Şimdi Ara

Windows 10 Netio.Sys Hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkdaşlar bu hatayı alıyorum. windows güncel, sürücüler güncel, ekran kartı güncel, bios güncel ancak bu hatayı alıyorum. Kodi programını açınca pc direk kapanıyor bu hatayı veriyor bazen hiç ummadık anda kapanıyor bu şekilde

cözümü bilen var mı? araştırdım bulduklarımı denedim yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 11 Ağustos 2017; 1:35:14 >

• Dump dosyalarını alabilir miyiz? C:\Windows\Minidump klasörünü yollayın.
  • Sorun büyük ihtimalle yazılım kaynaklı. Hiç BETA sürümünde bir Driver kurdunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Çözüm: İşlemcide veya başka bir parçada overclock varsa fabrika ayarlarına dönün, memtest ve HDTune programlarıyla tarama yapın, BIOS güncellemesi yapın ve ekran kartının en son beta olmayan WHQL sertifikalı test edilmiş sürümünü yükleyin.

Bilgisayarınızda bunları yaptıktan sonra genel bakım olarak AdwCleaner Malwarebytes ve CCleaner kullanmanı da öneririm. İyi günler.

• Ağ giriş çıkış alt sistemi diye bilinen bir sürücü hata vermiş. Ağ kartı sürücülerinizi silip tekrar yükler misiniz? Veya virüs de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

Dump dosyalarını alabilir miyiz? C:\Windows\Minidump klasörünü yollayın.

buyur hocam,

Dump Dosya

asus notebook kullanıyorum. Kodi Media programını tam kullanacakken bu hatayı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 11 Ağustos 2017; 16:14:15 >
  • TakemasterTR T kullanıcısına yanıt
    hayır hocam,

her şey güncel ve beta olan bir şey. yok bu hatayı özellikle kodi programını kullanırken alıyorum. tam bir diziye tıklıcam açılcak hemen bilgisayar kapanıyor. windows u aradım dedi ki windows 10 home kullanıyorsunuz server'a bağlandığınız için bu hatayı alıyorsunuz en az pro kullanmanız lazım dedi. anlamadım bi ilgisi var mı yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Windows 11 yüklerken uyarı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarın da zone alarm vs kurulu mu ?
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    hayır, ne kurdum ne kaldırdım hiç duymadım bile.

dump dosyasını yükledim zaten.
  • DetectiveFusco kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir antivirüs programı kullanıyor musun ?
    avast vardı kaldırdım yine sorun devam etti. suan virüs programı yok
    Program ekle kaldırdan kurulu olan programların ss'ni atar mısın sana zahmet.
    Hepsi gözükecek şekilde. + Bu hatayı ne zaman almaya başladın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 11 Ağustos 2017; 19:39:56 >
    Hocam çok program var hepsi zaman alır ancak hepsini inceledim gereksiz hiçbir program yoktu hiç kullanmadıgım programları silmiştim ancak yine sorun devam ediyor. dump dosyasında sanırım hatanın sebebi yazıyor.
    SS almak zor bişi değil yaz dememiştim. O zaman şöyle sorayım sana iobit tarzı programlar var mı ?
    Ve ne zaman almaya başladın bu hatayı ?

Sistem geri yüklemeyi denemediysen onu dene derim. Eğer yakın zamanda yapmaya başladıysa. Ama sana tavsiyem temiz bir format atman olucak.

Sanırım Windows 8 kullanıyorsun kurabiliyorsan 10'a geç derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 11 Ağustos 2017; 19:54:2 >
    müsait zamanda alırım ss yi.. en az 6 kere ss almam gerekecek. hatayı çok uzun bir süre önce aldım ama beni çok rahatsız eden bir şey değil sadece hiç ummadıgım anda karşıma çıkıyor örneğin kodi media center programını kullanırken bir anda restart yapıyor bu hatayı veriyor. Windows 10 64 bit Home sürüm kullanıyorum güncellemeler tam, bios güncel, ekran kartı - vs bütün driver lar güncel. CCleaner ile bütün hataları düzelttim yine olmadı. sistem geri yükleme yapamam çünkü hatanın ne zamn ortaya çıktıgı belli değil. en son çare format atacağım.
    Anakartın nedir ? ben baktım game first diye bir yazılımda neden olabiliyormuş asus'un yazılımı.
    asus notebook var. asus gl752vl.. oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkarmadı evet game first diye bir uygulama var ancak oyunlarda hiçbir sıkıntı oyundan atma kapanma olmadı. bazen youtube da video izlerken bile bu hatayı verip kapanıyor.
    Dediğim gibi game first yazılımıda neden olabiliyormuş.

Random aralıklarla alıyorsun mavi hatayı.

Ya böyle kullanacaksın yada bazı şeylerden vazgeçeceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.