Şimdi Ara

Windows 10 pro Key nerden alınır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vallahi ben olsam sıfırdan windows kurardım ama yapmak istediğin şekilde yapacağım dersen olması lazım. Neden olmasın mantıken olmalı ama hiç denemedim eğer windowsundaki dosyaları kaybetmek istemiyorsan bu yüzden key aktif etmek istiyorsan dediğin gibi yap sıkıntı çıkacağını sanmıyorum internet istiyor keyi aktif ederken microsofta soruyor uygunsa key etkinleştiriliyor.

Crack 'li windowsu devre dışı bırakmanın yolu vardır belli programlar var devredışı bırak diyorsun bırakıyor.
  • Önerin için teşekkür ederim Fredos almıştım bilgisayarı bilgisayarcıya windows yüklettim crackli. Şimdi windows dosyasına giridğimde KMS R@1n gibi iki tane dosya var yani bilgisayarcı kms ile yüklemiş bunu nasıl silerim program var demişsin nasıl yaparım sonunda oem key i de girersem temiz windows olur mu? Yardımcı olursan çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an güncelmi .key nerden alınır ..pttavm 13 lira yazıyor ordan alayımmı

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı hakkında bir fikrim yokta;

ben 8 liraya almıştım 2 keyi Artık nereden arakladılar bilemiyorum, 1 yıldır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Hocam satıcı hakkında bir fikrim yokta;

ben 8 liraya almıştım 2 keyi Artık nereden arakladılar bilemiyorum, 1 yıldır kullanıyorum.
    Konuda okuduğum kadarıyla bu key tek makinada felan kullanılabiliyormuş ..yani şöyle uzun yıllar kullanabileceğimiz bi aktivasyon değil sanırım .kırmaya devam .uğraşılmaz.

Tek makine anakarta bağlanıyor oem keyler, bence değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborned

Tek makine anakarta bağlanıyor oem keyler, bence değer.
    Anakartım iyi 10 yıl gider bana .alırız ozaman ..nerden alınır ..pttavm den alayımmı

Ben n11den almıştım, adam ne kadar güvenilirdir bilemem pttavmden hiç alışveriş yapmadım valla.
  • BUYURUN BURADA 9,70 TL ÜSTELİK TAMAMEN GÜVENLİ

• BUYUE BURDA 9,70 TL VE TAMAMEN GÜVENLİ

• Arkadaşlar uygun fiyata güncel bit site var mı? Çoğu sitede kalmamış

• Key link atacak var mi güvenilir 20 lirayi gecmeyen.

• Arkadaşlar gittigidiyor üzerinden key satışı yapıyorum.Hem OEM hem de Retail Key mevcut. Buraya mağaza veya ürün linki atmıcam eğer ürün anahtarı isteyen olursa pm den bana ulaşabilirsiniz. Forum üyelerine özel indirim ise bir DH ölücüsü olarak görevlerimizden bir tanesi :)
  • Hocam uğraşma yama yapmakla eski sürümlerde de çok oluyordu bu windows bir şekilde fark edip devre dışı bırakıyor kafan rahat olsun istiyorsan ya orjinal alıcan yada eski sürüm devam edicen.
  • Bana da Windows 10 home OEM key lazım. Varsa güvenilir satın alabilirim.
  • Win 10 key aranıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.