Şimdi Ara

Windows 10 Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Windows 10 da Ses seviyesini %1 ye indirmeme ragmen hoporlör de ses aynı yüksek seviyede hiç düşmüyor. Yardimci olurmusunuz Headset taktiktan sonra boyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerhardine -- 20 Mart 2018; 15:48:56 >

• up
  • up
  • up
  • merhaba

kendini konunu sürekli up up yapman çok hoş değil

windows 10 sorunlu bir yazılım şahsım açısından..... ama senin bahsettiğin sorun genelde ses yönetim kısmında çıkış yapısını ve çıkış portlarını yapılandırman ile ilgili... eğer kullandığın ana kart da çok fazla ses çıkış portu var ise... headset dediğin kulaklık türünden bişi ise onu hangi porta belirttiğini seçmen tanımlaman gerek ki sağdaki ses değişimini ona göre yapsın...

misal...
    benim anakart da mikrofon dahil 6 renkli çıkış var. mavi gri siyah yeşil turuncu.....

klasik olarak stereo dediğimiz 3 pinli tek jack takmışsındır ve bunu default olarak açık yeşil renkde olan girişe takman lazım... diğerlerine takınca da ses gelir ama ses ayarı genelde yeşil üzerinden yapılır

tabiki

Windows 10 Ses Problemi

https://store.donanimhaber.com/bd/36/8c/bd368c556c614d9cc6732f9fc3d17152.jpg

ses ayarlarını doğru şekilde yapılandırdı isen...

kullandığın bilgisayarı... ses çıkışı için kullandığın ön veya arka çıkışları ve hangi rengi vs yazmazsanız hep izafi tarifler vermek hem uzun hemde biraz sıkıcı olduğundan arkadaşların size pek yardım etmesi .. hoş değil

sorunu doğru ve detaylı şekilde anlatırsanız çok hızı cevap alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.