper Object is installed.
    - Addresses issue that causes online video playback to stop responding.
    - Addresses issue where, after installing KB4056891, KB4057144, or KB4074592 on a server, you may not be able to access SMB shared files in directory junction points or volume mount points hosted on that server. The error is “ERROR_INVALID_REPARSE_DATA”. As a result, editing some group policies using GPMC or AGPM 4.0 may fail with the error “The data present in the reparse point buffer is invalid. (Exception from HRESULT: 0x80071128)”.
    - Due to recent work with our antivirus (AV) partners, AV software has now reached a sustained level of broad compatibility with Windows updates. After analyzing the available data, we’re lifting the AV compatibility check for the March 2018 Windows security updates for supported Windows 10 devices through Windows Update. We’ll continue to require that AV software be compatible. Devices with known AV driver compatibility problems will be blocked from updates. We recommend that customers check installed AV software compatibility with their AV provider.
    - Addresses issue in which WPF applications that are running on touch or stylus-enabled systems may stop working or stop responding after some time without any touch activity.
    - Security updates to Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Scripting Engine, Windows Desktop Bridge, Microsoft Graphics component, Windows Kernel, Windows Shell, Windows MSXML, Windows Installer, and Windows Hyper-V.

The update will be automatically pushed out to your handset or can be downloaded by checking for OS update.

KB4088782, hem Windows 10 hem de Windows 10 Mobile için aşağıdaki düzeltmeleri ve geliştirmeleri getirmektedir:

Internet Explorer ve Microsoft Edge'de XML belgelerini yazdırmakla ilgili sorunları ele alır.

- F12 tabanlı geliştirici araçlarını kullanırken Internet Explorer'ın çalışmayı durdurduğu adresler sorunu.
    - Internet Explorer'da eski Belge Modu hücre görünürlüğünü günceller.
    - Bir Tarayıcı Yardımcı Nesnesi yüklendiğinde, Internet Explorer'ın belirli senaryolarda yanıt vermediği adresler sorunu.
    - Çevrimiçi video oynatımının yanıt vermemeye başlamasına neden olan adres sorunları.
    - Adresler, bir sunucuda KB4056891, KB4057144 veya KB4074592'yi yükledikten sonra, bu sunucuda barındırılan dizin bağlantı noktalarında veya birim bağlama noktalarında SMB paylaşılan dosyalarına erişemeyebilirsiniz. Hata "ERROR_INVALID_REPARSE_DATA". Sonuç olarak, GPMC veya AGPM 4.0 kullanarak bazı grup ilkelerini düzenlemek hatayla başarısız olabilir “Yeniden ayrıştırma noktası arabelleğinde bulunan veriler geçersiz. (HRESULT özel durum: 0x80071128) ”.
    - Virüsten koruma (AV) ortaklarımızla yaptığımız son çalışmalardan dolayı, AV yazılımı artık Windows güncellemeleriyle sürekli olarak geniş bir uyumluluk seviyesine ulaştı. Kullanılabilir verileri analiz ettikten sonra, Windows Update aracılığıyla desteklenen Windows 10 cihazları için Mart 2018 Windows güvenlik güncellemeleri için AV uyumluluk kontrolünü kaldırıyoruz. AV yazılımının uyumlu olmasını gerektirmeye devam edeceğiz. Bilinen AV sürücüsü uyumluluk sorunları olan cihazlar güncellemelerden engellenir. Müşterilerin, AV sağlayıcısına yüklenmiş AV yazılımı uyumluluğunu kontrol etmelerini öneririz.
    - Dokunma veya prob ucu özellikli sistemlerde çalışan WPF uygulamalarının herhangi bir dokunma faaliyeti olmaksızın bir süre sonra çalışmayı bırakabileceği veya yanıt vermeyebileceği adresler.
    - Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft Scripting Engine, Windows Masaüstü Köprüsü, Microsoft Grafik bileşeni, Windows Çekirdeği, Windows Kabuğu, Windows MSXML, Windows Installer ve Windows Hyper-V'ye yönelik güvenlik güncellemeleri.

Güncelleme otomatik olarak telefonunuza aktarılır veya OS güncellemesi kontrol edilerek indirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 16 Mart 2018; 20:8:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Arkadaşalar son günlerde ekranın bir bölümünde (sağ ust) dokunmatik algılamıyor. Uygulama açınca da o kısımda bulunan butonu değil de üstte ya da altta olanı algılıyor. Yazılımsal mıdır acaba ? Ekranı tek el yapınca yarılayınca üstteki buton aşağıya geliyor ve işlemyapabiliyorum.

640 xl

Benim lumia 930 un ekranın ortası çalışmıyordu LG telefonlarda olan ekran sorunuymuş çakmakla düzelttim çalışıyor. Sizin sorun aynımı bilemedim.

justauseryoutube
    Nokia Lumia Touchscreen Dead Zone Fix With Igniter (Lighter)
    https://www.youtube.com/watch?v=Hr4_lZCVlWU

• 
Sayfa: önceki 17161717171817191720
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.