Şimdi Ara

Windows 10 Pro/Enterprise Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ESD/ISO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metoş123 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 Pro Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ISO (32-Bit)

İndir: 14393.0.160715-1616.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X86FRE_TR-TR.ISO

Windows 10 Pro Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ISO (64-Bit)

İndir: 14393.0.160715-1616.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_TR-TR.ISO

Windows 10 Pro Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ESD (64-Bit)

İndir: 14393.0.160715-1616.RS1_RELEASE_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_TR-TR.esd

Windows 10 Enterprise Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ESD (64-Bit)

İndir: 14393.0.160715-1616.RS1_RELEASE_CLIENTENTERPRISE_OEMRET_X64FRE_TR-TR.esd

Ayrıca bakınız: Windows 10 .ESD Dosyasından .ISO Dosyası Oluşturma (Birçok .ESD Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 1 Ağustos 2016; 19:00:43 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    selam hocam bu final sürüm mü ayrıca ben pro sürüm kullanıyorum esd olan ile iso farkı nedir
  • Evet Final sürüm yani RTM. ESD dosyasını indirip ISO formatına dönüştürmelisiniz.
  • Bunlar insider değil değil mi? Normal sürüm mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal sürüm. Yükledikten sonra Insider'ı açarsanız Insider olur.

Edit: Son söylentilere göre bu sürümünde RTM-Escrow olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Temmuz 2016; 23:40:49 >
  • Crack içindemi ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    İçinde cr*ck yok bu sitede paylaşmak yasak. Sınırsız olarak nasıl Windows 10'a sahip olabileceğini diğer konuda yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Temmuz 2016; 23:52:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hangi konu ?
  • şuan buradan yeni bir windows indiriyorum bu sürümle yeniden kurulum yapmayı düşünüyorum ileride lisans sorunu olmaması için tam olarak ne yapmam gerekiyor ?
  • İnmiyor, Bant genişliği kotası doldu uyarısı veriyor ?
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Bu sürümü indirme bu sürüm test sürümüdür hatalar içerebilir. Test amaçlı indirip kullanabilirsin.

Buradan en son yayınlanan kararlı sürümü indir.https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Windows 7 Ultimate'ı de bu sayfada anlattığım şekilde indirebilirsin.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112095561

Legacy olarak Windows 7 Ultimate kur ve Daz Loader ile etkinleştir. Şimdi Windows 10'a yükselt. Hayırlı olsun Orijinal Windows 10 sahibi oldun. Şimdi istersen sıfırdan temiz kurulum yaparak ister UEFI istersen yine Legacy olarak kurulum yapabilirsin. Kurulum yaparken ürün anahtarı isteyecek ürün anahtarım yok diyerek o bölümü geçeceksin. Kurulum bittiğinde internete ilk bağlanışında otomatik olarak etkinleşir.

Not: Bu yöntem 29 temmuz 2016 tarihine kadar geçerlidir.

Hocam esd dosyasını indirdim iso dosyasınada çevirdim.Yükleme işini nasıl yapabilirim.Şuan halihazırda windows 10 kullanıyorum rufus la flasa yazdırıp sıfırdan kurulum yapmak istemiyorum.Tekrar tekrar driver program v.s. ayarlamaktan cok sıkıldım onun için mevcut durum korunarak yükseltme şeklinde yükleme işlemini gerçekleştirebilirmiyim.Ayrıca bu linkteki sorunu bende yaşıyorum belki bu yolla aşmış olurum.
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Rufus ile flash belleğe yazdır. Sonra flash belleğin içine gir ve setup.exe dosyasını çalıştır. Yükseltme şeklinde yükler biraz uzun sürebilir. İstersen tekrar geri eski versiyona dönebilirsin.
  • sağol dostum.
    Hocam temiz kurulumla yüklenmiş w10 a bu sürümü update ile almak mı sağlıklıdır tekrar temiz kurulum yapmak mı? Sanırım windows 10 un son sürümü yeni güncelleme gelmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet Final sürüm yani RTM. ESD dosyasını indirip ISO formatına dönüştürmelisiniz.

Windows 10 Pro/Enterprise Sürüm 1607 Build 14393.0 RTM Türkçe ESD/ISO

İyide neden burda rtm değil diyor kafayı yicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu sürümü indirme bu sürüm test sürümüdür hatalar içerebilir. Test amaçlı indirip kullanabilirsin.

Merhaba Hocam, konuların sayesinde Windows 7'den yükseltme ve devamında sıfırdan kurulum ile Windows 10'u etkinleştirdim. Yüklediğim Windows 10 bu linke verdiğin Windows 10'un sürümü. Test amaçlı demişsin, şuana kadar bir hata ile karşılaştın mı ? Alt versiyonlardaki kararlı sürümü mü yüklememi tavsiye edersin ?
  • @Yabancı Karakter, Temiz kurulum yapmak daha sağlıklı oluyor. Yeni sürüm gelecek bu son sürüm olmayabilir.

@raver, ilk yayınlandığında RTM olduğunu söylendi. Sonradan değişti.

@haldigo, bir kaç hata ile karşılaştım çoğu microsoft edge tarayıcısındaydı. 1511.2 sürümünü yüklemen daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Temmuz 2016; 11:06:42 >
  • 14393.0 yapısının RTM olduğu kesinleşti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.