Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 iyi, 8 güzeldi, 10 daha güzel olacağa benziyor tasarıma biraz el atmışlar sonunda. Arkadaşlar genelde xp'yi seviyor ama benim xp deyince mideme ağrılar giriyordu. Xp benim için ayda bir format, cırtlak mavi ve yeşil tonlar, kaba pencelerer demekti. sonra 7 geldi formatım 2-3 ayda bire düştü Windows 8i çıktığından beri kullanıyorum bir kere format attım. Kendi rekorumu kırıyorum. 7-8 ay falan olacak format atmayalı. Onlarca yazılım kullanıyorum. Yavaşlığa tahammülüm yok.Windows iyi yönde. Yenilikler iyidir. 97'den beri bilgisayar kullanıyorum günde 12 saatten fazla profesyonel olarak başındayım benim başlat butonundan ana hiç sıkıntım olmuyor Bu bilgisayarda oyun, müzik dışında işle uğraşmayanlara ne oluyor yahu nedir nu yenilik karşıtlığı?
  • Ucretsiz olacagini sanmiyorum cunku microsoftun en onemli gecim kaynagi windows o yuzden bosa heveslenmemek lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 olmamış 8.2 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski windowslar daha iyi arayüze sahip !
  • Vista hantal bir sistemdi o dönemki donanımlara fazla geldi bu sebeple tarihe gömüldü ama arayüzü şimdiye kadar en beğendiklerimdendi.Windows7 çok daha stabil ve sade ama şık bir arayüze sahip bunun yanısıra seri bir işletim sistemi bu sebeple çok tutuldu hala dahada ciddi bir kullanıcı kitlesi var windows 8 ise tam bir fiyasko resmen arayüzündeki sadelik ile sanki 70'li yıllardaymışım gibi geliyor birde metro arayüz rezaleti eklenince tam tuz/biber oluyor microsofta ivedilikle tavsiyem win7/windows vista gibi arayüzü modern görünen işletim sistemlerinden feyz alıp mevcut sistemlerini güncellemeleri doğrultusunda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 14 Kasım 2014; 2:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Deneme sürümü olmasına rağmen Windows 8.1'e göre daha hızlı. Ben kullanıyorum şahsen şu ana kadar Nvidia ekran kartı sürücüsü hariç bir sorun yaşamadım. Lakin ikonlar olmamış. Bilgisayarım falan değişti çöp kutusu niye aynı? Bence 8.1'deki gibi kalmalı hepsi. Bir de 8.1'de explorer.exe'nin kendini kapatıp açması sorunu vardı. Bir şey kopyalarken falan yarıda kalırsa gidiyordu. O sorun bunda yoksa kullanmaya devam ederim. Tabi Autocad için falan sorun çıkarmazsa.

Diğer simgeler de değişecek. Klasör simgeleri de dahil. Sonuçta bitmemiş ürün daha. 8 in simgeleri işletim sisteminin genelindeki sade tasarım anlayışına uymuyor.
  • windows 8.1 kuracak olan birisi için 3d studio max,maya,photoshop gibi programlarda, problem yaşar mıyım ?
  • Windows 8 de Başlat düğmesinin olmaması kötü. Bilgisyarların mobil aletlere benzemesi gerektiği saçmalığı ve modasının artık geçmesi lazım. Bu saçma düşünce yüzünden hem windows u hem mac os i mahvettiler. Halbuki kullanıcıların büyük bir yüzdesi bunu istemiyor. MS ve Apple ın bu saçmalıktan artık vazgeçmesini ümit ediyorum. Apple için çok umudum yok ama MS başlat menüsünü geri getirerek adam olmaya başladığını gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Kasım 2014; 21:57:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde
    yaklaşık 4 kat daha verimli led ekran geliştirildi
    http://www.andronova.net/2014/09/30/yeni-led-teknolojisi-ekran-netligini-arttirabilir/

• 9'uda çöp yapmışlar... 10 belki...

• Windows 10 kurduktan sonra bilgisayarınızdaki şeyler silindimi ??
    silinir die korkuyorum lütfen kuranlar bana bunun cevabını versin rica ediyorum ..

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Windows 10'u yükseltme yaparak yüklerseniz bilgisayarınızda ki ayarlar ve dosyalar olduğu gibi kalır hiçbir ayar ve dosya silinmez kaldığınız yerden Windows 10 olarak devam edersiniz. Windows 10'u beğenmezseniz 1 ay (30gün) süre içerisinde yükseltme yaptığınız eski işletim sisteminize (Windows 7 yada 8.1 vb) geri dönüş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.