Şimdi Ara

Windows 10 pro Key nerden alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Bir arkadaş link atmış. Bir de ben atayım.
    Sipariş verdikten kısa bir süre sonra e-posta'nıza pdf olarak lisans anahtarını yolluyor(Birkaç saat içinde). Vatan'da daha önce bir işlem gerçekleştirmedim. Siz bunu kendinizde çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Sadece size gereken 8GB'lık bir usb bellek. Technopat'ın usb Windows iso'sunu yazma ve kurmak için rehberleri var.
    Buradan Win10 x64 sürümünü iso olarak indirip. Rufus programıyla usb yazacaksınız.

@Mr. Hopeless
    Hocam OEM lisansı bunlar. Tek anakart ile istediğiniz kadar kullanabilirsiniz bildiğim kadarı ile.

Çok sağolun hocam. Çok yardımcı oldunuz o bilgilendirici video izledim yalnız onları indirebileceğim bir bilgisayarım yok şuan. Key alıp bilgisayarcıma verirsem o halledebilir diye düşünüyorum. Ve bunu Microsoft Office programlarını da alarak 11 Euro almaya gerek var mı? Word, PowerPoint kullanıyorum. Başka yerden temin edebilir miyim?

Amazon'da ininal geçerli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 20 Ocak 2018; 11:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon da OEM key satıldığını yeni öğrendim.4 avroya beleş resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TekilBey kullanıcısına yanıt
    Key'i Windows kurulumundan sonra kendiniz girip aktive edersiniz. Dediğim gibi usb belleğiniz varsa internet kafede bile halledersiniz. Ardından evinizde bilgisayarınıza kurulumunu yaparsınız. Bu sayede öğrenmiş olursunuz. Kolay birşey zaten hocam. Ya da bilgisayarcıya kurdurursunuz ama para vs isteyebilir. Bu arada attığım link Microsof resmi linki 24 saat geçerliliği var. Office için ben en ucuz 15€ gördüm amazon'da. Ücretsiz olan office alternatfileri de var. En yaygını LibreOffice kelime işlemci ve sunum için işinizi görecektir. İnanal kullanmadığım için bilmiyorum. Ama internette baktığım kadarıyla geçerli.
  • quote:

Key'i Windows kurulumundan sonra kendiniz girip aktive edersiniz. Dediğim gibi usb belleğiniz varsa internet kafede bile halledersiniz. Ardından evinizde bilgisayarınıza kurulumunu yaparsınız. Bu sayede öğrenmiş olursunuz. Kolay birşey zaten hocam. Ya da bilgisayarcıya kurdurursunuz ama para vs isteyebilir. Bu arada attığım link Microsof resmi linki 24 saat geçerliliği var. Office için ben en ucuz 15€ gördüm amazon'da. Ücretsiz olan office alternatfileri de var. En yaygını LibreOffice kelime işlemci ve sunum için işinizi görecektir. İnanal kullanmadığım için bilmiyorum. Ama internette baktığım kadarıyla geçerli.

Çok sağolun hocam

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Mevcut kurulu windowsda geçerli olmuyor mu bu keyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Explosions in the Sky

Mevcut kurulu windowsda geçerli olmuyor mu bu keyler?
    Olmuyor. Temiz bir windows kurarken başlangıçta girmen gerekiyor.
  • Teşekkürler hocam.
  • quote:

Bir arkadaş link atmış. Bir de ben atayım.https://www.amazon.de/Windows-10-Professional-Bit-OEM/dp/B0785G1SSR
    Sipariş verdikten kısa bir süre sonra e-posta'nıza pdf olarak lisans anahtarını yolluyor(Birkaç saat içinde). Vatan'da daha önce bir işlem gerçekleştirmedim. Siz bunu kendinizde çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Sadece size gereken 8GB'lık bir usb bellek. Technopat'ın usb Windows iso'sunu yazma ve kurmak için rehberleri var.
    Buradan Win10 x64 sürümünü iso olarak indirip. Rufus programıyla usb yazacaksınız.

@Mr. Hopeless
    Hocam OEM lisansı bunlar. Tek anakart ile istediğiniz kadar kullanabilirsiniz bildiğim kadarı ile.
    senelik hort olacak ama linkler ölmüş ve adresi almanyada biyer mi sallamalıyız ?TR adresine hata veriyor mail olarak gelmiyormu

• Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Merhaba,Hafta sonu yeni bilgisayar toplayacağım bu sebeple eski bilgisayarımdan Amazon.de'den ürünü satın alıp windows'u usb'ye yazıp yeni bilgisayara yüklesem sorun olmaz anladığım kadarıyla, peki amazondan satın alınca gönderilen linkten Türkçe versiyonunu indirebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanRudy -- 7 Ocak 2019; 21:40:49 >
  • Bir çok sitede Retail lisanlar mevcut,onlardan alın. Yaklaşık 4 sene önce aldığım lisans hala sorunsuz çalışmakta. Retail lisanların en iyi yanı donanım değişikliğinde de çalışmaya devam eder. OEM lisantan uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanRudy

Merhaba,Hafta sonu yeni bilgisayar toplayacağım bu sebeple eski bilgisayarımdan Amazon.de'den ürünü satın alıp windows'u usb'ye yazıp yeni bilgisayara yüklesem sorun olmaz anladığım kadarıyla, peki amazondan satın alınca gönderilen linkten Türkçe versiyonunu indirebiliyor muyuz?
    İso dosyasını Microsoft'un sitesinden indirebilirsiniz. İndirdiğiniz İSO dosyasını Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırıp yükleyebilirsiniz.
  • SerkanRudy S kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı kod göderiyor. Bir de indirme linki ama en güncel olarak windows sitesinden indirebilirsin. Rufus programı ile usb belleğe yazabilirsin.
  • ben şu siteden aldım.
    www.yazilimbudur.com
    Microsoft Windows 10 Professional Dijital İndirilebilir Lisans - Windows 10 Pro Lisans
    https://www.yazilimbudur.com/urun/microsoft-windows-10-professional-dijital-indirilebilir-lisans/1

aldıktan sonraki 3 iş günü içerisinde kodu mail olarak gönderiyor. aynı site, epttavm sitesinde satıcı olarak satışı var. 15 liraya almıştım, 30 lira olmuş.

aldıktan sonra ürüne olumlu yorum yazılması durumunda da avast antivirüs key hediye ediyor ama onu kuzenime verdim. yaklaşık 12 senedir antivirüs kullanmıyorum.

bu siteyi önerebilirim almayı düşünen arkadaşlara. her türlü iletişim&desteğe geri dönüş yapıyorlar.

dipnot: ilk alırken abugün teslim yazdığı için o gün bekledim, gelmeyince şüphelendim iletişime geçtiğimde 3 iş günü dediler. aklınızda bulunsun 3 iş günü içerisinde geliyor

edit: key 1 gün sonra gelmiş özür dilerim aklımda öyle kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 8 Ocak 2019; 9:30:51 >

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar herkese teşekkür ederim öncelikle.Mail ile gelen link ve lisans koduyla illa işlem yapma zorunluluğum yok o zaman. En önemlisi sanırım indirirken Windows'un Pro sürümü olmasına dikkat etmek. Teşekkür ederim.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için çok teşekkür ederim. Alırken mutlaka Retail almaya özen göstereceğim.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    O siteyi bende buldum ancak güvenememiştim, siz memnun kaldıysanız denenebilir o zaman, peki açıklamalarda göremedim Retail sürüm mü Oem sürüm mü satılan?
  • SerkanRudy S kullanıcısına yanıt
    oem sürüm hocam. tek kullanımlık, bir kere kullandığınızda anakarta kaydediliyor. yarın öbürgün anakart değiştiğinde yeniden almanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Bir çok sitede Retail lisanlar mevcut,onlardan alın. Yaklaşık 4 sene önce aldığım lisans hala sorunsuz çalışmakta. Retail lisanların en iyi yanı donanım değişikliğinde de çalışmaya devam eder. OEM lisantan uzak durun.
    Ben iki üç site buldum sence hangilerini almalıyım.

Softperia - Software Turkiye - Windows 10 ve Tüm yazılımlar Dijital Lisans
    MICROSOFTWindows 10 Pro/Enterprise 32/64Bit Dijital Lisans Bireysel
    https://www.softperia.com/Windows-10-Pro-32/64Bit-Dijital-lisans-7/24-Teslimat1

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Ben iki üç site buldum sence hangilerini almalıyım.
    https://www.epttavm.com/item/60755436_windows-10-pro-retail-lisans?gclid=CjwKCAiAy-_iBRAaEiwAYhSlA3KqwOgs3Ngi9fQbv81pO3gOfj63Yrj4VF6Mk0JuPs3G7AanDLZo1RoCT-sQAvD_BwE
    https://www.softperia.com/Windows-10-Pro-32/64Bit-Dijital-lisans-7/24-Teslimat1

Alıntıları Göster
    2.si OEM lisans sanırım tek kullanımlık uzak dur ondan. ilk linktekini yada plati.market üzerinden al lisans. ikinci el bölümündede satanlar vardı lisans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Şubat 2019; 20:5:1 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.