Şimdi Ara

Windows 10 Pro 35 Lira (GG içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FreeDOS bir bilgisayar alacağım da windows bakarken buldum. Ucuz geldi, sıcak fırsat olabileceğini düşündüm. Bu arada bunlardan almak bir sorun oluşturmuyor diye biliyorum.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/orjinal-windows-10-pro-key-sorunsuz-aninda-teslim-312052486

• Ne güzel iş valla kendi sattığın ürünü, çaktırmadan reklam yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Ne güzel iş valla kendi sattığın ürünü, çaktırmadan reklam yap.

Nerden biliyon hacı kendi malını reklam yaptığını? Ciddi soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Ben yabancı site linki ile konu açtım, ona bile kendi ürününün reklamını yapıyor diyenler oldu bu forumda

• kendi mali veya degil. bu sekilde MS gozunde kacak kullanici olursunuz. ha avantaji sudur; abuk sabuk bir crack dosyasini calistirmadiginiz icin iciniz rahatdir, ancak para verdim, MS bize bokmiir olmasin sonra. bir gun isletim sisteminiz lisanssiz uyarisi ile uyanabilirsiniz. sirketseniz amman diyim aklinizdan bile gecirmeyin. SAM icin geldiklerinde size kol gibi bir fatura cikartirlar, mecburen satin alirsiniz kullandiginiz kadar pro lisansi 150 dolardan .
  • ben 2 yıldır kullanıyorum, gg den almıştım. sıkıntı yok şu ana kadar.
  • Link çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim değil araştırma yaparken buldum ama patladı sanırım

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Hocam baksanıza direkt gumlemis bunu almamak lazım o halde

• Linkte bi şey yok. Kaldırdılar mı acaba

• Sıkıntı çıkmıyor çünkü bu lisansları kişiler üniversite öğrencileri adına ücretsiz ediniyorlar o sebeple de 10 liraya bile satsalar kar kardır :)
    biz ucuza bulduğumuza seviniyoruz onlar satabilmiş olmalarına...
    linsanslar orjinal, ilk kaydı kabul ettikten sonra hiçbir sıkıntı çıkmıyor...
  • Bu keyler neden ucuz sadece trye ozgu degil cogu internet sitelerinde lisans satiliyo 5dolara 8dolara. Neden millet 500tl ye kutulu windows aliyo aradaki farki ayikamadim.

Edit: ufak bi goz gezdirme sonucu ogrendim. Oem keyler retail pack e gore birkere kullanilabiliyor Microsoft direct support desteklemiyo . Retail versiyonu baska pclerdede kullanabiliyomusuz 5kere key degistirme hakkimiz varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 30 Ekim 2017; 10:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Bu keyler neden ucuz sadece trye ozgu degil cogu internet sitelerinde lisans satiliyo 5dolara 8dolara. Neden millet 500tl ye kutulu windows aliyo aradaki farki ayikamadim.

Edit: ufak bi goz gezdirme sonucu ogrendim. Oem keyler retail pack e gore birkere kullanilabiliyor Microsoft direct support desteklemiyo . Retail versiyonu baska pclerdede kullanabiliyomusuz 5kere key degistirme hakkimiz varmis.

Ustte @ekksl6 arkadas bahsetmis. okullar icin verilen MAK anahtarlari bunlar. ogrenciler okullarinin ilgili sayfalarindan ucretsiz edinip satiyorlar. normal bir lisans, ama MS tutup da arkadas sen bu lisansi anlasmamis haricinde dagitmissin, iptal ediyorum derse tum anahtarlar gecersiz olabilir. yapar mi ? zannetmem. ancak bu anahtar ile yasal lisansli olmazsiniz, sirket degilseniz de kimse gelip sizi kontrol etmez. tehnik olarak standart pro isletim sistemi olur, ne eksik ne fazlasi. anahtar kac kullanimliktir bilmiyorum ben de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 30 Ekim 2017; 11:10:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Konuyu açanın forumda 1 mesajı var, gittigidiyordaki paylaştığı linkteki satıcı yeni satışa başlamış daha 2 tane satış yapmış referansı yok gibi birşey. Satıcının ismi Mustafa, burada konuyu açan arkadaşın da ismi Mustafa. Şüphelenmek için yeterli sebepler. Ha kendi malının reklamını burada yapmak suç mu değil. Zaten bende ne güzel iş valla dedim suçlamadım.

• muticin M kullanıcısına yanıt
    Değilim diyorsanız değilsinizdir peki :D

• Fiyatlar zaten genellikle 30-50 tl arasında değişiyor. Ben 2 hafta önce n11 üzerinden Erasia (316 olumlu yorum olan) satıcıdan 29 liraya aldım. hatta suan 40 tl ye satıyor. öneririm
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Microsoft ise win10 zaten ucretsiz dagitimda mevcut demis. Yani herkes lisansiz win10 kullanabiliyo sadece ekran siyah ve altta bu urun lisanssizdir yazisi cikiyomus. Bi grup crackci arkadastada kucuk bi patch dosyasiyla bu logoyu millet sinir olmasin diye kaldirmislar. Ben lisanssiz win 7 kullaniyorum yillardir daha kapiyi calan eden olmadi.

• Üni öğrencilerine verilen farklı karıştırıyorsunuz. Bunlar retail lisans olarak geçiyor. Yargıtay kararı ile satışları yasal hale geldi.

• Microsoft bilerek göz yumması nedeniyle. Yoksa alternatif çoğalır. Bireysel iseniz boşa masraf etmeyiniz. Şirket iseniz mecbur gerçek lisans alacaksınız. Bunlar öğrenci keyi. Çalıştığım okula da verdiler. Tek kullanımlık kişisel key.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.