Şimdi Ara

Windows 10 rezerve yapanlar Windows 8-8.1 Orjinal kullananlar kaç kişiyiz resimler ile destekleyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet benim i5 dizüstü pc nin windows 8 single language 64 bit orjinal lisanslı işletim sistemine dün den ihtibaren windows güncellemeye tamamen uyarı bir daha gitmeyecek şekilde yerleşti forumda kaç kişiyiz orjinal kullananlar resimler ile destekleyelim hadi bakalım.

Windows 10 rezerve yapanlar Windows 8-8.1 Orjinal kullananlar kaç kişiyiz resimler ile destekleyelim

•  Windows 10 rezerve yapanlar Windows 8-8.1 Orjinal kullananlar kaç kişiyiz resimler ile destekleyelim
  • Bende de böyle, ne zaman yükseltecek acaba? Temiz kurulum yapmak istersek nasıl olacak?
  • Orjinal olmayanlar yükselecek mi acaba. Bende de şuan rezerve edilmiş gözüküyor.
  • @Hipersonic

Masaüstü PC de aynı şekilde aynen sizin dediğiniz şekilde. orjinal değil bakalım ne olacak.

@ultrasn0w

Umarım bir cd key falan olur. yoksa yedekten temiz kurulum şeklinde mahkum olmaktan başka care yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 2 Haziran 2015; 16:20:37 >

• Korsan windowslara yeni windows 10 keyi verecek mi ben de çok merak ediyorum...
  • @SysEdit

Umarım verirler. buda mikrosoft tarafından bizler için bir jest olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Updateler yüklü olmadığı için gelmemişti birkaç gün önce hepsini yükledim ve bugün geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 5 Haziran 2015; 16:47:23 >

•  Windows 10 rezerve yapanlar Windows 8-8.1 Orjinal kullananlar kaç kişiyiz resimler ile destekleyelim Windows 10 rezerve yapanlar Windows 8-8.1 Orjinal kullananlar kaç kişiyiz resimler ile destekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnsvmli -- 6 Haziran 2015; 0:58:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.