Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakam yerine harf ile isimlendirseler daha iyi olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murata42 M kullanıcısına yanıt
    Directx sürümü nedir ve performans nasıl ? yükleme kurma açılış kapanış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

Orijinalden alıntı: emre845

ilk ss benden olsun.
    Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları

directX sürümü nedir ? bi de performansı nasıl açılış kapanış programların tepkisi vs?

dx11 var ... açılış kapanışa bişey diyemem 1 kere kapadım sadece.... performans ilk kurduğumda kötü geldi ama şuan iyi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 1 Ekim 2014; 22:01:20 >

• ilk release dilleri arasında Çince yi anlıyorumda, Portekizce' nin özelliği nedir yahu? Coderler hedef kitle ise Rusça ekleselerdi bari. İlgincime gitti.
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    yükleme 15 dakika falan almadı sanırsam. ilk açılış 2 dakika falan sürdü. Şuanda yaklaşık 12-15 saniyede açılıyor. Eski sisteme göre areyüz kayıyor diyebilirim.(Win7 x64) Bu sefer olmuş bence
  • win 8 çıktıgında bilgisayarı kapatabilmek için 1 saat ugrasmıştık müşteriler durmadan arıyor bu bilgisayarı nasıl kapatacaz die falan filan windows dmek başlat butonu demektir
  • quote:

Ya bi s...n gidin ya... beğenmeyen kullanmasın zorla mı.

Senin zoruna giden ne bu durumda ?
  • Bilgisayarı ilk açtığınızda kısa bir sunum devreye giriyor ve charm menüsünü ve özelliklerini gösteriyordu 8'de. Eğerki bunu anlayamayacak kadar vasıfsız yada gayretsizse insanlar bence bu microsoftun suçu değil.
  • sizde indirme hızı nasıl? bende 25-60 kbps hız ile indiriyor
  • Benim için Windows işlevselliği ile önplana çıkan bir işletim sistemi. Hiçbir zaman tasarım odaklı olmadı. Bunu yapmaya çalışıyor olsalar da genel kullanıcıda heyecan yaratmaz. Yeni özellik değil mevcut işlerimi düzgün yapabilmeyi arıyorum Windows'ta. Macbook kullanıyorum fakat cihazıma aynı zamanda Windows 7 de yüklü. Bana göre en stabil ve işlevsel Windows olduğu için 7'yi tercih ediyorum. XP yetmemeye başlayana kadar da XP'den vazgeçmemiştim. Macos'la yapamadığımı / ya da pratik şekilde yapamadığımı Windows'ta hallediyorum. Windows'la yapamadıklarımı Macos'la yapıyorum. Geçinip gidiyoruz :)

Windows'a genel bakış buyken Microsoft bu algıyı değşitirebilmeyi umuyor. Apple gibi tanıtımlarla, tasarımlarla heyecan yaratmaya çalışıyor. Bir de çok geç kaldıkları Bilgisayar, Tablet, Cep telefonu etkileşimini yapmaya çalışıyorlar. Macbook, iPad, iPhone uyumu gibi.

Bence olumlu adımlar bunlar. Rekabet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 1 Ekim 2014; 22:11:26 >

• 1011-1120 arası indirdi benimki
  • XP ve W7 gibi rahat kullanım olsa iyi olur aslında şahsen XP'yi bir başyapıt olarak görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

1011-1120 arası indirdi benimki

bu işte bir saçmalık var. 16 mbps hipernet ile 9 kpbsye kadar düştü. speedtest 13 mbps diyor, windows 10 kbps ile iniyor.
    Windows 8.1 ede 8inede sonunda xpye dönecem

Edit: Torch'a geçince 1700 kbps hızı gördüm ortalama 1500 kbps ile indiriyor. 40 dk sonra ssyi atarım. İndirdiğimiz dosya ile kaç farklı makineye kurulum yapabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 1 Ekim 2014; 22:16:48 >

• Kuranlar yorum yapsın bre kirletmeyin şu konuyu boş mesajlarla. Kouyu açan arkadaş veya bir mod da linki eklesin ana entry e
  • format atmadan windows 8den 10a yükseltebilir miyiz? dosyalar silinir mi?
  • Hocam kurarken dosyaları koruyarak yükseltme seçeneği vardı ama denemedim bilemiyorum.
  • quote:

Pardus yükle de gör. kullanmak için pardus yazılımcısı filan olmak lazım. kurdum ve sildim hemen. program ekle kaldır filan aradım bulamadım. bi program yükleyeyim dedim yükleyemdim. Keşke kullanışlı bişey yapsalar da Türk işletim sistemi kullansak ama yok.

Haci sen parsuada program ekle kaldir aradiysan cok yanlis gelmisin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murata42

Bilgisayarı ilk açtığınızda kısa bir sunum devreye giriyor ve charm menüsünü ve özelliklerini gösteriyordu 8'de. Eğerki bunu anlayamayacak kadar vasıfsız yada gayretsizse insanlar bence bu microsoftun suçu değil.

hocam 8 de açılırken onu gösteriyorda 8 de 5 adımda anca kapatıyorduk sistemi. xpde bile 2 tıkla halledilebilen bir olay için ordan kaydır buraya ayarlara tıkla güçe tıkla bilgisayarı kapata tıkla tıkla babam tıkla.

ikincisi ssd olamadıktan sonra 8 in hiçbir esprisi olmuyor. başlat yok denetim masası var ancak denetleyebileceğin birşey yok vs vs.. kısaca 8 kullanışsız berbat bir sistem. (şuan bilgisayarımda maalesef 8 kullanıyorum, fanboyluk değil)

bana göre üreticiler bilgisayara sistem kurmaz, kutuya bir kod koyar o kod ile de internetten ister 8 i ister 7 yi indirir keyifle kullanırsın. 8i bu kadar dayatmanın mantığı yok.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    +1 Aklımdan geçeni yazmışsın. Native Linux kullanıcısı zaten Program ekle kaldır' a ihtiyaç duymaz.
  • Ne yazıkki perakende satıcılarda freedos bilgisayarların satıldığını daha göremedim. Ancak toplama yapacaksın öyle birşey istiyorsun. Keşke satılsa bende seninle hemfikirim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.