Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (1727. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.787
Cevap
115
Favori
894.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana KonusuSürüm Tarihi:
    10 Ekim 2018

Sürüm:
    OS Build 15254.538

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusayr -- 10 Ekim 2018; 9:6:59 >
  • Mağazadan birşey indirilmiyor hata veriyor sizde durum ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dükkânı kapatıp kaçtılar zaar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı durum söz konusu fakat hesabı kapatınca indiriyor. Bir garip Windows phone halleri 😀

• Herhalde fişi komple çekiyorlar zannımca. Bari ölmeden önce kilidi açta öyle git mikisoft

• benim telde mağaza çalışıyor,canavar gibi.
  • magaza cevap vermiyor
  • hocam, telefonu pc ye bağladığımda önce telefon simgesi geliyor sonra tıkladığımda, telefonun hafızası geliyor. Telefondan veri kurtarmam lazım. veri kurtarma programları telefonu direkt olarak görmüyor. telefonun hafızasını disk olarak göstermek için bir yöntem var mıdır?

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
     Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

• Hala kullanan var mı ya? 600 liralık general mobile daha iyi şu telefonlardan artık.
  • Windows Phone gelişecek tamam mı ? !! Siz ne anlarsınız. Instagram Beta'dan çıkacak. Clash of Clans gelecek mağazaya. Birliğimizi bozmayalım ve uygulama geliştiricilerine mağazaya uygulama çıkarsın diye e-posta atalım arkadaşlar.

Çok değil 1-2 sene önce bu yukarıda yazdığım gibi yazan tipler vardı. Şimdi hepsi Android ve iPhone cihaz aldı kesti sesini.
  • Lumia 735 i 250 tl ye sattım arkadaşlar elimde sadece lumia 525 kalacak bir de kullandığım mi note 3. lumia 525 gerçeten harika bir cihaz. 735 i ilk aldığımda begenmiştim ama şimdi hiç begenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 1 Kasım 2018; 8:57:6 >
  • L1520 ile yola devam ...

Tam 5 yılı devirdi, böyle sağlam bir telefon zor çıkar, aman nazar değmesin

• Ben lumia 925'imi bizim tanıdık bir amcaya verdim bedavaya, adam okey oynamaya çalışıyor telefonda, onu bile oynayamıyor doğru düzgün..

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Windows Phone gelişecek tamam mı ? !! Siz ne anlarsınız. Instagram Beta'dan çıkacak. Clash of Clans gelecek mağazaya. Birliğimizi bozmayalım ve uygulama geliştiricilerine mağazaya uygulama çıkarsın diye e-posta atalım arkadaşlar.

Çok değil 1-2 sene önce bu yukarıda yazdığım gibi yazan tipler vardı. Şimdi hepsi Android ve iPhone cihaz aldı kesti sesini.
    Burada Windows Phone ölü , milleti yanlış yönlendirmeyin dediğimde çatıyorlardı bana

Nerede bu e-militarist , zulu123, Biyturs on Sr falan merak ediyorum. Android' e mi geçtiler , IOS'a mı bari onu söyleseler

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Bizim millet gibisi yok işte nola, bir şeye körü körüne bağlanmakta üstümüze yok, firma sahiplerinden daha fazla sahipleniyoruz. Sanki hisse vermişler. Huawei kendi çalışanlarına çok Küçük hisseler veriyor ki adamlar daha iyi çalışsın, ama bizim milletten haberleri olsa bi dakka beklemezler.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Eşsiz hesap makineleriyle eğleniyorlar sanırım.

•  Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

13 Kasım 2018

Sürüm:
    OS Build 15254.541

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusayr -- 13 Kasım 2018; 23:15:44 >
  • Arkadaşlar gereksiz yere eleştiri yapmayalım lütfen, Windows Phone bitti zaten ama Windows Mobile halen devam ediyor, ben de Android bir telefon kullanmama rağmen halen L1520'yi de kullanmaya devam ediyorum. Sanırım siz sadece oyun ve sosyal medya olarak düşünüyorsunuz, bilmediğiniz farklı özellikler ve güvenlik ile ilgili kimsenin kıramadığı bir sistem var, ben şahsen bu özellikleri nedeniyle kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Burada Windows Phone ölü , milleti yanlış yönlendirmeyin dediğimde çatıyorlardı bana

Nerede bu e-militarist , zulu123, Biyturs on Sr falan merak ediyorum. Android' e mi geçtiler , IOS'a mı bari onu söyleseler

Alıntıları Göster
    e-militarist
    ASKERDEYDİ EN son teskere almadıysa

640xl hala güncelleme gelmeye devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

Bu mesaj silindi.
    50 liraya 15 yıllık Nokia 3310 vermiyorlar. Telefoncu kendini uyanık sanıyor galiba.

• 
Sayfa: önceki 17251726172717281729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.