Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan görmeyince beklemesi kolay oluyormuş. Hadi bakalım az kalmış. Ben de eski 920'ye yükleyeceğim bakalım.
  • İnşallah gerçek görseller değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

İnşallah gerçek görseller değildir

+1

Konsept tasarımlar bile daha şık duruyor.

• Metro o kadar önemli değil şuanki halide idare eder ama diğer yerlere yine siyah beyaz

• Böyle daha güzel bence. Saydam ve transparan olması daha şık duruyor.Büyük ihtimalle böyle gelecektir. 21 ocakta her şey belli olacak az kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah yada beyaz seçeneği yeterli görmüyorsunuz ama. android yıllardır siyah ve ios yıllardır beyaz.

mesela ayarlar menüsüne bakınca android siyah ios beyaz.

iddalı görseller değil. bence arayüzde biraz daha kullanılabilirlik olsa yeter zaten. Asıl istediğim mesela ayarlarda windows yada ios da ki gibi izinlerin düzenlenmesi. hangi uygulama kamerayı kullanabilecek gibi.

bu arada inşallah böyle olmaz. live tile lar arasında ki boşuklar yine çok kalın. ya hiç olmalılar ya da çok ince olmalılar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 17 Ocak 2015; 10:28:25 >
  • Bence çok amatör olmuş. İnşallah sürpriz yaparlar da böyle bir şey ile karşılaşmayız.

• selam arkadaşlar yazılarınızı ikin gündür anca okudum valla bende wm10 sabırsızlıkla bekliyorum çok acayip olmuş
    hasta oldum valla wm10 'a bayıldım desem yeridir arkadaşlar
  • hocam sağdaki uygulama listesi hakkında bilgi var mı?
  • quote:

hocam sağdaki uygulama listesi hakkında bilgi var mı?

Hayır şuanda oraya ait bir görüntü yok. Ancak şuanda bildiğiniz gibi karolara görsel atadığınızda ana ekrana aşağı yukarı yaptığınızda görselde karolar ile birlikte hareket ediyor.

Büyük olasılık ile burada öyle olacak gibi. Ekranı sola kaydırdığınızda görselin devamı gözükecek bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Hayır şuanda oraya ait bir görüntü yok. Ancak şuanda bildiğiniz gibi karolara görsel atadığınızda ana ekrana aşağı yukarı yaptığınızda görselde karolar ile birlikte hareket ediyor.

Büyük olasılık ile burada öyle olacak gibi. Ekranı sola kaydırdığınızda görselin devamı gözükecek bence.

bencede metro arayüzü sağa sola kaydırılacak metro arayüzü sayfa sayfa olacak gibime geliyor o zaman uygulama listesine gerek bile kalmaz düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

bencede metro arayüzü sağa sola kaydırılacak metro arayüzü sayfa sayfa olacak gibime geliyor o zaman uygulama listesine gerek bile kalmaz düşünüyorum

Telefon metro arayüzü aşağı yukarı ve uygulama listesinden ibaret. Bu değişmeyecektir.

Örneğin tablet ekranı yatay kullanım olduğu için sağ sol karolar aşağı kaydırdığınızda ise tüm uygulamalar gelir. Bu özellik telefonda dikey kullanıma uyarlandığı için sizin dediğiniz modern arayüz için imkansız durumda.

• quote:

Görsellerin Windows Mobile 10'a ait olabileceği belirtiliyor.

yapma be hocam, bunlar olmasın bu kadar basit olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

Basit diyoruz ancak Microsoft'un zaten amacı basitlik değil miydi? Windows Phone da basitlik hedeflenmemiş miydi?

• Bune ya boyle cikmasin degisirim telefonu suanki hali bile daha iyi kobsept tasarimlar on numaraydi bunlar ileri gitcegine geriye gidiyorlar biri saka oldugunu solesin bunun 10 yasindaki coccukmu yapiyor bu tasarimlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Ocak 2015; 12:20:45 >

• quote:

quote:

quote:

Basit diyoruz ancak Microsoft'un zaten amacı basitlik değil miydi? Windows Phone da basitlik hedeflenmemiş miydi?

basitlik derken gorselliği kastetmiştim hocam,ne biliim hani mevcut sistemden gorsel olarak olarak cok daha farklı cok daha guzel bişeyler geleceği beklentisi oluşunca bende,yoksa sistemin suanki halinden elbet memnunum ama bu o iddialı wm10 degil de wp8.1e gdr 2 gelmiş gibi,hani radikal değişiklikler goremedim onu kastettim.. amaann neyse ne,benim için mobilde vazgeçilmez sey windows

• quote:

quote:

quote:

quote:

basitlik derken gorselliği kastetmiştim hocam,ne biliim hani mevcut sistemden gorsel olarak olarak cok daha farklı cok daha guzel bişeyler geleceği beklentisi oluşunca bende,yoksa sistemin suanki halinden elbet memnunum ama bu o iddialı wm10 degil de wp8.1e gdr 2 gelmiş gibi,hani radikal değişiklikler goremedim onu kastettim.. amaann neyse ne,benim için mobilde vazgeçilmez sey windows

Evet görsel olarak insan daha fazlasını istiyor ancak bu görseller daha ilk hallerinden.

Mobil betada bilgisayar gibi güncellenecek sürekli özellikler gelip gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Bune ya boyle cikmasin degisirim telefonu suanki hali bile daha iyi kobsept tasarimlar on numaraydi bunlar ileri gitcegine geriye gidiyorlar biri saka oldugunu solesin bunun 10 yasindaki coccukmu yapiyor bu tasarimlari

Bu arada bu resimler WP1 olmasin yanlislikla yanina gelmis olabilir o sayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Ocak 2015; 12:47:52 >

• quote:

Opak ve yarı saydam olan karolar kullanıcının seçeneğine göre ayarlanacak.

Ayarlar bölümü "ekran,ağ..." gibi gruplar halinde listelenecek.

Yarı saydamın biraz gideri var da yine de çok kötü görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Opak ve yarı saydam olan karolar kullanıcının seçeneğine göre ayarlanacak.

Ayarlar bölümü "ekran,ağ..." gibi gruplar halinde listelenecek.

Yarı saydamın biraz gideri var da yine de çok kötü görünüyor

Hocam sistem bu olursa 925 in minicik ekranında nasıl durur bir düşünün.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.