Şimdi Ara

Windows 10 pro Key nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 10 orijinal yapmak için key almayı düşünüyorum, ortalama 50 lira civarı sanırım. Bu key bilgisayar girilince key sayesinde bilgilere ulaşma mümkün olur mu? Riski nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekilBey -- 20 Ocak 2018; 9:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz paranoya yapmaya gerek yok sıkıntı olmaz.

Aldığınız keyler oem key olduğundan ve siz bir kere aktifleştirdikten sonra tekrar aktifleştirilemediğinden başkası keyi bulsa bile bir işine yaramaz.

Key'in deaktif olma riski vardır elbet az da olsa, bunun için mutlaka güvenli ticaret olan sistemlerden alın key'i. n11 bu konuda oldukça başarılı, keyiniz devre dışı kalırsa değişim talep edebiliyorsunuz satıcı yeni key veriyor. Şu zamana kadar 4-5 key aldım sadece 1 tanesi 3 ay sonra deaktif oldu değişim talep edip yeni key aldım.
  • O keyi girmek güvenli ama key aldıgın satıcıya dikkat etmek lazım, çünkü çogu keyin korsan olarak elde edildigi bir süre sonra lisansın kesildigine dair birşey okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pweck5

O keyi girmek güvenli ama key aldıgın satıcıya dikkat etmek lazım, çünkü çogu keyin korsan olarak elde edildigi bir süre sonra lisansın kesildigine dair birşey okudum.

Onu nasıl anlarız hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: TekilBey

quote:

O keyi girmek güvenli ama key aldıgın satıcıya dikkat etmek lazım, çünkü çogu keyin korsan olarak elde edildigi bir süre sonra lisansın kesildigine dair birşey okudum.

Onu nasıl anlarız hocam?

Mesela n11 de gittigidiyorda bilinmedik bir satıcıdan almak yerine sinerjiden alabilirsiniz ya da ****den.
  • Gereksiz paranoya yapmaya gerek yok sıkıntı olmaz.

Aldığınız keyler oem key olduğundan ve siz bir kere aktifleştirdikten sonra tekrar aktifleştirilemediğinden başkası keyi bulsa bile bir işine yaramaz.

Key'in deaktif olma riski vardır elbet az da olsa, bunun için mutlaka güvenli ticaret olan sistemlerden alın key'i. n11 bu konuda oldukça başarılı, keyiniz devre dışı kalırsa değişim talep edebiliyorsunuz satıcı yeni key veriyor. Şu zamana kadar 4-5 key aldım sadece 1 tanesi 3 ay sonra deaktif oldu değişim talep edip yeni key aldım.
  • quote:

quote:

quote:

Onu nasıl anlarız hocam?

Mesela n11 de gittigidiyorda bilinmedik bir satıcıdan almak yerine sinerjiden alabilirsiniz ya da ****den.

Sinerji satıyor mu? Peki böyle başka hangi büyük firma satıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Gereksiz paranoya yapmaya gerek yok sıkıntı olmaz.

Teşekkürler hocam, n11'de ininal kart ile işlem yapılabiliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Banka kartları geçerliydi sanırım, innial kartta geçerli olabilir denemek lazım.

• quote:

quote:

quote:

Banka kartları geçerliydi sanırım, innial kartta geçerli olabilir denemek lazım.

Umarım geçerlidir

• Amazonda ucuzdu ben ebaydan aldım 21 tlye ama satıcı elini ürün bitmiş oralarada bakın ben 4 sene önceden rus siteden almıştım 8 tlye sıkıntı çıkmadı risk düşük yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

Amazonda ucuzdu ben ebaydan aldım 21 tlye ama satıcı elini ürün bitmiş oralarada bakın ben 4 sene önceden rus siteden almıştım 8 tlye sıkıntı çıkmadı risk düşük yani

Sağolun hocam n11, sinerji, Amazon vs? Bakayım

• Arkadaşlar bu ürünlerden hangisini almalıyım? Bu arada fiyatlar yüksek sanırım.

www.n11.com
    Mağazalar – Online Alışveriş Mağazaları – n11.com
    https://www.n11.com/magaza/softwareturkiye

• Amazon.de üzerinden 4€'ya alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Amazon.de üzerinden 4€'ya alabilirsin.

Hocam link atma şansın var mı?

Birde vatan bilgisayar Windows 10 demo kuruyor mu?

• Bu ürünler arasında bir fark yok dimi arkadaşlar? Veya bu iki üründen birini alsam memnun kalır mıyım? Eksiği vs var mıdır? Fiyatlar yüksek çünkü

m.n11.com
    İşletim Sistemi - Windows Satın Alma & Fiyatları - n11.com
    https://m.n11.com/windows-10-pro-3264bit-dijital-lisans-724-teslimat-P210515625#Product/store

• selam,

şunu alıp geçip hocam, bir den fazla alışverişim oldu ve her hangi bir sorun yaşamadım :) sipariş verirken 4 euro olanı aldığınızdan emin olun;

• 2 türlü söylem var bu KEY ler konusunda bende emin olamadım.

1. Tek Anakartta kullanılıyor. İstediğin kadar format atsanda sıkıntı yok.
    2. Format atarsan KEY kullanılamaz. (Recovery gibi yapman lazım yani sistem geri yükleme tarzı)

hangisi doğru emin olamadım.

Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Hem de konu sahibine yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Hopeless

2 türlü söylem var bu KEY ler konusunda bende emin olamadım.

1. Tek Anakartta kullanılıyor. İstediğin kadar format atsanda sıkıntı yok.
    2. Format atarsan KEY kullanılamaz. (Recovery gibi yapman lazım yani sistem geri yükleme tarzı)

hangisi doğru emin olamadım.

Bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Hem de konu sahibine yardımcı olur.

hocam daha kaç defa diyecegiz bi anakartta istedigi kadar aktifleştireibliyorsun diye ?

edit:başka konunyla karıştırmışım sry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pweck5 -- 20 Ocak 2018; 10:51:57 >
  • Bir arkadaş link atmış. Bir de ben atayım.
    Sipariş verdikten kısa bir süre sonra e-posta'nıza pdf olarak lisans anahtarını yolluyor(Birkaç saat içinde). Vatan'da daha önce bir işlem gerçekleştirmedim. Siz bunu kendinizde çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Sadece size gereken 8GB'lık bir usb bellek. Technopat'ın usb Windows iso'sunu yazma ve kurmak için rehberleri var.
    Buradan Win10 x64 sürümünü iso olarak indirip. Rufus programıyla usb yazacaksınız.

@Mr. Hopeless
    Hocam OEM lisansı bunlar. Tek anakart ile istediğiniz kadar kullanabilirsiniz bildiğim kadarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZCKTeamRazer

selam,

şunu alıp geçip hocam, bir den fazla alışverişim oldu ve her hangi bir sorun yaşamadım :) sipariş verirken 4 euro olanı aldığınızdan emin olun;

Hocam bu 4 euro diğeri 15 fark nedir?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.