Şimdi Ara

Windows 10, popüler işletim sistemi olmaya devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu atıp tutanlara win11'de ne sorun gördünüz diye sorsak; "sağ click menüsünde ekstra tıklamam gerekiyor, start tuşu ortaya gelmiş vs" gibi yorumlardan öteye geçmeyen boş muhabbetler çevrilir. w11 dandik diye dolananların %90'ının argümanı bu. geri kalan %10 gerçekten teknik olarak sorun yaşayanlar.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Windows 7'deki özgürlüğün zerresi halen 10'da yok hocam. Hiçbir kullanıcı bazlı ayar 10'da yok, Windows Update yönetimi gibi örneğin. Veya güncelleme almamış Windows 7'de telemetre olmaması gibi. MS tarihsel olarak Windows 8 ile sıvamaya başladı. Hintli çete 11 ile tüy dikerek misyonunu tamamlamak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2025; 18:14:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Yani kullanışlılık noktasında hak veririm. Ancak durumu trajik hale getirmeye gerek yok sanki :) Ben Kullandığım programlar gereği eski versiyonda kalsam da, başka bir cihazımda 11 kullanıyorum ve güzel olduğunu düşünüyorum. Özellikle hızlı olduğu için bile kullanmam için sebep diyebilirim.

• Windows 10 ile boşta 37 derecede çalışan dizüstü:
    Windows 11 ile boşta 58 derecede çalışıyor.

Gittiği yere kadar Windows 10.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balık baştan kokar, Windows 11 sorunlarıyla hatırlanacak gibi görünüyor. Windows 12 ye kadar 10 ile devam.

• Biz windows 10'dan devam 11 ile macera arayanlara bol şanslar.

• Donanımı iyi bir laptopta Windows 11 ses açma kapama çubuğunu kullanırken bile lag yapıp yeni ayarlanan sistem sesini yarım saniye geriden veriyor. Benden uzak dursun. Vista gibi hatırlanacak gibime geliyor ama hadi hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.