Arkadaşlar merhaba,2 aydır bilgisayarımda olan bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bilgisayarımda ki bazı oyunlar donuyor . Bazılarında ekran donuyor ses devam ediyor, bazılarında ise ses ve görüntü aynı anda donuyor. Sorunum Windows 10 un sorunudur. Bilgisayarımda ki tüm parçaları kontrol ettim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım Sorun çıkaran oyunlar Apex legends Witcher 3 Witcher 2 Witcher 1 Call of duty ghost Call of duty advanced warfare Pubg lite Far cry 5 Sorun çıkartmayan oyunlar Cs go Valorant Cs 1.6 Euro truck Among us Sistemim rx570 gaming x 4gb 8 gb 1600 mhz ram 4+4 240 gb sandisk ssd 500 gb samsung hdd xenon x3440 3.8 ghz 70 dereceyi geçmiyor 500 w psu denediğim yöntemler. Eski driver ve yeni driverleri yüklemek. Ssd almak . Bilgisayarımda ki tüm parçaları kontrol etmek. Virüs taraması yapmak. Format atmak. Aklıma gelenler bunlar, eğer bana tavsiyeler verirseniz size çok minnettar kalırım. |
WİNDOWS 10 OYUN DONMA SORUNU
-
-
İşlemciye yanlış overclock yapılmış stabil değil. Benim fikrim bu yönde.
-
Aida 64 veya benzeri progrlamla en az 6 saatlik işlemci işkence testi yapar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgisayarınızın anakartının ses sürücüsü sorunlu olabilir benimde başıma benzer donma sorunu gelmişti ya ses gidiyordu ya da oyun donuyordu servise gönderdim anakartı sürücü değişti düzelmişti baktırmanızı tavsiye ederim bi anakart üzerinde sürücüye
-
Oc siz bir şekilde de denedim fakat olmadı.
-
usb ses kartı kullanıyorum ve 1 yıl boyunca hiç bir sorunla karşılaşmadım son 2 aydır böyle.
Anakartımın jack girişleri çalışmıyor
-
6 saatlik bench zararlı değil mi
-
Oc siz bir şekilde de denedim fakat olmadı.
-
şimdi 20h2 yerine 1904 sürümünü yüklüyorum.Eğer olursa size kesinlikle haber veririm çünkü bu sorunu bir çok kullanıcı yaşıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asimseref1Oc siz bir şekilde de denedim fakat olmadı.
OCsiz de donma yapar zaten o işlemci ekran kartına darboğaz yapar. Düzgün bir voltajla overclock yapman gerek. Stres testi yapa yapa bulacaksın değerini.
-
Bios ayarım çok değişik ve voltajı max 0.303 oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asimseref1
Bios ayarım çok değişik ve voltajı max 0.303 oluyorVoltaj yeri olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Ryzen -- 21 Nisan 2021; 14:26:17 >
Benzer içerikler
- antimalware service executable kapatma
- bu klasörde değişiklik yapabilmeniz için administrators size izin vermelidir
- scanning and repairing drive ne demek
- microsoft yazılım koruması platformu hizmeti
- bios modu eski ne demek
- autocad sistem gereksinimleri
- windows 11 şifre kaldırma
- windows 10 22h2
- mavi ekran hatası
- bilgisayar özelliklerine bakma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X