Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.796
Cevap
114
Favori
894.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bize bu kadar kötü gözükmesinin nedeni, kutucukların rengi ve arka planın kötü olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Opak ve yarı saydam olan karolar kullanıcının seçeneğine göre ayarlanacak.

Ayarlar bölümü "ekran,ağ..." gibi gruplar halinde listelenecek.

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu

Yarı saydamın biraz gideri var da yine de çok kötü görünüyor

Hocam sistem bu olursa 925 in minicik ekranında nasıl durur bir düşünün.

Şu görseli telefonunuza kaydedip açarsanız az çok fikir verebilir nasıl olacağına dair.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Opak ve yarı saydam olan karolar kullanıcının seçeneğine göre ayarlanacak.

Ayarlar bölümü "ekran,ağ..." gibi gruplar halinde listelenecek.

Yarı saydamın biraz gideri var da yine de çok kötü görünüyor

Hocam sistem bu olursa 925 in minicik ekranında nasıl durur bir düşünün.

Şu görseli telefonunuza kaydedip açarsanız az çok fikir verebilir nasıl olacağına dair.

Güzel durduğu söylenemez.

Yakından baktım da Microsoft böyle kalitesiz iş yapmaz. Büyük ihtimalle sahte görüntü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arayüzde ciddi değişikliklere gidileceği söyleniyordu bu olamaz bence de
  • Basit ve kullanışlı olması daha önemli tabi ama önceki sayfalarda paylaşılan konsept tasarımlar daha güzeldi bence bu resimlerden umarım gerçek değildir.
  • selam arkadaşlar gördüğüm kadaıyla windows mobile 10 konseptine ait resimlere ait şahsen çok iyi bir sisteme benziyor işimizi kolaylaştıracak arkadaşlar tamam basit olabilir ama güzel birşeye benziyor inşallah hayal kırıklığı yaşamayız arkadaşlar
  • Konseptlerle aynı sadece kutuların renkleri yazıların çin olması ve arka plan daki resimin hoş olmamasından benzemiyor sanıyoruz ayrıca fotoda hiç.büyük karı yok konsept resimlerin çoğu büyük karoluydu.bence olmuş kutuların arası açılmış telefona renk gelicek sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hiç sorma 1zeus1 kardeşim güzel olacak bence bide bu program, files ve diğer kategoriler mesela güzel olmuş arada bakıyorum youtube dan windows mobil 10 diye gerçekten yapmışlar adamlar renk gelecek telefonlara
  • Daha sade bir sistemin gelmesi bence oldukça normal , ilk çıkan lumialara dahil güncelleme geleceğini düşünürsek Microsoft hiçbir telefonunun cpu,gpunun zorlanmasını ,cihazının çöpe gitmesini istemez.Apple ile kıyaslamayın , iphone 4s e bile güncelleme verdi ya adamlar diyenler olacak ama cihazın hali ortada .Bu durumu yaşamamak için Microsoft görsellikten ödün veriyor bence ve haklıda.Lumia 1020 cihazım var çift çekirdek olan bu cihazın windows 10 da kasılmasını zorlanmasını istemem.Daha iyi bir işletim sistemi istiyorsak androidtir iostur mantığıyla düşünmemeliyiz.Windows 10 bilgisayarda da telefonda da sade olacak bu oldukça mantıklı ve takdir edilesi.
  • Görselleri sızdıran eleman saat 1 i bekleyin size sürprizim var gibi bir şeyler yazmış. Ulan bunlar yüzünden çince öğrenecez bu gidişle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 17 Ocak 2015; 15:00:25 >
  • quote:

Görselleri sızdıran eleman saat 1 i bekleyin size sürprizim var gibi bir şeyler yazmış. Ulan bunlar yüzünden çince öğrenecez bu gidişle

sende olmasan hocam.

• Uygulamayı indirmeye çalıştığımda iznim olmadığı uyarısını alıyorum. Siz indirebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Uygulamayı indirmeye çalıştığımda iznim olmadığı uyarısını alıyorum. Siz indirebildiniz mi?

Şuanda indirmeniz mümkün değil 21 Ocak günü açılması bekleniyor uygulamaların.

• hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Beklicez şurda 4 gün kaldı.

• 8.1 içinde böyle dendi o yüzden bişey beklemeyin. android uygulamalarını çalıştırırsa o zaman birşeyler olabilir. 8den 8.1e geçerken arayüz ve 2-3 özellik dışında birşey gelmemişti, bunda da öyle olacak. görün bakın ilk çıktığında lumia920 aldım 2 sene kullandım, ben de savundum, ben de inanırdım bi ara platform gelişecek en azından androidle rekabet edecek diye ama yok. gözünüzde büyütmeyin, 2-3 arayüz değişikliği ve zaten ilk çıktığında olması gereken birkaç özellik ekleyecekler o kadar.
  • Ben zaten bu tarz olacağını düşünüyorum tabi fotoğraftaki sahte olabilir ama çok farklı beklemeyin bence bu tarz olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

8.1 içinde böyle dendi o yüzden bişey beklemeyin. android uygulamalarını çalıştırırsa o zaman birşeyler olabilir. 8den 8.1e geçerken arayüz ve 2-3 özellik dışında birşey gelmemişti, bunda da öyle olacak. görün bakın ilk çıktığında lumia920 aldım 2 sene kullandım, ben de savundum, ben de inanırdım bi ara platform gelişecek en azından androidle rekabet edecek diye ama yok. gözünüzde büyütmeyin, 2-3 arayüz değişikliği ve zaten ilk çıktığında olması gereken birkaç özellik ekleyecekler o kadar.

Koskoca yazilim firmasi iki tane ozellik degistirip alin kullanin diyorlar uatune tasarim yoksunu bi goruntu paylasiliyor bildirim cubugu sefaf felan olabilir ne bileyim bisiler yapmadan ayni bildirim cubugunu onumuze koyarlarsa bisi demiyorum artik tasarim bi kenara web browserda dh de dolasiyorum cihaz yaniyor resmen ben hayatimda boyle internette forum sitesinde isinan bisi gormedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 17 Ocak 2015; 15:26:30 >

•  Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRML

Uygulamayı indirmeye çalıştığımda iznim olmadığı uyarısını alıyorum. Siz indirebildiniz mi?

Şuanda indirmeniz mümkün değil 21 Ocak günü açılması bekleniyor uygulamaların.

Bu görsellerin gerçek olduğuna ihtimal veriyor musunuz?
  • Samsung Omnia İ900 ve Toshiba G500 kullandığım zamanları hatırlattınız bana :D
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.