Şimdi Ara

windows 10 ping uçma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geçen ay pc ye ücretsiz win 10 yükseltmesini kurdum
    makine zaten hızlıydı iyice hizlandı lakin online oyunlarda pingim ikiye katlandı
    örn :
    1 ; battlefield hardline OZ serverinde 48 den 1 puan yukari cikmayan ping im 110 oldu

2 ;rainbow six siege genel olarak net 100 ping ile oynadiğım o da 180 i buldu

3 gta 5 online de buglar tavan yaptı

4 hatta yerel( sunucuları turkiyede olan ) multi oyunlarda bile gecikmeli oynamaya başladım

ve bu değerler artıp cıkmiyordu stabil olarak kalıyordu sabit hep aynı

not : akk dolmamıştı ayın 3 ü falan dı
    2-3 saat takıldım öyle dayanamadim hemen geri düşürdüm win 7 ye düzeldi pingim

sorum şu
    bu sıkıntı sadece bende mi
    deyil herkez de ise
    hangi uygulama pingimi zıplatiyor / bu uygulamayi silebilirmiyiz veya kapatabilirmiyiz
    çünkü bu market zımbırtısı ile gelen haber spor hava durumu cart curt arka planda interneti yiyor o malum
    yardımlarınızı bekliyorum

not 2 su an win 7 kullaniyorum

not 3 bu ay sonuna kadar win 10 yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silebilirsiniz.Ama biraz zor.Çok zahmetli.İzin ayarı yapmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Silebilirsiniz.Ama biraz zor.Çok zahmetli.İzin ayarı yapmanız gerek.

marketi silebiliyormuyuz ??

• TruvaTR kullanıcısına yanıt
    Zahmetli de olsa silebiliyoruz.Bende mağaza mağaza yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Zahmetli de olsa silebiliyoruz.Bende mağaza mağaza yok.

aksam eve gidince tekrar deneyecem win 10 u ping olayi baya canimi sıkıyor

• Ben windows ve linux kullandim..Windowslar icin de en stabili 7 ultimate x64. linux olarakta linux mint cinnemon u kullaniyorum.Haxball oynuyordum windows 7 de ve pingim 100-150 arasiydi.Arada bir 90 a dusuyordu.Simdi linux mintte Ping 50.Tabi linux pek oyunlar icin onerilmiyor.Gunluk kullanim icin oneriliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Ben windows ve linux kullandim..Windowslar icin de en stabili 7 ultimate x64. linux olarakta linux mint cinnemon u kullaniyorum.Haxball oynuyordum windows 7 de ve pingim 100-150 arasiydi.Arada bir 90 a dusuyordu.Simdi linux mintte Ping 50.Tabi linux pek oyunlar icin onerilmiyor.Gunluk kullanim icin oneriliyor :)

hangi oyunda ve bu linux kullanmak zormu yani kursam sistemi kac gunde alışırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruvaTR

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Ben windows ve linux kullandim..Windowslar icin de en stabili 7 ultimate x64. linux olarakta linux mint cinnemon u kullaniyorum.Haxball oynuyordum windows 7 de ve pingim 100-150 arasiydi.Arada bir 90 a dusuyordu.Simdi linux mintte Ping 50.Tabi linux pek oyunlar icin onerilmiyor.Gunluk kullanim icin oneriliyor :)

hangi oyunda ve bu linux kullanmak zormu yani kursam sistemi kac gunde alışırım

Hocam kurmasi 15 dk driver vs kendisi kurabiliyor.Ayarlardan denetleyebiliyorsun driverlari ver yükleyip yüklememek sana kalmiş.Güncelleme yöneticisi var ve o herşeyi güncelliyor.Antivirüs kullanmiyorsun zaten içinde çok küçük var ve bu da windows virüslerini siliyor.Ayrica windows virüsleri , linuxta işlevsiz hale dönüşüyor.Herşey tak çaliştir.Mause vs varsa driver vs aninda yüklüyor ve hemen çalişiyor.1 gününü almaz alişmak hocam.Oyun ise web tabanli haxball.Oyun kurmak için önerilmiyor ama steamin linux versiyonu olmasi gerekmekte :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.