Şimdi Ara

windows 10'u beğendiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sice telefonda windows 10 yeterli mi? Eksikler kapanmış mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana göre sistem oturdu bir tek mağaza kaldı o da hallolur

• Bende öyle düşünüyorum.Ama dediğiniz gibi mağaza büyük sorun popüler uygulamalar bile tatmin edecek kadar iyi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Bana göre sistem oturdu bir tek mağaza kaldı o da hallolur

Yetişmesi epey bir zaman alır....

Google play bile app store a yetişemedi. Wp google a yetişecekde sonra app e yetişecek.. Çok büyğk bir atak yapmalılar. Apple gibi şirketler barayı basıp markete koydurmalılar. Yoksa zor yetişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Ata

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

Bana göre sistem oturdu bir tek mağaza kaldı o da hallolur

Yetişmesi epey bir zaman alır....

Google play bile app store a yetişemedi. Wp google a yetişecekde sonra app e yetişecek.. Çok büyğk bir atak yapmalılar. Apple gibi şirketler barayı basıp markete koydurmalılar. Yoksa zor yetişir.

Katılıyorum Microsoft un parayı bastırıp uygulamaları getirtmesi lazım

• LEŞ + ÇÖP

Eksileri alalım

..
  • Cihazımıza gelip incelemeden bir şey demek yanlış olur ancak tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bir çok eksik kızım düzeltilmiş ve gayet güzel olmuş. windows Phone platformunu beğenmemek için bir sebep yok. Beğenmeyenlerin çoğusu sistemi deli gibi kurcalamayı seven insanlar. Yok tema yapayım, yok skin giydireyim gibi sıkıntıları olan insanlar. İŞte işlemci yüzde kaç çalışıyor acaba gibi araştıranlar:) Saygım vardır. Ancak WP platformu öyle değil işte. Zevk meselesi ben çıktığı andan itibaren kullanıyorum. 3 yıl gibi bir zamanda inanılmaz ilerlerdi windows phone. Eğer android ile kıyaslayacaksanız veya ios ile; bence android ve ios yıllardır var ama wp kadar yol kat edemediler. Bilmeyen de android çıktığından beri lollipop sürümünde sanacak. Her şey bir yerden başlar ve gelişir. wp çıkalı çok kısa bir zaman oldu. Gayet iyi gelişiyor. Şahsen Blackberry ve windows phone platformu benim için en iyisidir. hem cihaz kalitesi hem de işletim sistemi olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Cihazımıza gelip incelemeden bir şey demek yanlış olur ancak tanıtımdan gördüğüm kadarıyla bir çok eksik kızım düzeltilmiş ve gayet güzel olmuş. windows Phone platformunu beğenmemek için bir sebep yok. Beğenmeyenlerin çoğusu sistemi deli gibi kurcalamayı seven insanlar. Yok tema yapayım, yok skin giydireyim gibi sıkıntıları olan insanlar. İŞte işlemci yüzde kaç çalışıyor acaba gibi araştıranlar:) Saygım vardır. Ancak WP platformu öyle değil işte. Zevk meselesi ben çıktığı andan itibaren kullanıyorum. 3 yıl gibi bir zamanda inanılmaz ilerlerdi windows phone. Eğer android ile kıyaslayacaksanız veya ios ile; bence android ve ios yıllardır var ama wp kadar yol kat edemediler. Bilmeyen de android çıktığından beri lollipop sürümünde sanacak. Her şey bir yerden başlar ve gelişir. wp çıkalı çok kısa bir zaman oldu. Gayet iyi gelişiyor. Şahsen Blackberry ve windows phone platformu benim için en iyisidir. hem cihaz kalitesi hem de işletim sistemi olarak.

Cihazlar işletim sistemine göre gayet iyi. Ama alanların %50-60 ı market yüzünden almıo

• aynen.marketin acilen gelişmesi ve kaliteleşmesi lazım.windows 10 ile mümkün olacaktır.bilgisayar,tablet,telefon bütün platformlar birleştiği için.dünyanın %90nının kullandığı işletim sisteminin marketi gelişir heralde.
  • Bu işi şuna benzetebiliriz 25 30 yıl öncesi Apple Microsoft kapışmasına.Unutulmamalıdır ki kazanan Microsoft olmuştur olacaktır

• ilyasilkay kullanıcısına yanıt
    mobilde hız ve stabillikte ios çok ileride android %70 lere varan kullanım oranıyla yakalayamazken Microsoftun çok çalışması lazım.
  • Bu teknolojinin aşamalı bir iş olmadığını düşünüyorum önemli olan farkı yakalamak Uygulama bolluğu işletim sisteminin kalitesi demek değildir.stabilize olarakta Windows Phone un Androidden daha sağlam olduğunu gözlemledim.Mesela Google Glass adamlar farkı yakalamış ve kimsede diğer özelliklerini sorgulamıyor.Sonuç olarak Microsoft her zaman 1 numaradır.Sektörde teni oldukları içinde zamana ihtiyaç var

• ilyasilkay kullanıcısına yanıt
    uygulama bolluğu tam olarak kalite değildir evet ama program olmadan işletim sistemi ne işe yarar? Microsoft büyük bir şirket ama mobilde karşısında çok büyük ve ilerlemiş rakipler var yakalamak için mağaza şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasilkay

Bu işi şuna benzetebiliriz 25 30 yıl öncesi Apple Microsoft kapışmasına.Unutulmamalıdır ki kazanan Microsoft olmuştur olacaktır

Ahahaha microsoftun kazanabilmesi icin, bill'in yine apple'da ise baslamasi lazim

• Hocam tanıtımda çok yenilik gösterilmedi bence. Benim anlamadığım bu büyük şirketler(snapchat , supercell vs) ms ye düşman mı ne olacak yapsalar uygulamayı kaç milyon kullanıcı var wp de. Bekleyelim bakalım neler olacak.

• Wp10da neler var arkadaşlar? Neler tanıtıldı link verebilecek olan biri var mı

• Daha görmedimki beğenim

• Uygulama sorunu çozulsun ,sıkıntı kalmayacak.

• Ben pek beğenemedim. WP ruhunu kaybetmiş gibi.
  • daredev kullanıcısına yanıt
    http://windowsphonehaber.com/windows-10-ilk-detaylariyla-telefonlar-icin-gorundu.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.