Şimdi Ara

Windows 10 siyah ekran amd ekran kartı sorunu ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benimde sorunum ( WİNDOWS 10 VE SİYAH EKRAN ) ve ekran kartı driverimi DEVİD AGENT programı yardımıyla kurdum aygıt yönceticisinde donanım yüklü olarak gözüküyor. buraya kadar sorun yok fakat bilgisayarımı kapatıp açtığımda windows 10 ekranı geliyor fakat ardından siyah ekran da kalıyor ve Fare imleci gözüküyor sadece. anladığım kadarıyla ekran kartım eski modeli AMD ATİ RADEON X1950 GT ve WİNDOWS 10'un bu Ekran Kartına uygun driveri hiç bir yerde yok !!! ne AMD'nin kendi sitesinde Ne de internette hiçbir yerde uygun driver bulamadım.Windows Vista 64 bit driveri da denedim oda olmadı tekrardan başka bir işletim sistemi kurmak istemiyorum ve yeni bir ekran kartı alma fikri dışında bana yardım edebilcek bir Üstad var mı arkadaşlar ? ?

• rnbstar R kullanıcısına yanıt
    win10 kurunca otamatik tanımadımı ekran kartını ..
    niye başka proğrama ihtiyaç duydun

ekran kartı driverimi DEVİD AGENT programı yardımıyla kurdum..demişsin
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    maalesef bende tanır diye düşünüyordum ama tanımadı ...
    birkaç seri üst model ekran kartı sürücüsünü yüklemeyi dene
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için öncelikle, Ekran kartımın bir kaç seri üst modelleri hangileri oluyor acaba bir kaç tane denedim ama sonuç alamadım öneriniz var mı acaba
    olmadı ise aynı serinin diz üstü modeli ekran kartının sürücüsünü yüklemeyi dene

olmadı driver bulan yükleyen programlar var onları bi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.