Şimdi Ara

Windows 10 tanıtıldı: İşte yeni nesil işletim sisteminin tüm detayları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
6
Favori
26.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: MixRadio

quote:

Orijinalden alıntı: emg125

quote:

Orijinalden alıntı: MixRadio

Windows 8 service pack 3.

Olmaaaz onun ismi windows 10 taammı

Saka maka hadi windows 9 desen neyse de bu resmen 8 e gelen 2. buyuk guncelleme...

8'inde kötü bir yanı yoktu metro falan güzeldi, tek sıkıntısı donanımlarda sıkıntı yaratıyordu örneğin benim yazıcıyı okumazdı ve oyunlardada aynı şekilde sorun vardı. İnşallah 10'da bu sorunlar kalkmıştır diye ümit ediyorum.

8.1 kullanıyorum memnunum metro arayuzune baslangıcta alısamadım ama suanda da ne zaman uygulamalarımı test etmek icin windows xp ye gecsem elim mutlaka windows tusuna kayıyor Sahsen windows 10 yeniliklerine pek bakamadım maglum mobiliz ama acıkcası 10 un ismine layık yenilikler getirmedigini tahmin ediyorum.Baslangıc menusu konusunda ise zaten bir suru launcher ve tema var ama genede tasarımını begendim eve donunce denyelim bakalim.

İyi bayramlar herkese

Hayırlısı olsun önümüzdeki günler neleri gösterecek bakalım.

Sizede hayırlı bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: death44

quote:

Orijinalden alıntı: Doğru-Adam

windowsta bozdu yahu tablette telefonda bilgisayarda aynı sistemi kullanmak sacma geliyor acıkcası

Apple yıllardır yapıyor bunu

Benim bildigim kadariyla Apple boyle bir sistem kullanmiyor.Bunu ilk kullanan firma MS olacak.Apple tablet ve telefonlarinda iOS , bilgisayar ve laptoplarinda ise Mac OS X kullaniyor.MS ise butun pc , laptop , tablet ve telefonlarinda ayni isletim sisteminin calisacagini soyluyor.Ama tabi soylemek yetmiyor bakalim bunu stabil ve performansli bir sekilde basarabileceklermi.Yukaridada soyledigim gibi suanki win 10 onizleme surumleri win 8.2 den oteye gitmiyor.Umarim aceleye getirip win 8 gibi kullanissiz ve kotu bir isletim sistemi yapmazlar , ama tabi win 8.2 den de fazlasini bekliyoruz.

• Windows gizli mesaj veriyor beyler. Yine berbat olcak çünkü sıraya bakılırsa anlaşılır:
    XP(MUHTEŞEM), VISTA(BERBAT), 7(MUHTEŞEM), 8(BERBAT), işte sorun burda, 9 sıraya göre muhteşem olması gerek ancak 10 çıktığı için buda berbat olacak

• herkes 9 a ne oldu demiş. microsoft ters köşe yaptı.

WINDOWS 9 DİYE BİR ŞEY YOK. WINDOWS 10 VAR.
  • Curimo kullanıcısına yanıt
    :D fena değil yinede
  • Windows 8 berbat filan değil ben kullanıyorum gayet stabil bir işletim sistemi ve de çok hızlı.

• İsim muhabbetlerini aşsak artık? Önemli olan ismi değil işlevi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne yav? Bu kadar sık işletim sistemi mi yenilenir?

• windows 7 rules
  • Pek bir yenilik yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

Windows 8 berbat filan değil ben kullanıyorum gayet stabil bir işletim sistemi ve de çok hızlı.

aynen win8 kotu diyenleri anlamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

Windows 8 berbat filan değil ben kullanıyorum gayet stabil bir işletim sistemi ve de çok hızlı.

Bende windows 8 iyi diyenleri anlamiyorum. Windows 7 varken 8 e ne gerek var? En basinda windowsu windows yapan baslat menusu yok. Baslat menusuz windows olmaz. (En azindan klavye + fare ile calisan sistemlerde) dokunmatikte kabul gayet iyi ancak fare ve klavye ile kullanirken cok uyuz bir sistem.

Windows 10da sanal masaustu olayi iyi olmus. 3-4 farkli masaustu kullanabilecegiz. Masaustu artik daha derli toplu durur. Baslat menusude gayet iyi ancak aero peek hala yok. Pencerelerde golge efekti olsada aero peekin yerini tutmamis. Microsoftun acilen aero peeki geri getirmesi gerekli.

Windows 10'un getirdigi yenilikler 8.2 guncellemesi olarak sunulabilirmiydi? Sisteme bakinca sunulabilirmis gibi geldi. Bu sistemin en azindan 8 kullanicilarina ucretsiz gelecegini dusunuyorum. Ucretli surum olacak olsa daha buyuk yenilikler getirirdi diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

StartMenu/AllApps/PcSettings/Users and Account'a tıkla açılan pencereden Kullanıcı adının altındaki Disconnect'e tıkla ve gelen ekrana şifreni girip ilerle, sonraki gelen ekrana hiç bir şey yazmadan devam et, gelen ekrandaki Sign out and Finish'e tıkla. Tamamdır

Teşekkür ederim sorunum halloldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

quote:

Bende windows 8 iyi diyenleri anlamiyorum. Windows 7 varken 8 e ne gerek var? En basinda windowsu windows yapan baslat menusu yok. Baslat menusuz windows olmaz. (En azindan klavye + fare ile calisan sistemlerde) dokunmatikte kabul gayet iyi ancak fare ve klavye ile kullanirken cok uyuz bir sistem.

Windows 10da sanal masaustu olayi iyi olmus. 3-4 farkli masaustu kullanabilecegiz. Masaustu artik daha derli toplu durur. Baslat menusude gayet iyi ancak aero peek hala yok. Pencerelerde golge efekti olsada aero peekin yerini tutmamis. Microsoftun acilen aero peeki geri getirmesi gerekli.

Windows 10'un getirdigi yenilikler 8.2 guncellemesi olarak sunulabilirmiydi? Sisteme bakinca sunulabilirmis gibi geldi. Bu sistemin en azindan 8 kullanicilarina ucretsiz gelecegini dusunuyorum. Ucretli surum olacak olsa daha buyuk yenilikler getirirdi diye dusunuyorum.

windows 8 den önce 7 kullanıyordum windows 8 her türlü daha iyi bana göre ha win8 de yapamıyorsanız o sizin sorununuz bence gayet kolay (tek zorlandığım yer win8 ilk yüklediğimde kapatma tuşunu bulamadım internetten bakarak kendi kapatma kısayolumu oluşturdum başka bir sorunla karşılaşmadım )

• MS pek başarılı bir proje üretemedi. Resmen aynı arabayı boyayıp tekerleklerini değiştirmişler, bunu da "İşte windows 10" diye pazarlamaya çalışıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 sayfanın hepsini okumadım fakat genelin çoğu çamur atmaktan ibaret. Nedir bu Windows 7 hayranlığı anlamıyorum. Hayır savunduğunuz şey başka firmanın işletim sistemi olsa daha anlamlı olur eleştiriniz anlarım da, hepsi Microsoft'un. Aranızda kızışıp duruyorsunuz sadece komik açıkçası.

Başlat çubuğu başlat çubuğu diyip durdunuz, alın size başlat çubuğu hem de daha iyisi. Siz Windows 7 kullanıcıları da önünde sonunda Windows 10'a geçecek. Sistem de güzel olmuş, zorlamayın çamur atacağım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

12 sayfanın hepsini okumadım fakat genelin çoğu çamur atmaktan ibaret. Nedir bu Windows 7 hayranlığı anlamıyorum. Hayır savunduğunuz şey başka firmanın işletim sistemi olsa daha anlamlı olur eleştiriniz anlarım da, hepsi Microsoft'un. Aranızda kızışıp duruyorsunuz sadece komik açıkçası.

Başlat çubuğu başlat çubuğu diyip durdunuz, alın size başlat çubuğu hem de daha iyisi. Siz Windows 7 kullanıcıları da önünde sonunda Windows 10'a geçecek. Sistem de güzel olmuş, zorlamayın çamur atacağım diye.

hiç komik değilsin charlie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

12 sayfanın hepsini okumadım fakat genelin çoğu çamur atmaktan ibaret. Nedir bu Windows 7 hayranlığı anlamıyorum. Hayır savunduğunuz şey başka firmanın işletim sistemi olsa daha anlamlı olur eleştiriniz anlarım da, hepsi Microsoft'un. Aranızda kızışıp duruyorsunuz sadece komik açıkçası.

Bir firmanın iyi bir iş çıkarması her işinin iyi olduğu anlamına gelmez.(örn. X360 good , XO shit)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

quote:

windows 8 den önce 7 kullanıyordum windows 8 her türlü daha iyi bana göre ha win8 de yapamıyorsanız o sizin sorununuz bence gayet kolay (tek zorlandığım yer win8 ilk yüklediğimde kapatma tuşunu bulamadım internetten bakarak kendi kapatma kısayolumu oluşturdum başka bir sorunla karşılaşmadım )

Hocam olay kullanamamak degil. 2 notbookumda ve tabletimde 8 kurulu. Tablette cok iyi ancak bilgisayarda begenmiyorum. Windowsu windows yapan ogeler yok. Windows 10 kurdum simdi 8den daha guzel. 10a ilerde aero peek de gelirse cok daha guzel olur.

Ancak hala kullansamda 8i sevmiyorum.

• Hala xp hala win 7 yazanları görünce sinirleniyorum yeniliklere açık olun adamlar eski sistemimi getirecek biraz düşünün pc dandiktir veya kullanma sıkıntılısındır bunu beğenmiyen 8.1 den sıkıntım yoktu tasarımını seviyordum windows 10 ssd ile süper çalışıyor beta olmasına rağmen şuana kadar sıkıntı yok yeniliklere açık olun bırakın şu eski sistem merakını.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.