Şimdi Ara

Windows 10 ROM'ları Android cihazlara kurulabilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dual boot tabletler var, telefon niye olmasın... Xda cıların eline bakar...
  • Güzel Haber Gerçekten..

• Windows MTK işlemcilere de el atar inşallah. Discovery mize yükler bi 2 yıl daha kullanırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir arastirdigim birşeydi en kısa sürede gelir umarım :D

• Ben bu konuda farklı düşünüyorum windows ve Android işletim sistemi beraber kullanılması daha uygun olur. Seçenekleri kullanıcı belirler.

• Yeni resimler gelmiş.

Windows 10 ROM'ları Android cihazlara kurulabilecek

• Microsoft 10 Numara iş yapıyor. 18 ay sona üreticinin insafına bırakılacağıma paralı olsa dahi Windows 10 telefon işletim sistemini kurarım telefona.

Ki bu iş tutarsa mikrosoft yine lisans satmaya başlar.

Tebrik ederim bunu düşünen emmileri.

• Windows Phone'a çöp diyenler bakıyorum da kuyruğa dizilmişler kurmak için.

N'oldu sizin donanım canavarı yeşil cine?
  • sabırsızlıkla bekliyorum. note 2 im uçar yemin ederim. donanımsal olarak bozulana kadar kullanırım şuanki note 4 seriliğinde çalışır telefon.

• Vay be, android kullanıcılarının bu kadar olumlu karşılayacağını düşünmezdim. WP yüklü bi cihaz almaya market vs gibi sebeplerle sıcak bakılmamasına rağmen, mevcut android telefonlara alternatif olarak sunulduğunda gayet olumlu ve istekli karşılandı. (En azından şimdiye kadar okuduğum yorumlar bu yönde...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 19 Mart 2015; 17:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Peki windowsada android kurulacağ mı

O da bizi görecek mi

• Bence gelecekte microsoft mobil platformuna çok iyi hazırlandı ve tecrübesi ile ios ve androidin önüne geçecek. Masaüstündede zaten piyasanın neredeyse tamamına hakim bu durumda mobil platformu ile masaüstü çok uyumlu olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanzk

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Peki windowsada android kurulacağ mı

O da bizi görecek mi

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Vay be, android kullanıcılarının bu kadar olumlu karşılayacağını düşünmezdim. WP yüklü bi cihaz almaya market vs gibi sebeplerle sıcak bakılmamasına rağmen, mevcut android telefonlara alternatif olarak sunulduğunda gayet olumlu ve istekli karşılandı. (En azından şimdiye kadar okuduğum yorumlar bu yönde...)

Para vermedikten sonra neden olmasın? Ben wp a karşı değilim. Ama şimdilik para vermeye gerek olmadığını düşünüyordum ki; bu haber çıktı.

android kullanicilari baskıyı sevmez. Salak yerine konulmaya dayanamaz. Androidin özgür bir platform olduğunu düşünüyoruz ya. Iste bu yüzden. Esneklik var.

Isteyen win10 kurar isteyen android isteyen Ubuntu. Windows u apple a kkuracağız deseler düşünsene... sitivi cabs yattığı yerden kalkıp patent davası açar. Köşesi yuvarlakimsi tasarıma nasılwWindows kurarsiniz deyu.

• Windows phone gelse bile google playi kullanamazsak hic bir albenisinin olmayacağı düşüncesindeyim.

• Normalde yüzüne bakmazdı androidin de işin ucunda Nokia var. Amaç wp sevdirip android telefon üretmeden wp telefon satmak.
    Nokia adi altında android telefon üretmek hiç hoşuna gider mi sizce windowsun?
    Show must go on...

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Normalde yüzüne bakmazdı androidin de işin ucunda Nokia var. Amaç wp sevdirip android telefon üretmeden wp telefon satmak.
    Nokia adi altında android telefon üretmek hiç hoşuna gider mi sizce windowsun?
    Show must go on...

Nokia mı kaldı zaten tarihe karıştı cep telefonununda

Nokia adı altında falan da üretmiyorlar Microsoft Lumia olarak üretiyorlar artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 20 Mart 2015; 20:49:57 >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Biliyorum evet, Nokia x diye android telefon çıkardı diye dedim. Telefona Windows logosu basıp android işletim sistemli telefon üretseydi bugün konuşulanlar çok farklı olurdu Google-windows camiasinda.
    Bu duruma düşmemek için var olan android telefonlara wp vermeyi daha uygun görmüşler haklılarda. Üreticiler de verme demez. Google şimdilik birşey demez ama ilerisi için ne olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 20 Mart 2015; 21:06:30 >
  • Baktılar tutmadı, bari PC mantığı gibi her cihaza kurulabilsin dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 20 Mart 2015; 21:14:02 >
  • güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.