Şimdi Ara

Windows 10 Pro Build 10166 Uptade ile Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakındım ama göremedim diğer konularda buradan paylaşmak istedim.

10166 yapı şuan uptade de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 9 Temmuz 2015; 21:38:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

Iso dosyaları için.

http://microsoft-news.com/download-windows-10-build-10162-iso/
    :) bu devam eder bence 29 una kadar her gün veya bir kaç gün aralıklarla 10200 e kadar devam eder düşüncem
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    dostum bu bende çıkmıyor ne yapıysam yarım saattir uğraşıyorum gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramsesgrup

dostum bu bende çıkmıyor ne yapıysam yarım saattir uğraşıyorum gözükmüyor
    services(hizmetler) -> wuauserv restart edin (hizmeti yeniden başlatıp)

ctrl+alt+del tuşlarına basınca görev yöneticisi miydi bende ingilizce task manager oradan en sağdaki hizmetler tıklayın yukarda wuauserv dediğim yerin üzerine gelip sağ klik yapıp restart yapıp güncellemeleri tekrar kontrol edermisin?
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    yaptım dostum yeniden başlat dedim wuauserv daha da gözükmedi.. sanırım ülkelere göre değişiyor gelir elbet bir kaç saate
  • Yükleyenler hataya rastladınız mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rzah

Yükleyenler hataya rastladınız mı hiç?
    slm 10162 türkçe dil paketinede sahip olabilcekmiyiz saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertoglu28

slm 10162 türkçe dil paketinede sahip olabilcekmiyiz saygılar

Alıntıları Göster
    benim yükleme şu anda bitti daha bugün 10158 den 10159'a geçtiler 24 saatte ve 300 kadar hata düzeltmişler ve yine 6 saat bile geçmeden 62 geldi bence daha iyi çoğu uygulama güncellenmiş benim hoşuma gitti. Bu arada update ile yükleyince türkçe olarak geliyor. iso olarak indirmek isterseniz tr iso yoktur daha ingilizce olarak yükleyip dil ayarlarından tr dil indirebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107580772&p=1#107580772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanmestan -- 3 Temmuz 2015; 4:34:49 >

• Arkadaşlar bu Trustedİnstaller iznini nasıl alacağız
  • banada güncelleme gelmiş indirdim kurulumu yapıyorum şimdi ancak bir sorum olacak şu pencereyi koyduğunuz resimde ki gibi nasıl siyah yapıyoruz bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

banada güncelleme gelmiş indirdim kurulumu yapıyorum şimdi ancak bir sorum olacak şu pencereyi koyduğunuz resimde ki gibi nasıl siyah yapıyoruz bi türlü bulamadım
    realtek ses sürücüsünde sorun yaşıyorum. 5+1 çalışmıyor. ilk kurulumda normal haporlör olarak ses çıkıyor ama 5+1 yapınca ses mes yok. sürücü sıkıntılı diyor. çok sürücü denedim ama nafile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

realtek ses sürücüsünde sorun yaşıyorum. 5+1 çalışmıyor. ilk kurulumda normal haporlör olarak ses çıkıyor ama 5+1 yapınca ses mes yok. sürücü sıkıntılı diyor. çok sürücü denedim ama nafile.

Aynı problem bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buck Fuddy

quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

Aynı problem bende de var.

Alıntıları Göster
    Bu ne ya sırf bunlar için AKK bu ay daha erken bitecek. Normalde ayın 7'si gibi bitecekken böyle gidersek 5'inde bitecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bu ne ya sırf bunlar için AKK bu ay daha erken bitecek. Normalde ayın 7'si gibi bitecekken böyle gidersek 5'inde bitecek.

Alıntıları Göster
    Hocam sizin metro bölümü neden siyah? Öyle bir özellik mi var?
    Yoksa temalar bölümündeki renklerden mi ayarladınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Hocam sizin metro bölümü neden siyah? Öyle bir özellik mi var?
    Yoksa temalar bölümündeki renklerden mi ayarladınız?

Alıntıları Göster
    ilk sürümde skystar tv kartı sürücüsünde problem vardı sonraki sürümlerde bu sorun giderilmişti. 10162 de aynı sorun gene gün yüzüne çıktı. İlerleme mi var gerileme mi anlamadım.
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    @ramsesgrup Arkadaşımız o siyah temayı paylaşmıştı yine bu topikte ama bulamadım.kendisi yardımcı olacaktır.
  • Arkadaşlar 10162 ye güncelledikten sonra pc açılıyo fakat öylece donup kalıyo bu sorunu nasıl giderebilirim?

• Arkadaşlar sizce kullanım için uygun mu? Denemek.istiyorum da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.